Doe Nederland
Avond
Reset

Avondje uit? Boek een leuke activiteit

83 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Avondje uit? Boek een leuke activiteit!

Stel je voor, je plant een avondje uit met vrienden, collega’s of familie. Even een datum prikken en dan komt het: wat gaan we doen? Borrelen, ergens iets eten en wat nog meer? Een gezellige avond uit maak je pas écht onvergetelijk door het te combineren met een leuke activiteit. Maar welke activiteit kies je dan? Bij DoeNederland heb je een ruime keuze aan leuke avond uitjes. Zo vind je ongetwijfeld een activiteit die jij en je gezelschap leuk vinden om te doen.


Keuze genoeg uit leuke avond uitjes!

Laat jij jezelf volledig ontzorgen door een kant-en-klare arrangement bestaande uit diverse leuke avond uitjes en een heerlijk diner. Of stel je de avond graag zelf samen? Bij ons zijn beide opties mogelijk. De keuze is eindeloos. En wil je er een hapje bij eten? Ook daarmee kun je alle kanten op. Het is zelfs mogelijk om de activiteit te combineren met een maaltijd. Zo wordt je avondje uit helemaal compleet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend Moorddiner? Of Ik Hou van Holland Dinner Game terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd. Wedden dat je volop gespreksstof hebt!


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Likeurtjes maken
"Wij hadden een hele leuke namiddag met onze vriendengroep. Slechts vier op de tien mensen wisten op voorhand van de activiteiten, voor de andere zes was het een complete verrassing! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke