Tandem rijden (en speuren) Tandem rijden (en speuren)
Programma
Prijzen
Reviews (6)
Veelgestelde vragen

Wil je eens wat anders dan een gewone fietstocht?

Kom dan Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen verkennen op de tandem.

Wij ontvangen je met lekker kopje koffie midden in het centrum van de stad naar keuze. De tandems staan daar al voor je klaar. De eerste meters zijn meestal goed voor de lachspieren, maar het fietsen went snel!

Ga samen op pad en geniet van één van de prachtige routes.

De verschillende tandemtochten:

1. Tandemtocht Den Bosch

Als je deze route hebt gefietst weet je zéker alles over Den Bosch. Je komt langs de eeuwenoude stadswallen en het prachtige fort de Citadel. Ook zie je het mooiste stukje natuur van Den Bosch, natuurgebied de Bossche broek. 

2. Tandemtocht over de Vughtse heide & plassen Den Bosch

Zet je gedachten even helemaal op nul en geniet van de prachtige omgeving. Je fietst door een lommerrijke villawijk en langs de Vughtse Heide. Onderweg zie je Nationaal Monument kamp Vught en fiets je nog een rondje om de IJzeren man. Een heerlijke middag in de frisse buitenlucht.

3. Haverlij & dijken tandemtocht

Deze tandemtocht voert je door de indrukwekkende woonwijk de Haverlij. Hier zijn hele wijken gebouwd als kastelen. Je kijkt je ogen uit! Geniet onderweg ook van het mooie Engelermeer en de geweldige natuur. Over de dijk van Engelen fiets je weer terug naar hartje Den Bosch.

4. Tandemtocht Eindhoven- Strijp

Je wil zeker alles weten over deze prachtige stad? Als je klaar bent met deze route weet je zeker alles over Eindhoven! Je komt o.a. door het Philipsdorp, Evoluon, TU Eindhoven, Strijp S, DAF museum, de Lichttoren en het van Abbemuseum.

5. Tandemtocht Eindhoven- Dommel

Zet je gedachten even helemaal op nul en geniet van de prachtige omgeving van Eindhoven. Je komt o.a. langs de Witte Dame, de Dommel, Karpendonkse Plas, Lage Heide,Opwettn en het DAF museum. 

6. Tandemtocht Nijmegen

Als je nog nooit in Nijmegen bent geweest, is deze route een echte aanrader!
Op de tandem zie je onder andere de Waalhaven, het Goffertpark, het Keizer Karelplein en het Kronenburgerpark. Kortom, veel historie en alle highlights van de stad zie je met deze route.

7. De Ooij en Ubbergen tandemtocht Nijmegen

Zoek je liever de rust op? Vanuit de drukke stad rijd je op de tandem langs het gezellige dorpje Ubbergen en door natuurgebied de Ooijpolder. Een combinatie van gezelligheid, natuur en rust. Optimaal genieten van uw vrijetijdsmoment!

8. Waal-Fort tandemtocht Nijmegen

Deze tocht leidt je door het mooie dorp Lent. Hier komt je langs een indrukwekkend fort langs de waal. Over verschillende bruggen steek je tweemaal de Waal over. Stop eens op de brug om te genieten van het geweldige uitzicht en zie de grote schepen onder je doorvaren!


Tandem rijden met speurtocht (+ €4,- p.p.)

Je gaat in groepjes op pad met een prachtige route, waarbij je langs de meest bijzonderste plekjes van Den Bosch komt!

Deze mooie route kun je ontdekken door goed samen te werken, en leuke en interessante vragen te beantwoorden en puzzels op te lossen!

Durf jij de speurtocht aan?!

Bij de prijsuitreiking staat er voor het beste team een mooie verrassing klaar!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.1
6 reviews
Uitje: 9.7
Service: 9.7
Horeca: 7.3
Locatie: 9.7
Prijs/kwaliteit: 7.7
Personeel: 9.3
beoordeelt dit uitje met een:
7.7
Bedrijf / gezelschap: Stg Best Onderwijs
Locatie: Den Bosch
We hadden prachtig weer (in november) Dat maakt een tochtje op de tandem altijd goed
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Van t Zelfde
Locatie: Eindhoven
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: VWG
Locatie: Nijmegen
Toen we aankwamen op locatie stonden alle tandems keurig klaar. Een medewerkster van Doe Nijmegen heeft na een korte duidelijke uitleg iedereen per groep op weg gestuurd. Voor sommige ff wennen met zn 2en op 1 fiets maar dat duurde niet lang. De route was helemaal prima. Zowel centrum als groen. Van Keizer Karelplein tot de Ooij, we hebben het allemaal gezien. Tandem fietsen is erg leuk om te doen en zorgt echt voor grappige situaties. Kortom een echte aanrader!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.2
Bedrijf / gezelschap: Huisuitje
Locatie: Den Bosch
We hebben een enorm gezellige tijd gehad! Goede service (bv. het drinkflesje), goed advies over een route en goed werkende tandems!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Huisartsen Musis
Locatie: Nijmegen
Ieder jaar organiseren 3 personen van onze huisartsenpraktijk het jaarlijkse personeelsuitje. Dit keer mocht ik dit met twee collegae organiseren. Wij zijn de kortst werkende collegae uit deze praktijk dus aan ons de eer. Wij hadden een uitnodiging voor vrijdag 7/10/2016 om de groepsapp: Crew geplaatst. Deze dag was voor ons drieën een weet voor de anderen een vraag wat we zouden gaan doen. Het ochtend programma was Tandem rijden en speuren in Nijmegen. We werden leuk ontvangen op de Titusbrandsmastaat. De tandems werden al van de aanhangwagen afgehaald. Ook stond er een andere groep te wachten op instructies van hun uitje. Hier maakten wij dankbaar gebruik van om de spanning onder de collegae nog wat op te voeren zeiden wij dat dit onze tegenstanders waren. Uiteindelijk kregen ze te horen wat we gingen doen. Op de tandem!! Erg leuk om met collegae te doen. Heel bijzonder om te zien wie toch graag de leiding neemt en wie liever niet. Wij gingen verdeeld in 3 groepen met twee tandems (4 personen dus) op pad. Erg leuk ook dat stukje wedstrijdelement erin. Wie weet de antwoorden op de vragen en wie komt er als eerste weer binnen. Kortom wij hebben erg genoten van ons ochtendprogramma. Kan ook niet anders als je na afloop zo'n prijs met je groepje binnensleept. Echt een aanrader, leuk, sportief uitje voor iedereen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Is de door mij gewenste datum beschikbaar?

Dit is afhankelijk van het uitje. Wij hebben namelijk een groot deel van de activiteiten in ons eigen beheer, maar we werken ook met partijen samen.


Beschikbaarheid uitjes in eigen beheer: Onze eigen activiteiten kunnen we via ons reserveringssysteem direct in zien. We kunnen dan meteen aangeven of door jou gewenste activiteit/arrangement beschikbaar is op de gewenste datum/tijd.


Beschikbaarheid uitjes derde partijen: Activiteiten die wij bij onze derde partijen reserveren, kunnen wij niet direct in zien. Wij moeten dan de beschikbaarheid op vragen op basis van de tijd/datum die je hebt aangevraagd. Hiervoor benaderen wij de partij en nemen wij contact met je op nadat we meer weten over de beschikbaarheid en mogelijkheden.


Als de activiteit(en) beschikbaar is, adviseren wij je wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Wij raden altijd aan om de weersverwachtingen goed in de gaten te houden. Mocht je enkele dagen van tevoren zien dat het echt heel slecht weer wordt op de dag van je uitje, neem dan contact op met de afdeling Reserveringen. Zij kunnen dan samen met je kijken naar een alternatieve binnenactiviteit op basis van beschikbaarheid. Wij kunnen helaas niets garanderen.  

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Kan ik speciale dieetwensen / allergieën doorgeven?

Het is mogelijk speciale dieetwensen/ allergieën door te geven. Geef dit ruim van te voren aan bij de afdeling Reserveringen. Deze wensen overleggen wij met het restaurant. 

Wat zijn jullie voorwaarden omtrent het Corona virus

In verband met het Corona virus hebben we onze algemene voorwaarden versoepeld. Dit houdt in dat je geboekte uitje kosteloos kunt verzetten of dat je je uitje in een tegoedbon om kunt zetten. 

Bij dit uitje inbegrepen

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Huur van de tandem
  • Keuze uit verschillende routes
  • Flesje drinken voor onderweg
  • Routekaart met vragen voor onderweg (speuren)
  • Prijsuitreiking voor het beste team (speuren)
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Step-kroegentocht in Eindhoven
"Super leuk, leuke simpele spelletjes, genoeg tijd voor een drankje en de afstand om te steppen is prima te doen. De activiteitenbegeleiders waren erg enthousiast. En gelukkig zat het weer mee. Lekker warm zonder regen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke