Mannen uitjes

Typische mannen uitjes, daarvoor heb je bij DoeNederland keuze genoeg. Een middag op pad met je vriendengroep wordt zo al snel legendarisch.


Kies uit diverse leuke activiteiten om de echte oerman in je naar boven te halen en sluit vervolgens af met een lekker koud biertje. Klinkt geweldig, of niet?


Of je nu op zoek bent naar een mannen uitje als groepsuitje voor je vriendengroep, collega's, familie of vrijgezellenfeest waarbij echte stoere mannen centraal staan, wij bieden altijd een activiteit vol vermaak aan. Heb jij hier wel oren naar? Lees dan snel verder!


Wat dacht je van een zinderende citygame, workshop, gezellige bbq of de strijd met elkaar aangaan tijdens paintballen of lasergamen? Wij helpen je op weg met een aantal tips voor mannen uitjes waarmee jullie een fantastische dag beleven. En vergeet niet: vrouwen not allowed!

Zit hier nog niet het juiste mannen uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Dít zijn onze echte mannenuitjes

Waar jouw groep vrienden ook geïnteresseerd in is, met onze beste uitjes speciaal voor mannen vind je zeker weten iets leuks.


Bijvoorbeeld de stad rond crossen op een Solex. Je kennis meten tijdens een pubquiz. Of een citygame met hilarische opdrachten zoals Party & Co.


Of natuurlijk een gezellige kroegentocht gecombineerd met een bierproeverij. Ook is het mogelijk om deze activiteiten met elkaar te combineren en er een echte mannendag van te maken. Fun gegarandeerd!Bierproeverij - tapcursus

Zoek je een mannenuitje met je team of een andere gezellige groep mannen en houden jullie wel van een biertje?


Dan is onze Bierproeverij - tapcursus in het bourgondische Den Bosch een erg leuk idee. In ons proeflokaal krijgen jullie een spoedcursus bier: waar komen bieren nu eigenlijk vandaan en welke ingrediënten bevatten ze? Daarna leren jullie bier tappen die jullie natuurlijk onder het genot van een hapje en gezellige muziek kunnen opdrinken.


Tip: een rondleiding door een bierbrouwerij in Den Bosch boeken. Zo stelt Proeflokaal - Jongens van De Wit de bierbrouwerij open voor vriendengroepen. Zorg wel dat je van tevoren reserveert.

Strandactiviteiten

Is het mooi weer, dan is een beachday met verschillende activiteiten een goed idee. Beleef de ideale zomerse dag met onder andere een potje voetbal op het strand, kitesurfen, vliegeren of landboarden.


Zo'n stranddag sluit je echt feestelijk af met een bbq. Natuurlijk hoef je niet per se zelf achter de bbq te staan, je kunt ook iemand inhuren die dit voor je doet.


Met een barbecue staan jij en je vrienden dan lekker te kletsen en te eten, terwijl er zomerse muziek op de achtergrond speelt. Zorg wel dat je de barbecue op een plek regelt waar het is toegestaan.

Rondleiding Sint Jan

Zijn er wat cultuursnuivers in je vriendengroep of collega's? Dan kun je een van onze arrangementen met een rondleiding door de Sint Jan boeken. Kijk bijvoorbeeld voor het arrangement Rondleiding Sint Jan - Je eigen Bossche bol maken - Vaartocht Binnendieze.


Eerst krijgen jullie een rondleiding door de welbekende Sint Jans Kathedraal en leren jullie alles over deze indrukwekkende bezienswaardigheid. Daarna gaan jullie je eigen Bossche bol bereiden, waarbij je uitleg krijgt wat er allemaal komt kijken bij de bereiding van deze Bossche lekkernij.


Aansluitend maken jullie in fluisterbootjes een vaartocht over de Binnendieze, waarbij jullie alles te weten komen over de geschiedenis van de Brabantse hoofdstad.


Actieve uitjes voor mannen

Laat je adrenaline stromen met onze tips voor actieve uitjes voor mannen. Natuurlijk kunnen vrouwen dit ook, maar hé vandaag hebben we het over stoere mannenuitjes! Moet je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of teamuitje organiseren?

Wat dacht je dan van lasergamen? We hadden het natuurlijk al over een potje voetbal, maar wat vind je van scheuren in een quad of boogschieten? Wij zetten verschillende sportieve mannen uitjes voor je op een rij. Geloof ons: hier blijven jullie nog lang over napraten!

Paintballen

Zin in een spannende teamsport als mannenuitje? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor paintball.

Het doel van paintballen is om het ander team uit te schakelen met behulp van paintballs die je met hoge druk uit de paintballwapens schiet. Paintball vergt durf, teamwork en strategie, maar wij raden aan: beleef gewoon ontzettend veel speelplezier met zijn allen!


Quad rijden

Quad rijden is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud (tip: neem je kinderen een keer mee!).

Bij de meeste organisaties door heel Nederland heb je de keuze uit verschillende quadarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een 4 Wielen Fun programma. Hierbij maak je kennis met de kracht van de quads en kun je lekker scheuren op een van deze 4x4 voertuigen.


Archery tag

Op zoek naar een uitje voor mannen dat nog relatief onbekend is? Dan is archery tag echt iets voor jullie. Dit spel wordt gespeeld met pijl en boog. Het doel is om zoveel mogelijk punten te behalen door de spelers en de zogenaamde targets van de tegenpartij te raken.

Spelers dragen een masker en de punten van de pijlen zijn voorzien van een schuimen kop. Het spel lijkt overigens wat op paintball, maar het verschil is dat de impact van een pijl veel kleiner is dan een paintballballetje.


Lasergamen

Tijd voor actie! Een uitje voor mannen waar je echt adrenaline mee aanmaakt is lasergamen. Tijdens dit zinderende spel ga je de strijd met elkaar aan en punten verzamelen door middel van het "afschieten" van zoveel mogelijk andere personen.

Elke deelnemer draagt een speciaal pak en heeft een lasergeweer. Dit lasergeweer heeft een laserstraal, waarmee je anderen kunt raken. Word je geraakt, dan geeft het laserpak een signaal af. Door weinig geraakt te worden kun je extra punten verdienen.

Tips voor een geslaagd mannen uitje

Een geslaagd uitje voor mannen is er natuurlijk een die goed georganiseerd is. Houd daarom bij het uitje organiseren de volgende punten in gedachten:

  1. Het doel. Is het doel alleen plezier? Of moet het ook te combineren zijn met een training of vergadering?
  2. Uitje gezien, wellicht op DoeNederland? Sla hem op en vraag in één keer alle informatie aan.
  3. Offertes opvragen. Vraag informatie op over meerdere uitjes. Bij DoeNederland voorzien we je altijd van een offerte op maat.
  4. Zorg voor een compleet uitje. Boek de diverse onderdelen, hoe laat wil je beginnen, heb je catering (van bijvoorbeeld speciale horeca) nodig?
  5. Regel vervoer. Zijn er eigen auto's nodig? Gaan jullie onder begeleiding van een chauffeur? Of pakken jullie het openbaar vervoer?
  6. Verstuur uitnodigingen. Vermeld hierin onder andere het tijdstip van aanvang, of er speciale kleding benodigd is, hoe lang de activiteiten duren en wat de gasten mee moeten nemen of eventueel voor moeten bereiden.
  7. Zorg voor actuele informatie. Blijf up-to-date en neem een paar dagen van tevoren nog even contact op om de eventuele laatste wijzigingen door te geven.
  8. Stuur een reminder. Stuur een dag van tevoren een reminder aan de deelnemers. Op die manier krijgt iedereen nog veel meer zin in het uitje.Bovendien is een reminder ook handig om wijzigingen door te geven. Staat er bijvoorbeeld een bbq op de planning, maar kan deze door enorm veel regen die voorspeld is niet doorgaan, dan kun je je gasten hiervan op tijd op de hoogte stellen
  9. Tijdens het uitje: zorg dat iedereen weet bij wie ze moeten zijn voor vragen. Maak ook foto's en filmpjes zodat jullie nog lang over de activiteiten kunnen napraten.
  10. Evalueer. Heb je een teamuitje of bedrijfsuitje georganiseerd? Stuur dan een korte enquête rond aan de deelnemers en vraag wat ze ervan vonden. Zo kan het zijn dat ze een bbq misschien wat minder gezellig vonden, maar een workshop juist weer wel om over naar huis te schrijven. Noteer al je bevindingen en gebruik dit om het jaar daarna weer perfecte mannen uitjes te kunnen organiseren.

Begin vandaag nog met het plannen van jouw mannendag

Wat vind jij erg leuke mannen uitjes? Kies je er één of combineer je meerdere activiteiten met elkaar in een arrangement voor een hele dag vermaak?


Of je nu op zoek bent naar een uitje voor mannen in een bepaald thema, onder begeleiding van een quizmaster of juist een activiteit waar muziek centraal staat, bij DoeNederland vind je altijd de beste mannen uitjes.


Ervaar hoe het is om een echte bankrover te zijn tijdens de VR Escape Game: Casa de Papel, scoor tickets voor een van jullie favoriete pop- of rockband of kies een van onze sportieve activiteiten zoals de Wandelspeurtocht of de Step speurtocht.


Waar je ook naar op zoek bent: op DoeNederland vind je altijd een geweldig mannen uitje die aan al jouw wensen voldoet! Plaats direct je reservering via onze website.


Hulp nodig bij het maken van een keuze? Of wil je meer weten over de verschillende activiteiten die je bij ons kunt doen? Neem gerust contact op via 040 – 231 90 52. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room
"Helemaal top, zouden eigenlijk een buiten uitje hebben gepland, maar het was zo’n slecht weer dat het eigenlijk geen optie was. Ons is toen de escape room aangeboden, wat een top service. We hebben genoten met zijn alle."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes