Doe Nederland
's Winters
Reset

Plan je ideale winteruitje

Sneeuw of geen sneeuw, onze winter activiteiten zijn altijd een succes. Ga gezellig samen een koe schilderen of speel een van onze spannende escape rooms. Sluit vervolgens de dag af met een heerlijke warme chocolademelk! Ook onze quizzen zijn echte winteruitjes. In combinatie met een dinner game maak je je dag met winter activiteiten dan helemaal compleet.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

De leukste winter activiteiten

Om de winter activiteiten extra gezellig maken, bieden we ook een typisch winters diner: het Winter Walking Dinner. Heerlijke winterse gerechten die je staand met elkaar nuttigt. Een walking dinner is is een gezellige en informele manier van dineren. Je hebt geen vaste plek aan tafel, waardoor je meer onderling contact hebt. Ideaal om elkaar als groep beter te leren kennen.


Natuurlijk vind je bij DoeNederland nog veel meer winter activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan De Grote Spelshow. Dit is een interactieve spelshow waar jullie onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster de leukste spellen uit bekende tv-programma’s spelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘Jongens tegen de Meisjes’ en ‘Het Beste Brein’. Een andere leuke quiz in ons aanbod van winteruitjes is de 80's, 90’s en 00's Quiz.


Of wat dacht je van de VR Escape Game: Casa de Papel? Ervaar hoe het is om een echte bankrover te zijn tijdens dit zinderende spel dat is gebaseerd op de succesvolle Netflix-serie Casa de Papel. Het speelt zich af in de virtuele wereld en in de ruimte om jullie heen: een combinatie tussen een Escape room en een VR Game. 


Vind winteruitjes bij DoeNederland

De leukste winter activiteiten en winteruitjes vind je bij DoeNederland. Neem snel contact met ons op en wij sturen je binnen 24 uur een voorstel op maat.Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons


Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
The Great Company Battle in Den Bosch
"Spelleiders waren netjes op tijd, keurig uitleg en voorbereiding afronding met beker was een succes (en de bubbels voor de organisatie ;))! "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes