Mannen uitjes

Typische mannen uitjes, daarvoor heb je bij DoeNederland keuze genoeg. Een middag op pad met de vriendengroep wordt zo al snel legendarisch. Kies uit diverse activiteiten om de echte oerman in je naar boven te halen, om vervolgens af te sluiten met een lekker koud biertje. Klinkt goed, toch? Bekijk snel ons veelzijdige aanbod en maak je keuze.

136 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Dít zijn onze echte mannenuitjes

Wat jouw vriendengroep ook leuk vindt, met onze uitjes speciaal voor mannen vind je zeker weten iets leuks. Wat dacht je van de stad rond crossen op een Solex? Je kennis meten tijdens een pubquiz? Een citygame met hilarische opdrachten zoals Party & Co? Of natuurlijk een gezellige kroegentocht gecombineerd met een bierproeverij. Ook is het mogelijk om deze activiteiten met elkaar te combineren en er een echte mannendag van te maken.


Begin vandaag nog met het plannen van jouw mannendag

Welke mannen uitjes lijken jou het allerleukste? Kies je er één of combineer je meerdere uitjes met elkaar? Plaats direct je reservering via onze website. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Of wil je meer weten over de verschillende uitjes die je bij ons kunt doen? Neem gerust contact op via 040 – 231 90 52. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ik hou van Holland Dinner Game (versie 2022)
"Wat een gezelligheid! We hebben met alle dames van het vrijgezellenfeestje ontzettend genoten! Complimenten voor Mats, geweldige quiz master met veel humor! Het spel ik hou van Holland, zullen we dan ook zeker aanraden! (Vele dames hadden je bijna meegenomen ) De strijd onderling, met veel humor en enthousiasme, de pittige vragen zorgen voor een uitdagend spel met veel sfeer! Daarna nog heerlijk gegeten! 3gangen menu was top! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke