De Grote Spelshow - Borrelen De Grote Spelshow - Borrelen
Programma
Prijzen
Reviews (2)
FAQ

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow! Na dit hilarische spel is het tijd om bij te kletsen onder genot van een drankje. 


16.30 – 18.30 uur De Grote Spelshow

Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’.


Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!


Deze sensationele spelshow vraagt om snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk een flinke dosis humor. Natuurlijk hebben we een prijs voor het winnende team!


19.00 – 20.00 uur Borreluurtje

Een uur borrelen in een van de gezelligste borrelcafés van de stad naar keuze! Natuurlijk wordt er ook een keer rondgegaan met lekkere warme borrelhapjes!


Eten en drinken

Bovenstaand programma kunnen we uitbreiden door ook voor jullie het ontvangst (bijvoorbeeld een consumptie met gebak), een lunch of een diner te verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.3
2 reviews
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 9.0
Locatie: 8.0
Prijs/kwaliteit: 9.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: DKC
Locatie: Nijmegen
Wij hebben een heel gezellige en leuke avond gehad
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: DKC Totaaltechniek B.V.
Locatie: Nijmegen
Achteraf gezien was de groep denk ik te groot om op deze locatie het spel goed te kunnen spelen. Het was te chaotisch. Het bleek dat er maar 9 spelknoppen waren en maar 8 tafels beschikbaar. Als je met een groep van 50 personen komt en de teams moeten uit ongeveer 5 personen bestaan, gaat dat natuurlijk niet lukken. Het was dus jammer dat we op het laatste moment nog van alles aan de teamindeling moesten veranderen. Het is uiteindelijk wel goed gekomen.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Er is nog geen FAQ aanwezig.

Bij dit uitje inbegrepen

De Grote Spelshow:

  • Begeleiding van een enthousiaste quizmaster
  • Alle materialen en benodigdheden
  • Prijs voor het winnende team

Borrelen:

  • 1 uur borrelen + eenmalig warme borrelhapjes

Bijzonderheden

De Grote Spelshow:

  • Nu met échte quizknoppen, waardoor de strijd nog spannender wordt!

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape Room
"Wij hebben echt een kei leuke dag gehad. We gingen samen het crimelab in en begonnen vlijtig aan het oplossen van alle puzzels. Ik had ook een speciaal verzoek omdat ik mijn vriendin ten huwelijk te vragen. Het personeel heeft dit kunnen verwerken in een van de puzzels. Ze hebben enorm veel moeite gedaan en het was een onvergetelijk uitje!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke