Escape Dinner Game: Save The World Escape Dinner Game: Save The World
Escape Dinner Game: Save The World Escape Dinner Game: Save The World
Programma
Prijzen
Reviews (35)
Veelgestelde vragen

Escape Dinner Game Save The World (3,5 uur)

Je wordt wakker, kijkt om je heen en hebt geen idee waar je bent. Je probeert los te komen, maar zit muurvast. Paniek is hetgeen dat je voelt, je hartslag maakt overuren. Dan springt plotseling de radio aan en er galmt een bekende stem door de ruimte heen. Langzaam dringt het tot je door dat het Alex Porter is, die ontslagen collega en tevens medisch onderzoeker. Je kijkt om je heen en concludeert dat je vast zit in zijn huis. Hij vertelt je dat hij vergif in de wereld heeft losgelaten, omdat jullie zijn leven hebben verwoest. Er is een tegengif, maar daarvoor moet wel de code van de kluis gekraakt worden…


Het spel 

De Escape Dinner Game Save The World is een nieuw en zenuwslopend groepsspel, waar niet alleen de wereld op het spel staat, maar waar je ook nog eens kan genieten van een smaakmakend en uniek driegangendiner. Door middel van een aantal cryptische aanwijzingen en intrigerende puzzels moet de mysterieuze code ontrafeld worden, waarmee je uiteindelijk het tegengif kan weten te bemachtigen en de wereld kunt redden. Terwijl het eten zakt, zijn jij en je gezelschap in meerdere teams bezig met het oplossen van de puzzels. Maar één team kan de kluis kraken en er met de prijs vandoor gaan. Maar pas op: de tijd tikt door en je moet zoveel mogelijk tijd besparen om de uiteindelijke eindcode te ontrafelen. Zorgen jullie voor een totale ondergang of zien jullie een ondergang te voorkomen?

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.0
35 reviews
Uitje: 9.1
Service: 9.4
Horeca: 8.4
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.6
Personeel: 9.5
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Stokvis Trading BV
Locatie: Den Bosch
Dit hebben wij als laatste gedaan en dit is echt aan te bevelen. Tussen het spel door (wat dan even wordt stilgelegd) krijg je het voor- hoofd en nagerecht. Heel leuk, moeilijk spel.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: FrieslandCampina Den Bosch
Locatie: Den Bosch
We hebben een heerlijk competitief uitje ontvangen, waarbij iedereen er ook echt voor ging. Daarna heerlijk gegeten op een voor iedereen onbekend adres. Degenen die in de buurt wonen hebben al aangegeven vaker terug te gaan!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: GGzE
Locatie: Eindhoven
Top geregeld, vriendelijke en leuke begeleiding!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Team PNL
Locatie: Den Bosch
We waren op zoek voor een Engelstalig bedrijfsuitje, omdat we een internationaal team hebben. Dat is goed gelukt. Erg leuke avond en het team op locatie was super vriendelijk en dacht heel leuk mee!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: 18 personen 50e verjaardag
Locatie: Den Bosch
Een super leuke 50e verjaardag gevierd in restaurant ‘t grootte genoegen in Den Bosch. Een mooie ruimte en goede ontvangst door DoeNederland. Tussen het drie gangen menu een spannend en moeilijk escape spel gespeeld. Het spel werd duidelijk uitgelegd. Was moeilijk en spannend omdat we allemaal erg fanatiek waren. Maar heel erg leuk ! De groep was van 15-76 jaar … iedereen kon mee spelen. Het eten was heel erg goed verzorgd en erg lekker ! Voor drinken kwamen ze vaak langs. Kortom een TOP verjaardag ???? gehad. Ik zou het zeker aanbevelen als je eens iets anders wilt. Heb van iedereen een leuke reactie gehad en iedereen heeft het super naar hun zin gehad.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Professionele begeleiding
  • Tablet per team
  • Alle benodigdheden voor de puzzels en raadsels
  • Driegangendiner
  • Prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • Met een zelf ontwikkelde app op de tablet waardoor dit spel uniek is!
  • De Escape Dinner Game Save The World is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

Tijd

Wat

17:00 – 17:15 uur

Welkom en uitleg activiteit

17:15 – 17:45 uur

Ronde 1

17:45 – 18:15 uur

Voorgerecht

18:15 – 18:45 uur

Ronde 2

18:45 – 19:15 uur

Hoofdgerecht

19:15 – 19:45 uur

Ronde 3

19:45 – 20:00 uur

Nagerecht

20:00 – 20:20 uur

Ronde 4

20:20 – 20:30 uur

Prijsuitreiking en afsluiting

Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2023)
"De pubquiz was leuk en de begeleiding ook prima. Echt plezier gehad."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke