Leuke teamuitjes

Wat zijn nu écht leuke teamuitjes om te doen? Waar het teamuitje vorig jaar al hartstikke gezellig was, wil je het dit jaar nóg grootser aanpakken. Belangrijk is dat het een activiteit wordt waaraan iedereen kan meedoen en die iedereen leuk vindt. Ga je dan voor een creatief, cultureel of sportief uitje? Of voor een verrassende combinatie ervan? Met de leuke teamuitjes die je vindt op DoeNederland kan het allemaal!

127 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Vind eenvoudig leuke teamuitjes voor jouw team

Met het enorme aanbod aan leuke teamuitjes waarvoor je bij ons terecht kunt, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Dat begrijpen we helemaal. Daarom maken we het je graag wat gemakkelijker. Zo zijn de uitjes op onze website eenvoudig te filteren. Kies het aantal personen, de datum en de locatie van het uitje. Ook is het mogelijk om een dagdeel en type activiteit te selecteren. Op deze manier zie je alleen de activiteiten die voor jou relevant zijn. Zo wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker.


Reserveer jouw teamuitje direct

Leer je teamgenoten beter kennen tijdens een spel ‘Wie is de ...?’, daag elkaar uit met de Pubquiz of werk samen om uit de escape room te ontsnappen. Welke van onze teamuitjes lijkt jou het allerleukste? Reserveer meteen via onze website of bel hiervoor naar 040 – 231 90 52. Ook voor meer informatie over onze uitjes en mogelijkheden tot combineren mag je ons altijd bellen. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke