Ludieke stadswandeling - Dollen met Bossche bollen Ludieke stadswandeling - Dollen met Bossche bollen
Programma
Prijzen
Reviews (5)
Veelgestelde vragen

Altijd Den Bosch al op een leuke en hilarische manier willen leren kennen en ontdekken? Dat kan! Een wandeling vol interactie, humor en plezier beleef je met de ludieke stadswandeling!

Hierna ga je gezellig op pad in Den Bosch! Leer de delicatesse van Den Bosch op een leuke manier kennen. 

We hebben het natuurlijk over de enige echte Bossche bol. Hmmm.. Heb jij al zin in zo’n heerlijk gevulde chocolade bol, of op zijn echt Bosch gezegd: sjeklade bol.


Ludieke stadswandeling (1,5 uur)

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat wandelen en lachen een enorm positieve uitwerking heeft op het lijf en geestelijke gesteldheid! Een ludieke wandeling is dus enorm gezond!

Bij deze unieke stadswandeling nemen de gidsen je mee langs de mooiste plekjes van Den Bosch, je leert de meest fascinerende historische en culturele hoogstandjes kennen én gaat samen proeven aan de meest oude cultuur van ons mooie Den Bosch!


Nog nooit gehoord van Voorgekauwde Kwat, Halve Kloten, Balie Kluivers, Droog Dobbelen en Natte Gloppers? Maar wil je wel ontdekken wat dit is…?!

Kom dan op ontdekkingstocht mee met de grappigste gidsen van Den Bosch op deze ludieke theatrale stadswandeling!


Dollen met Bossche bollen (1,5 uur)

Je begint de dag met een dolle wandeltocht door de stad Den Bosch. Met een smartphone ga je op zoek naar hilarische doe-opdrachten en leerzame meerkeuzevragen in Den Bosch. De doe-opdrachten verschillen van lachwekkende foto en video opdrachten, waarbij samenwerking een must is. Op een speelse manier krijg je een mooie kijk op de stad Den Bosch. Je wilt ook zoveel mogelijk opdrachten goed uitvoeren om interessante weetjes over de Bossche bol te weten te komen. Het uitdagende stadsspel zorgt voor teambuilding en veel humor.


Bossche bollen workshop (1 uur)

Na een actieve wandeling door Den Bosch is het tijd om even uit te rusten. Natuurlijk heb je ook berehonger gekregen van al dat wandelen. Dat komt goed van pas! Tijdens deze workshop leer jij namelijk zelf hoe je nou zo’n verrukkelijke Bossche bol maakt. Samen in een groepje ga je aan de slag met onder andere chocolade smelten en slagroom kloppen. Ondertussen worden de winnaars van de citygame besproken en wordt er een presentatie afgespeeld waar je elkaars gênante foto’s kunt bewonderen. 

Time flies when you’re having fun! Voor je het weet is je Bossche bol al helemaal klaar om van te genieten. Dat wordt smullen…

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.9
5 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.2
Horeca: 8.8
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 8.8
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Boelaars zalencentrum
Locatie: Den Bosch
Ludieke stadswandeling is echt een aanrader! Niets wijzer over Den Bosch, maar de wangen nat gelachen!! Dollen met Bossche Bollen was ook een prima afsluiter!!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: gemeente Waalwijk
Locatie: Den Bosch
Het is een prima georganiseerd uitje. Wij hebben een hele leuke middag gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Droogendijk neven en nichten dag
Locatie: Den Bosch
Na ruim 2 jaar uitstel van ons neven en nichten uitje was de dag eindelijk daar en hebben we met elkaar genoten van de ludieke standswandeling met Henk en Jaap. Dit uitje was het wachten waard en zouden we zeker aanbevelen. We hebben enorm gelachen en de manier zoals Henk en Jaap ons betrokken in het geheel heeft gelijk voor meer onderlinge verbinding gezorgd! Top!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Team Haarstudio Shampou
Locatie: Den Bosch
Het regende heel veel en hard, dus hebben we het solex rijden maar niet gedaan. 2 wandelingen is wel heel veel op 1 dag, vrijwel dezelfde routes dus dat vond ik jammer. Maar het was een super leuke gezellige dag met heel veel nieuwe weetjes over den bosch
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: vrienden
Locatie: Den Bosch
Nog nooit zo'n leuke stadswandeling gehad. Wat een grappige mannen zijn de begeleiders! Ook het tappen van je eigen biertjes was een leuke ervaring.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele humoristische begeleiding 
  • De mooiste plekjes van Den Bosch leren kennen
  • Enthousiaste begeleider
  • Smartphone
  • Prijs voor het winnende team
  • Keukengerei
  • 1 Bossche bol p.p.
  • Consumptie voor tijdens de Bossche bol

Bijzonderheden

  • Bestaat uw gezelschap uit meer dan 50 personen? Hierbij duurt de Bossche bollen workshop 1,5 uur.

Voorbeeld dagindeling

12.00 - 13.30 uur Ludieke stadswandeling
13.45 - 14.00 uur Uitleg Dollen met Bossche bollen
14.00 - 15.15 uur Spel Dollen met Bossche bollen
15.15 - 16.00 uur Bossche bollen workshop
16.00 - 16.15 uur Bossche bol incl. consumptie
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop
"De enthousiaste gastvrouw heeft onze hele groep weten te vermaken, (33personen).dat is toch een knappe prestatie..:) "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes