Top 10 bedrijfsuitjes

Top 10 bedrijfsuitjes: ontdek ze allemaal

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje om de band met je collega's te versterken en waarbij je elke van een andere kant leert kennen? Zoek niet verder! In deze blog nemen we je mee op een reis langs de top 10 bedrijfsuitjes die je team een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen. Of je nu op zoek bent naar teamwork, avontuur, creativiteit of gewoon plezier, we hebben voor elk wat wils.

 AfbeeldingTekst Onstap jij met je team uit de escape room?

1. Ontsnappen uit een escape room

Als je op zoek bent naar een uitdagende en spannende activiteit om samen te werken met je collega's, dan is ontsnappen uit een escape room de perfecte keuze en soms ook best pittig. Werk samen als een geoliede machine om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en de uitgang te vinden voordat de tijd om is. Dit avontuurlijke spel bevordert het samenwerken en de teambuilding en zorgt voor een onvergetelijke ervaring die je nog lang zult herinneren.


2. Verken de stad

Ontdek de schoonheid en cultuur van een stad terwijl je met je collega's de straten verkent. Een stadstour is niet alleen een geweldig uitje om de lokale bezienswaardigheden te bekijken, maar het biedt ook de gelegenheid om te ontspannen, te genieten van de omgeving en met je team te praten. Dit is een informele en leuke manier om collega's beter te leren kennen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de stad en samen een leuke dag hebt. Terwijl je door historische straten slentert en de lokale cultuur opsnuift, ontstaan er informele gesprekken en ontdek je nieuwe gemeenschappelijke interesses met je collega's.

3. Bossche bollen workshop

Voor wat plezier en culinaire creativiteit, ga je naar Den Bosch en maak je je eigen Bossche bol. Dit is niet zomaar een kookworkshop; het is een kans om samen te lachen terwijl je je culinaire vaardigheden aanscherpt. Hilariteit gegarandeerd! Vergeet niet om je zelfgemaakte lekkernijen te proeven en te delen met je collega's. Tijdens deze workshop leren jullie de fijne kneepjes van het maken van deze heerlijke lekkernij en daarna kunnen jullie trots jullie eigen creaties delen en proeven. Het is een smakelijke manier om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.


4. Speel een quiz

Test je kennis en daag je collega's uit met een quiz. Dit is een geweldige manier om de geesten van je teamleden te scherpen en tegelijkertijd plezier te hebben. Of het nu gaat om algemene kennisvragen, een bedrijfsspecifieke quiz of iets anders, een quiz zorgt voor een levendige competitie en veel plezier. De quiz brengt een gezonde dosis competitie met zich mee en laat zien wie de echte kenners zijn. Tegelijkertijd moedigt het teamwork aan, omdat teamleden hun kennis bundelen om antwoorden te vinden en uitdagingen aan te gaan.

Bedrijfsuitjes quiz
Wie is uit jullie team de mol?

5. Maak een vaartocht

Laat de zorgen achter je terwijl je geniet van een ontspannende vaartocht. Tijdens deze tocht kun je, indien gewenst, samen met je collega's genieten van drankjes en heerlijk eten aan boord. Het is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van het uitzicht en te genieten van elkaars gezelschap. Als je team van water houdt, is dit de ideale keuze. Terwijl je langs schilderachtige waterwegen vaart, kun je ontspannen gesprekken voeren en samen van een gastronomische ervaring genieten. De rustige sfeer van het water zal de teamband versterken terwijl je geniet van een welverdiende pauze van de dagelijkse werkzaamheden.


6. Speel een city game

Als je op zoek bent naar avontuur in de stad, probeer dan een city game. Dit interactieve spel zal je team uitdagen om samen te werken, aanwijzingen te ontcijferen en doelen te bereiken terwijl je door de stad reist. Het is een leuke en actieve manier om teamwork te bevorderen en de stad te verkennen. Deze city games nemen je mee op een reis door de stad waarbij je samen moet werken om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken. Terwijl je de stad doorkruist, ontdek je nieuwe plaatsen en geniet je van de opwinding van het avontuur.

7. Doe een dinner game

Combineer lekker eten en amusement met een dinner game. Los raadsels op en voltooi uitdagingen terwijl je dineert. Dit is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen terwijl je geniet van heerlijk eten en goede gesprekken. De dinner game brengt een unieke draai aan een gezamenlijke maaltijd. Terwijl je geniet van heerlijke gerechten, word je uitgedaagd met raadsels en puzzels die teamwork en creativiteit vereisen. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer waarin je team kan ontspannen, lachen en tegelijkertijd sterker kan worden.


8. Maak een speurtocht

Als je op zoek bent naar een sportieve activiteit, overweeg dan een speurtocht. Je kunt kiezen voor wandelen, steppen, fietsen of zelfs een tandem speurtocht. Het avontuur wacht terwijl je aanwijzingen volgt en op zoek gaat naar verborgen schatten. Dit is een geweldige manier om actief bezig te zijn met je collega's. Een speurtocht is de perfecte combinatie van avontuur en beweging. Je kunt kiezen voor de activiteiten die het beste bij de interesses en vaardigheden van je team passen, of het nu gaat om wandelen, steppen, fietsen of tandemrijden. Terwijl je samen aanwijzingen volgt en de speurtocht voltooit, zul je niet alleen fysiek actief zijn maar ook teamwork ervaren.

Dinner Game als teambuilding met je bedrijf?
Wint jullie team tijdens de

9. Doe een workshop

Bij DoeNederland kun je verschillende workshops volgen, variërend van schilderen tot andere actieve uitjes. Deze workshops zijn niet alleen leuk, maar ze bieden ook de kans om nieuwe vaardigheden te leren en te ontwikkelen terwijl je creatief samenwerkt met je team. Workshops zijn een geweldige manier om je creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te ontdekken. Of je nu gaat schilderen, koken, dansen of iets anders gaat doen, deze activiteiten stimuleren de samenwerking en brengen je team dichter bij elkaar. Terwijl je samen werkt aan het creëren van iets nieuws, ontstaan er sterke banden en blijvende herinneringen.


10. Speel een oer hollandsspel

Sluit je bedrijfsuitje af met een knaller door een oer-Hollands spel te spelen, zoals "Ik hou van Holland". Dit spel zal je team uitdagen met leuke vragen en activiteiten die de lachspieren zullen trainen en de teamgeest zullen versterken. "Ik hou van Holland" is een hilarisch spel waarbij je team wordt getest op hun kennis van de Nederlandse cultuur en tradities. Het zorgt voor veel gelach terwijl je deelneemt aan grappige uitdagingen en vragen beantwoordt. Dit is een geweldige manier om de dag af te sluiten met een positieve en vrolijke noot, terwijl je team nog dichter naar elkaar toegroeit.

Organiseer een leuk bedrijfsuitje

Nu je de top 10 bedrijfsuitjes hebt ontdekt, wil je misschien weten hoe je een van deze geweldige ervaringen kunt organiseren. DoeNederland kan je helpen bij het plannen van een onvergetelijk bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar creatieve workshops, actieve bedrijfsuitjes, sightseeing met een twist of een onvergetelijke teambuildingervaring, ze hebben de expertise en middelen om aan al je behoeften te voldoen.


Creatieve workshops

Een erg populair bedrijfsuitje bij DoeNederland is een van de creatieve workshops. Deze workshops bieden een geweldige kans om samen te werken met je collega's terwijl je je artistieke vaardigheden aanscherpt. Of je nu schildert, beeldhouwt, of andere kunstvormen uitprobeert, deze workshops zijn zowel leuk als leerzaam. Het resultaat is niet alleen een kunstwerk, maar ook een sterkere band met je team. Je zult versteld staan van de creativiteit die binnen je team naar boven komt en hoe dit jullie onderlinge relaties kan versterken.


Actief bedrijfsuitje

Voor teams die van actie houden, biedt DoeNederland een scala aan actieve bedrijfsuitjes. Of het nu gaat om sportieve uitdagingen, avontuurlijke spellen of adrenaline-gevulde activiteiten, er is voor elk wat wils. Deze uitjes bevorderen niet alleen teamwork en samenwerking, maar ze laten je team ook fysiek actief worden en plezier beleven. Een actief uitje zorgt voor een gezonde dosis competitie en opwinding terwijl je samen werkt aan gemeenschappelijke doelen. Het fysieke aspect van deze activiteiten versterkt de teamgeest en zorgt ervoor dat iedereen actief betrokken is.


Sightseeing

Waarom zou je sightseeing en teambuilding niet combineren? Bij DoeNederland kun je een sightseeing-ervaring op maat maken waarbij je de bezienswaardigheden van de stad kunt bewonderen en tegelijkertijd deelneemt aan leuke activiteiten. Dit is een geweldige manier om de stad te verkennen terwijl je teambuilding en teamwork bevordert. Tijdens de sightseeing-activiteiten krijg je de kans om niet alleen de stad te bewonderen, maar ook deel te nemen aan boeiende teamuitdagingen. Je kunt historische bezienswaardigheden ontdekken terwijl je samenwerkt om opdrachten te voltooien, wat resulteert in een onvergetelijke en leerzame ervaring voor je team.

Koe schilderen | Creatieve workshops
Citygame | Actief bedrijfsuitje
Stepspeurtocht | Sightseeing

Onvergetelijk bedrijfsuitje voor ultieme teambuilding

Teambuilding is essentieel voor een succesvolle samenwerking in elk bedrijf. De beste bedrijfsuitjes bieden de perfecte gelegenheid om je collega's beter te leren kennen, de teamgeest te versterken en de samenwerking te bevorderen. Na een dag vol avontuur, uitdaging en gezelligheid gaat iedereen vrolijk naar huis. Samenwerken in een leuke en ontspannen omgeving zal ongetwijfeld de werksfeer en de prestaties op de werkvloer verbeteren. Het delen van unieke ervaringen en het overwinnen van uitdagingen versterkt de onderlinge relaties en het gevoel van samenhorigheid binnen het team. Teambuildingactiviteiten creëren herinneringen die nog jaren blijven hangen en zorgen voor een positieve en productieve werkomgeving.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape City in Nijmegen
"De opzet van het spel is erg leuk en we hebben ons goed vermaakt, ondanks de temperaturen onder het vriespunt. Onze groep werd in twee teams verdeeld. In mijn team vonden we de opdrachten waren af en toe een flink gepuzzel maar bij de meeste kwamen we er uiteindelijk wel uit. . Al met al een leuke belevenis."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes