Vrijgezellenfeest mannen

Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren voor de mannen? Dan ben je ongetwijfeld al flink aan het brainstormen geslagen. Hoe zorg je er nu voor dat het een feest wordt waar nog lang over wordt nagepraat? Zullen we je een tip geven? Met de activiteiten van DoeNederland komt het zeker goed!


Wat ga jij doen op het vrijgezellenfeest met de mannen?

We zijn het er met zijn allen over eens, het vrijgezellenfeest moet legendarisch worden. Door te kiezen voor een leuke activiteit, zet je hier een mooie basis voor. Met welke activiteit maak jij het vrijgezellenfeest voor de mannen tot een succes? Ga je voor het spel Escape City, een solextocht, een quiz of iets anders? Om het vrijgezellenfeest met de mannen compleet te maken, is het ook mogelijk om meerdere activiteiten met elkaar te combineren. En natuurlijk sluit je de dag af met een goede maaltijd, gevolgd door een gezellige borrel.


Tips voor een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen

Wat is leuk om te doen voor een vrijgezellen feest met de vrouwen? Bij DoeNederland vind je speciale uitjes alleen voor vrouwen. Zo is Party & Co een echte topper voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen! Hou je het toch liever wat rustiger? Wat dacht je dan van een workshop Koe schilderen of Samen aan de Kwast? Meer tips voor een vrijgezellen feest met de vrouwen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.


Begin met het plannen van jouw vrijgezellenfeest

Bekijk op je gemak eens de verschillende uitjes die je bij ons kunt boeken. Welke vind jij het leukste? Via de website plan je eenvoudig je vrijgezellenfeest en is het ook gemakkelijk om meerdere activiteiten te combineren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellenfeest? Of schakel je graag onze hulp in om het feest tot een daverend succes te maken? Neem contact op door te bellen naar 040 – 231 90 52

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Escape room - Driegangendiner
"we hebben een echt super personeelsuitje gehad! zal niet snel overtroffen kunnen worden."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke