Borrelen - Party & Co Borrelen - Party & Co
Programma
Prijzen
Reviews (1)

Deze middag verzamelen jullie tijdens een borreluurtje en maken jullie je klaar om Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen of Utrecht op stelten te zetten tijdens het waanzinnige spel Party & Co! In onze moderne versie van Party & Co is de gezellige binnenstad is het speelbord voor dit spel. Een hilarisch spel om met vrienden, familie of collega’s te spelen.


16.00 – 17.00 Een uur borrelen

Een uur borrelen in een van de gezelligste borrelcafe’s van de stad naar keuze! Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekkere warme borrelhapjes!


17.00 – 20.00 Party & Co 

Met een plattegrond en smartphone gaan jullie in teams de stad in om zoveel mogelijk party punten te verzamelen. Je komt in de binnenstad verschillende mooie locaties tegen waar je opdrachten dient uit te voeren. Worden deze goed uitgevoerd binnen de tijd, dan verdien je party punten! Let op want de grammafoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. 


Wat zijn de opdrachten?

De verschillende thema's zijn: City&co, hierbij krijg je vragen over de stad. Quiz&co zullen er algemene vragen gesteld worden. Bij Uitbeeld&co ga je een situatie uitbeelden en moet dit gefotografeerd worden. De begeleider zal de foto gelijk gaan beoordelen. Of ga je voor Crazy&co? Hierbij krijg je gekke opdrachten die in een foto vastgelegd moeten worden. Ga deze hilarische strijd aan en haal alles uit de kast om party punten te scoren!


Prijsuitreiking incl. consumptie

Achteraf gaan jullie in een zaaltje onder het genot van een drankje de uitslag bekijken. Tijdens de prijsuitreiking krijgen jullie ook de foto's te zien die tijdens het spel zijn gemaakt. Dit staat garant voor heel veel lol en vertier.

Bij de prijsuitreiking zit ook een drankje.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.7
1 review
Uitje: 8.0
Service: 10.0
Horeca: 6.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: vrijgezellenfeest
Locatie: Den Bosch
Enorm leuke dag gehad, complimenten voor het leuke team. Jammer van het borreluurtje, er was een misverstand waardoor we minimaal drinken kregen. Na 1uur en 3kwartier kwamen ze erachter dat wij ombeperkt drinken hadden. Verder was de dag goed geslaagd
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bij dit uitje inbegrepen

  • 1 uur borrelen + eenmalig warme borrelhapjes
  • Uitgebreide uitleg van het spel Party & Co 
  • Party & Co plattegrond
  • Smartphone
  • Prijsuitreiking met prijs voor het beste team incl. een consumptie

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Rondvaart Binnendieze
"Had was een mooi uitje met een schipper die smakelijk kon vertellen over de historie van de binnendieze, het ontvangst vooraf was ook prima"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke