Uitjes en eten


Uitjes en eten: een betaalbaar groepsuitje waarbij een activiteit wordt gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Ben jij zoek naar bedrijfsuitjes? Er is bij DoeNederland altijd wel een origineel en betaalbaar bedrijfsuitje te vinden die je overal in Holland kunt doen.


Wij maken blij! Kies bijvoorbeeld voor een teamuitje in de stad en ga daarna lekker borrelen of beleef volop plezier met een dinner game, waarbij jullie tijdens een zinderend spel genieten van een driegangendiner. De mogelijkheden voor uitjes en eten zijn eindeloos!

Uitjes en eten: pubquiz

Voor een bedrijfsuitje hoef je niet per se helemaal naar het strand om te gaan barbecueën hoor. Natuurlijk is dat ook leuk, maar er zijn in Holland genoeg mogelijkheden voor uitjes en eten die ook binnen gedaan kunnen worden.


Zo is een uitje met eten en drinken de ideale gelegenheid om aan teambuilding te doen. Bij DoeNederland is altijd wel een bedrijfsuitje te boeken die aan al jullie wensen voldoet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pubquiz?


Kies bijvoorbeeld de That's so 90's Quiz. Discman op je hoofd en gaan met je Aussie! Luisterde jullie altijd naar DJ Paul Elstak of Nirvana? Dan is dit echt een quiz voor jullie. Tijdens dit uitje komen alle leukste momenten uit de nineties voorbij. Muziekrondes, doe-opdrachten en kennisvragen: alles komt aan bod tijdens dit pubquiz bedrijfsuitje.


Of wat dacht je van onze enige echte algemene Pubquiz? Je collega's of vrienden leren elkaar beter kennen, kunnen beter op elkaar inspelen en bovendien is het een goede vorm van teambuilding. Tijdens de Pubquiz komen de leukste onderwerpen zoals mastermind, sport en muziek aan bod.

Uitjes en eten met een goed georganiseerd bedrijfsuitje

Dankzij onze jarenlange ervaring mag je veel van onze bedrijfsuitjes verwachten. Het aanbod van uitjes en eten en drinken is dan ook zeer groot. Door heel Holland zijn er uitjes mogelijk.


Bij DoeNederland vind je vooral een bedrijfsuitje die je kunt doen in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven. Natuurlijk is dit uitje altijd goed georganiseerd. Maak snel gebruik van de tips die wij je geven voor uitjes en eten.1. Een escape room en eten

De Escape Dinner Game is de perfecte combinatie van een escape room en een dinerspel. Lukt het tijdens dit zenuwslopende groepsuitje jullie deze avond te ontsnappen en de kluis te kraken?


Ook alleen een escape room is mogelijk. Bekijk hiervoor het aanbod van al onze Escape rooms en VR Experiences. Zo vind je altijd een bedrijfsuitje dat zowel spannend als actief is. Reserveer daarna bij jullie favoriete restaurant en geniet van een heerlijke avond.
2. Een city game en eten

Zoals de naam al doet vermoeden is een City Game een "game in the city". Het is altijd superleuk om een dagje in een stad te vertoeven met een van onze city games.


Speel een leuk spel zoals de Hunted Citygame of Party & Co. En plan ook wat tijd in om tijdens dit bedrijfsuitje lekker te eten en te drinken. Bovendien vindt dan ook de prijsuitreiking plaats als jullie in teams tegen elkaar hebben gestreden.


3. Een dinner game

Met een dinner game als bedrijfsuitje wordt er voor jou en je collega's een heerlijk driegangendiner geserveerd, maar dan net even anders. Tijdens het diner gaan jullie namelijk de strijd met elkaar aan. Terwijl jullie het spel spelen, genieten jullie bovendien van lekker eten en drinken.


Hou jij bijvoorbeeld ook zo van Holland? Dan is de Ik hou van Holland Dinner Game als bedrijfsuitje echt iets voor jullie. Jullie worden in verschillende teams verdeeld die tegen elkaar gaan strijden. Natuurlijk brengt onze quizmaster de sfeer er goed in en speelt met jullie de welbekende spelrondes. Wie weet het meeste van ons kikkerlandje en haar inwoners?


Andere tips voor dinner games als bedrijfsuitje zijn onder andere De Wie is de...? Dinner Game, de Ranking your Stars! Dinner Game en het Moorddiner.


4. Ga naar een sfeervol restaurant

Sowieso behoort uit eten gaan in een sfeer restaurant tot een van de leukste bedrijfsuitjes.


Speel bijvoorbeeld eerst een spel die je hebt uitgezocht bij DoeNederland en ga daarna uit eten in een restaurant naar keuze. Leuk om tijdens het diner gezellig herinneringen met elkaar te delen en na te praten over het uitje.
5. Een workshop en eten

Ben je op zoek naar uitjes en eten voor een bedrijfsuitje en wil je tijdens het uitje zelf al kunnen snoepen? Bekijk dan het aanbod van onze workshops en in het bijzonder de workshop Je eigen Bossche bol maken.


Tijdens deze workshop beleven jullie volop plezier, leren jullie hoe je de enige echte Bossche lekkernij moet bereiden en natuurlijk mogen jullie hem daarna lekker opeten!


6. Een vaartocht met eten

Altijd al meer van Den Bosch willen zien? Dan is een vaartocht als bedrijfsuitje een goed idee. Bekijk snel een van onze vaartochten, die je altijd in een arrangement kunt boeken.

Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Vaartocht Binnendieze - Lunch - Bierproeverij-tapcursus. Eerst maken jullie onder begeleiding van een gids een vaartocht over de Binnendieze en daarna is het tijd voor de lunch. Aansluitend vinden de bierproeverij en tapcursus plaats. Aan het einde van de dag zullen jullie zeker hebben genoten!
7. Een quiz met eten

Tijdens een bedrijfsuitje is humor natuurlijk van groot belang. Daarom bieden wij veel uitjes met een quiz aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Dinerquiz, waarbij jullie ondertussen genieten van een smaakvol driegangendiner?

Boek uitjes en eten bij DoeNederland

Als evenementenbureau regelen wij altijd het leukste bedrijfsuitje als je op zoek bent naar de combinatie van uitjes en eten.


Neem snel contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes