Solex rijden - Lunch - Escape City Solex rijden - Lunch - Escape City
Programma
Prijzen
Reviews (1)
Veelgestelde vragen

Solex rijden is té gaaf! Rondscheuren door stad en land en veel van de omgeving zien. En daarna lekker lunchen en de citygame Escape City spelen. Het principe is hetzelfde als bij een escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld.

Solex rijden (2 uur)

Als iedereen verzamelt is, stap je op de solex. Je vertrekt op eigen gelegenheid met een route op zak vanuit het centrum van de stad.


Lunch (1 uur)

Heb je al trek gekregen? Dat komt goed uit. Er staat een heerlijke lunch voor jullie klaar.


Escape in the City (2,5 uur)

Escape City is een geweldige citygame. Het principe is hetzelfde als bij een escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld. Daarom krijgen jullie niet één, maar drie uur de tijd om de stad te redden van de ondergang. 

Het komt op jullie aan!


Aan de teams de taak om cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Deze zijn verspreid door de hele stad. Door middel van een plattegrond en de escape-app op een smartphone die jullie meekrijgen zullen jullie ze vinden. Om de opdrachten goed uit te voeren krijgen jullie een koffer mee met handige hulpmiddelen en materialen. Een verrekijker, meetlint… maar waar heb je deze materialen voor nodig? Voer de opdrachten goed uit en vind de juiste codes. In de app kunnen jullie de tussenstand zien. Je weet dus precies hoe jullie team ervoor staat. Terwijl de klok doortikt!


Escape in the City prijsuitreiking (30 min.)

Zorg dat je met je team op tijd terug bent voor de finale. Hierin wordt gestreden om de verlossende eindcode. De enige code waarmee je de stad kunt redden.

Kortom, geen seconde te verliezen!Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.3
1 review
Uitje: 10.0
Service: 10.0
Horeca: 6.0
Locatie: 10.0
Prijs/kwaliteit: 10.0
Personeel: 10.0
beoordeelt dit uitje met een:
9.3
Bedrijf / gezelschap: G
Locatie: Nijmegen
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Solex rijden met keuze uit verschillende routes
  • Lunch
  • Professionele begeleiding 
  • Smartphone en Escape-App 
  • Opdrachten, clues, raadsels en puzzels
  • Prijsuitreiking met een prijs voor het winnende team

Bijzonderheden

Solex rijden:

  • Om een solex te besturen dien je in het bezit te zijn van een geldig bromfietsrijbewijs of geldig Nederlands rijbewijs. Dit dien je op ons verzoek ook aan te kunnen tonen voordat u aan de rit begint. 
  • Wellicht ten overvloede, maar een ingetrokken of verlopen rijbewijs wordt door ons niet gezien als een geldig rijbewijs.
  • Alcohol en verkeer gaan niet samen.

Voorbeeld dagindeling

09.30 - 11.30 uur Solex rijden
12.00 - 13.00 uur Lunch
13.15 - 13.30 uur Uitleg Escape City
13.30 - 15.45 uur Spel Escape City
15.45 - 16.15 uur Prijsuitreiking incl. consumptie
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
VR Escape Dinner: Casa de Papel
"Wat een ervaring! Wat een beleving! Wat een spanning! Wat een gezelligheid! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes