Hunted Game Hunted Game
Hunted Game Hunted Game
Programma
Prijzen
Reviews (3)
Veelgestelde vragen

Ben jij ook zo’n fan van het bloedstollende televisieprogramma Hunted én zoek je een spannend uitje? Kies dan voor onze Hunted Citygame! Speel dit zinderende spel met én tegen je familie, vrienden of collega’s. Weet jij als crimineel uit handen te blijven van de premiejagers? Of weet jij als premiejager de criminelen snel te vinden?


Hunted: een citygame met spanning en sensatie

Er is paniek in de gevangenis! Het is een aantal criminelen namelijk gelukt te ontsnappen. Daarom willen ze nog één laatste buit binnenhalen zodat ze daarna op een tropisch eiland kunnen genieten van hun pensioen.

De criminelen weten alleen niet dat een aantal fanatieke bountyhunters niet rusten voordat ze de ontsnapte gevangenen hebben opgepakt! Wat volgt is een bizar spannende achtervolging....


Tactiek, teamwork en snelheid

Tijdens de Hunted Citygame ben je een crimineel of een premiejager. Als crimineel moet je ervoor zorgen dat je uit handen blijft van de premiejagers. Als premiejager heb je juist als doel om de criminelen te vinden. Wie toont het meeste lef en wie heeft de beste tactiek? Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid, zodat iedereen een kans krijgt als premiejager en als crimineel.


Interactief en meeslepend spelverloop

Omdat de Hunted Citygame een interactief spel is, heeft iedereen een telefoon met GPS nodig waarop je de benodigde app kunt installeren. Als crimineel verdien je punten door misdaden te plegen, oftewel kluizen te kraken. Op de kaart zie je in welke actiecirkel zich zo’n kluis bevindt. Dit kost natuurlijk wel tijd en nadat je een kluis gekraakt hebt, krijgen de premiejagers direct te zien wat jouw exacte locatie is. Dat wordt rennen!
Als premiejager moet je zorgen voor een goede tactiek. Je krijgt namelijk maar één keer per vijf minuten de precieze plaats van te criminelen te zien en als er zojuist een kluis gekraakt is. Een goede communicatie met je mede premiejagers is dus noodzakelijk. Ook heb je een “vang crimineel” knop tot je beschikking, zodat je de voortvluchtigen op kan pakken als deze zich in jouw actiecirkel bevinden.


Hunted Citygame als uitje?

De Hunted Citygame staat garant voor een opwindend, bloedstollend en interactief (personeels)uitje. Bovendien is het coronaproof, want je speelt het spel verspreid doormiddel van het gebruik van GPS en je hoeft elkaar dus niet aan te raken.

Aantal personen
Aantal pers.
Excl.BTW
Incl. BTW
Min. aantal personen
Min. pers.
1 - 14 personen
1 - 14 pers.
€ 34,57
€ 41,83
30
15 - 49 personen
15 - 49 pers.
€ 34,57
€ 41,83
30
vanaf 50 personen
> 50 pers.
€ 31,82
€ 38,50
30
Gemiddelde beoordeling
9.4
3 reviews
Uitje: 10.0
Service: 9.3
Horeca: 6.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 9.3
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 21-05-2022
Locatie: Eigen locatie
Ontzettend leuke dag geweest. Spel was leuk: actief/ enthousiast/ fanatiek/ hilarisch
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Coöperatieve Rabobank U.A. inzake Kring Oost Brabant
Datum: 08-04-2022
Locatie: Eigen locatie
Een super gave dag. De activiteit draagt echt bij aan teambuilding, maar ook aan de vitaliteit. Iedereen heeft enorm gelachen en plezier gehad. Een topmiddag.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Datum: 02-04-2022
Locatie: Eigen locatie
Leuke interactieve game voor het vrijgezellenfeest welke wij hebben ondergebracht bij Doe Den Bosch. Fijne communicatie voor, tijdens en na dit uitje. Denken graag mee in mogelijkheden, ook wanneer er snel geschakeld moest worden. Prima tijdsbestek van 2 uur waar je onderling een competitieve strijd zal leveren en de binnenstad van Den Bosch op een hele andere manier zal beleven. Aanrader!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Spelcode per team
  • Telefoons om mee te spelen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijs voor het winnende team
  • Inclusief maatwerkkosten
  • Transportkosten binnen een straal van 25 km rond Den Bosch

Bijzonderheden

  • Uitjes die volledig op de werkplek plaatsvinden, zijn WKR onbelast, informeer naar de mogelijkheden!

Voorbeeld dagindeling

14.00 - 14.15 uur Uitleg programma
14.15 - 15.45 uur Spel Hunted Citygame
15.45 - 16.00 uur Prijsuitreiking

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Minute to Win it!
"Our team had a great time! Lots of laughs, and a great team-building experience. It worked very well for our international team."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke