Bedrijfsuitje grote groep


Wil je een bedrijfsuitje grote groep organiseren? Bekijk dan ons grote aanbod van activiteiten voor een bedrijfsuitje of teamuitje. Het personeel werkt het hele jaar hard aan de doelstellingen en een uitje is na al het harde werken dan ook een echte beloning. Vaak worden de groepsuitjes voor bijvoorbeeld het hele bedrijf gecombineerd met een vergadering. Dus eerst vergaderen en dan plezier maken.


Voor een onvergetelijke dag tijdens een bedrijfsuitje kun je uiteraard terecht bij DoeNederland. Wij verzorgen bedrijfsuitjes voor grote groepen waarmee je de teamgeest kunt versterken. Van teambuilding activiteiten tot de leukste events: wij helpen je altijd met het organiseren van hét perfecte groepsuitje.

Bedrijfsuitje voor grote groepen bij DoeNederland

Het organiseren van een leuk bedrijfsuitje voor grote groepen is zo gepiept met de hulp van DoeNederland. Of je nu alle activiteiten wenst op één locatie of juist wat meer van een bepaalde stad wilt ontdekken, een leuke dag met grote groepen deelnemers is gegarandeerd.


Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes van 3 tot 1000 personen. Meer dan 50 activiteiten hebben wij in eigen beheer. Dit maakt ons zeer flexibel in het plannen en organiseren van jullie bedrijfsuitje. Ook hebben wij veel samenwerkingen, waardoor je het programma kunt aanvullen met bijzondere ervaringen.


De teambuilding is helemaal optimaal als alle collega's dezelfde activiteit kunnen doen. Onze evenement planner denkt hier graag over mee. Zo krijg je altijd een groepsuitje dat het beste bij jullie gezelschap past. Bekijk ook hier onze top 10 bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje grote groepen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen gezocht? Neem dan snel contact op met DoeNederland. Of je nu op zoek bent naar groepsuitjes voor een hele dag, een sportief uitje, teambuilding activiteit of een bedrijfsuitje waarmee je de stad ontdekt, alles is mogelijk. Een lunch op locatie? Geen probleem! Wij bieden onder andere de volgende mogelijkheden voor een uitje met een een grote groep aan:Citygames

Een citygame is een ideaal uitje met grote groepen. Je bent lekker buiten, ontdekt de binnenstad van Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven, doet verschillende opdrachten, maakt foto's en beantwoord vragen. Zo ontdekken jullie de stad op een interactieve manier.


Escape rooms

Ga de uitdaging aan tijdens het bedrijfsuitje in een Escape room! De Escape rooms van DoeNederland hebben verschillende thema's en is een echt teambuilding uitje waarbij de deelnemers opgesloten worden in een aantal kamers (in meerdere tijdsloten) en hier binnen een bepaalde tijd uit moeten zien te ontsnappen. In Nijmegen kunnen 28 personen tegelijkertijd een Escape Room spelen, in Den Bosch 24 spelers en in Eindhoven 40 collega's.


Wil je ook graag een heerlijk diner en een lekker drankje bij de Escape room, dan is de Escape Dinner Game wellicht een goed idee. Deze activiteit is bovendien ook op een eigen gekozen locatie mogelijk.

Team Challenge Citygame

Een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat is onze Team Challenge Citygame. Zowel samenwerking als communicatie is hier zeer belangrijk. Alleen zo kunnen jullie de benodigde 999 punten bij elkaar scoren.


Dinner games

Lekker eten en drankjes combineren met een spannend, leuk en gezellig spel doe je met een van onze dinner games. Onder het genot van een driegangendiner spelen jullie een hilarisch spel zoals de Minute to Win it! Dinner Game.Creatieve workshops voor grote groepen

Laat jullie creativiteit los tijdens een van onze workshops voor grote groepen! Tijdens deze uitjes ben je creatief bezig en staat teambuilding centraal. Zo kun je je eigen koe schilderen of je eigen Bossche bol maken. Bovendien zijn de creatieve uitjes te combineren in een arrangement zoals Dollen met Bossche bollen - Koe schilderen.

Tips bedrijfsuitje voor een grote groep

Ga je een groepsuitje organiseren voor hele grote groepen, dan wil je natuurlijk dat ze genieten van een onvergetelijke ervaring. Wij hebben al diverse tips om een teamuitje te organiseren of een bedrijfsuitje te organiseren op een rij gezet. Hierbij een aantal tips om een bedrijfsuitje voor een grote groep collega's te regelen.


- Het komt geregeld voor dat de dag wordt afgetrapt met een presentatie. Dit is namelijk de ideale gelegenheid om al het personeel toe te spreken, nu iedereen bij elkaar is. Houd hier dus rekening mee bij het organiseren.

- Reserveer op tijd! We zijn flexibel, maar de locatie en spelbegeleiders en quizmasters moeten wel beschikbaar zijn. Neem dus zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

- Houd ook rekening met het totale aantal deelnemers, het budget, wat het doel van het groepsuitje is, of er vervoer nodig is en dat iedereen op tijd weet wat de bedoeling is. Een op tijd verstuurde uitnodiging en een paar dagen van te voren een reminder zijn hierbij een must.

Bedrijfsuitjes door heel Nederland voor grote groepen

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor groepsuitjes waar veel gasten aan kunnen deelnemen. Door heel Nederland zijn er uitjes in verschillende steden mogelijk. Helemaal leuk is er om een overnachting aan vast te plakken, zodat jullie wellicht twee gezellige dagen hebben. Hierbij een aantal tips voor bedrijfsuitjes op verschillende plekken in Nederland:


Zeilen

Lekker aan boord genieten van het water, de zon en de wind. Met een bedrijfsuitje zeilen varen jullie over het water ergens in Nederland en natuurlijk kun je de avond feestelijk afsluiten.


Expeditie Robinson

Ga eens op zoek naar de mogelijkheden voor Expeditie Robinson bedrijfsuitjes. Hiermee kunnen jullie als team kijken hoever jullie komen met tactiek, slimheid en teambuilding. Kunnen jullie overleven met de middelen die aanspoelen in de branding? Onze tip: sluit de heerlijke en fanatieke middag af met een lekkere borrel.


Outdoor activiteiten

Heb je al eens gedacht aan een groepsuitje waarbij jullie de militaire dienstplicht (her)beleven of om echte Highland Games te doen? Dit soort uitjes worden vaak begeleid door instructeurs die oud beroepsmilitairen van het Korps Mariniers en de Koninklijke landmacht zijn. Spanning en sensatie!


Strand

Het is soms even wachten op het mooie weer, maar op het strand zijn er enorm veel mogelijkheden voor een groepsuitje met veel personen. Reis bijvoorbeeld af naar IJmuiden, Scheveningen of Zandvoort en kies voor een sportieve strandactiviteit.


Wat dacht je van beachvolleybal, vliegeren, een zandsculptuur bouwen, powerkiten of beachgolf? Of maak een mooie GPS wandel- of fietstocht door de duinen. Op het strand is het bovendien erg leuk het bedrijfsuitje af te sluiten met een gezellige barbecue.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen bij DoeNederland

Een teambuildingactiviteit, een avondje feesten, een city- of dinner game: van Den Bosch tot aan Maastricht, van Utrecht tot aan Middelburg en van Den Haag tot Groningen, bedrijfsuitjes voor veel personen zijn altijd mogelijk bij DoeNederland.


Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn goed bereikbaar en je ontvangt altijd binnen 24 uur een offerte of voorstel op maat.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Solex rijden in Nijmegen
"Ontzettend leuke route! Medewerker (Truus) erg vriendelijk en behulpzaam"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes