Originele bedrijfsuitjes

Als het om originele bedrijfsuitjes gaat, kun je bij DoeNederland alle kanten op. Iets sportiefs doen? Leer de stad kennen d.m.v. een steptocht of stap met z'n tweeën op een tandem. Combineer je je uitje met teambuilding? Kies dan voor een city game of speel een stadsspel, zoals ‘The Phone’. Genieten van een hapje en een drankje? Maak je eigen Bossche bol of volg een tapcursus. Welke uitjes lijken jou het leukste? Je boekt ze eenvoudig via onze website.


Combineer verschillende originele bedrijfsuitjes voor de ultieme beleving

Maken jullie er meteen een dagvullend programma van? Combineer dan verschillende activiteiten met elkaar. Kies bijvoorbeeld eerst voor een sportieve activiteit om vervolgens af te sluiten met een gezellig diner. Of combineer een typisch teambuilding uitje met een uurtje borrelen. Bekijk op je gemak ons aanbod aan originele bedrijfsuitjes. Grote kans dat je volgende bedrijfsuitje ertussen staat!


Je programma op maat laten samenstellen? Ook dat is mogelijk!

Je vindt bij ons losse activiteiten, maar kunt ook meteen arrangementen boeken. Staat het perfecte arrangement voor jouw bedrijf er niet tussen? Of heb je speciale wensen voor het organiseren van originele bedrijfsuitjes? Neem dan zeker contact met ons op via 040 – 231 90 52. Het is namelijk ook mogelijk om een programma op maat samen te stellen. Jouw volgende bedrijfsuitje begint bij DoeNederland.

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Da Vinci Code in Den Bosch
"Hele gezellig dag gehad!! Leuk en ook leerzaam uitje !!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke