Stadswandeling met professionele gids - Bossche bollen workshop Stadswandeling met professionele gids - Bossche bollen workshop
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Als je een écht Bosch uitje wilt dan heb je nu het juiste arrangement te pakken!

Eerst ga je onder leiding van een professionele Bossche stadsgids een prachtige wandeling door Den Bosch maken. Deze gids laat jullie de mooiste plekjes van de stad zien. Hierna ga je zelf een échte Bossche bol maken, welke je uiteraard meteen lekker kunt oppeuzelen.


Stadswandeling met een professionele stadsgids (1,5 uur)

Onder begeleiding van een professionele stadsgids ga je de mooiste plekjes van Den Bosch ontdekken!


Bossche bollen workshop (1 uur)

Onze experts geven je een duidelijke uitleg. Door middel van een korte quiz leer je op een speelse manier meer over de Bossche bol. Wie heeft de meeste kennis over dit lekkernij?


Met het recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten ga je zelf aan de slag. Slagroom kloppen, chocolade smelten…Sta versteld van je eigen Bossche bol... Met een lekker kop koffie erbij wordt het optimaal genieten!  


Onder het genot van een lekker kopje koffie/thee gaat je jouw eigen gemaakte Bossche bol lekker opeten, genieten! 

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele stadsgids wandeling
  • Begeleiding van onze expert
  • Alle benodigde keukengerei
  • Alle benodigde ingrediënten
  • Consumptie voor bij de Bossche bol

Bijzonderheden

  • Bossche bollen workshop is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
  • Bestaat uw gezelschap uit meer dan 50 personen? Hierbij duurt de Bossche bollen workshop 1,5 uur.

Voorbeeld dagindeling

12.00 - 13.30 uur Stadswandeling met gids
13.45 - 14.30 uur Bossche bollen workshop
14.30 - 14.45 uur Bossche bol incl. consumptie

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2024)
"De pubquiz was erg leuk om te doen, we hadden helaas niet zo'n grote groep. Anders was het waarschijnlijk leuker geweest. Het zou meer sfeer geven als ze ruimte een beetje aangekleed zou zijn."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes