Escape Game: El Dorado - Borrelen Escape Game: El Dorado - Borrelen
Programma
Prijzen
Reviews (0)
Veelgestelde vragen

Vorm teams van 5 en duik in de jungle, klaar voor de ultieme strijd! Genoeg sensatie? De drankjes staan klaar en is het tijd om te borrelen in een gezellig café in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.


Escape Game: El Dorado (2 uur)

De spanning begint met een intrigerende introvideo waarin jullie worden uitgenodigd door de notaris. Professor Brown is spoorloos verdwenen tijdens zijn zoektocht naar El Dorado. Jullie missie? Vind de stad van goud én de vermiste professor!


Jullie vormen teams van 5 binnen aan tafel en duiken in de jungle, klaar voor de strijd.

Wie is slim genoeg, wie is snel genoeg om als eerste de legendarische stad te ontdekken?

Maar pas op, want de klok tikt genadeloos door! De begeleider staat klaar met hints om jullie vooruit te helpen. Maar let op, deze waardevolle tips kosten jullie kostbare minuten. Durven jullie het risico te nemen?


Het wordt nog spannender aan het einde! Zelfs als jullie als eerste de stad van goud bereiken, is de overwinning niet gegarandeerd. Als jullie meer hints hebben gebruikt dan het andere team, kunnen jullie nog steeds verslagen worden. Strategie en teamwork zijn de sleutels tot succes!


Met prachtige attributen en een slimme tablet in jullie handen, volgen jullie het spoor van professor Brown. Los puzzels op, ontrafel raadsels en ontdek het mysterie van El Dorado.


Dus, avonturiers, zijn jullie klaar om de jungle te doorkruisen, de stad van goud te vinden en professor Brown te redden? Verzamel je team, laat het avontuur beginnen en maak geschiedenis in de zoektocht naar El Dorado!


Borrelarrangement (2 uur)

Tijd om gezellig na te borrelen! Je kunt 2 uur lang drankjes (6 consumpties p.p.) bestellen. Wedden dat de Escape Game weer helemaal beleefd wordt!
Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Er is nog geen review geplaatst voor dit uitje. Schrijf als eerste een review!
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Spelbegeleider
  • Escape attributen
  • 1 tablet per team
  • Borrelarrangement 2 uur (6 consumpties p.p.)

Bijzonderheden

Escape Game: El Dorado

  • Deze activiteit is mogelijk om in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan.

Voorbeeld dagindeling

16.00 - 16.15 uur Uitleg Escape Game: El Dorado
16.15 - 17.45 uur Spelen Escape Game: El Dorado
17.45 - 18.00 uur Prijsuitreiking Escape Game: El Dorado
18.00 - 20.00 uur Borrelarrangement
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Het was een leuk uitje, ondanks dat het niet zulk mooi weer was!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes