Origineel vriendenuitje

Ga je een vriendenweekend organiseren? En sta je voor de vraag: wat is nu leuk om te doen als origineel vriendenuitje? Je wilt niet voor de zoveelste keer gaan bowlen of iets heftigs als quad rijden. Nee, deze keer wil je iets echt speciaals doen. Iets waar je nog lang bij zal blijven en waar je met zijn allen nog lang over kan napraten. 


Met de vele activiteiten die je kunt doen bij DoeNederland vind je gegarandeerd een origineel vriendenuitje dat perfect bij jouw vriendengroep past voor een heerlijk vriendenweekend of geweldige dag uit.

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen? Bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

De mogelijkheden zijn eindeloos voor een origineel vriendenuitje

Wanneer je gaat brainstormen over wat je gaat doen op je volgende vriendenuitje, is het vaak lastig om met originele ideeën te komen. Dat terwijl er zo veel mogelijkheden voor leuke activiteiten zijn. Wat jouw vriendengroep ook leuk vindt, wij bieden altijd een passend uitje voor onvergetelijke dag. Zo heb je keuze uit:

  • 3 te gekke steden
  • 8 verschillende thema’s
  • Meer dan 100 arrangementen

Zoals je ziet, voor originele activiteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Om het maken van een keuze wat gemakkelijker te maken, maak je gebruik van onze filters. Kies bijvoorbeeld het aantal personen, een dagdeel of een type uitje. Welke activiteit kies jij voor een origineel vriendenuitje?


vriendenuitje

Keuze gemaakt? Reserveer direct!

Bekijk samen met je vriendengroep eens de verschillende activiteiten die je bij ons kunt doen. Wat vinden jullie de leukste activiteiten? Zodra je een keuze hebt gemaakt, reserveer je hiervoor heel eenvoudig via onze website. 


Heb je speciale wensen? Wil je activiteiten combineren? Of wil je meer informatie ontvangen over de activiteiten? Wij regelen altijd een vriendenuitje op maat op bijna elke gewenste locatie. Bel hiervoor naar 085 - 760 2556.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop
"we hebben een mooie dag gehad. Het was even wat onrustig omdat we wat later begonnen en dus wat haastig voelden tussen het maken van de bossche bollen en de rondvaart. Ons werd gezegd echt een kwartier van tevoren te melden maar er was niemand. Omdat het een groep mensen met autisme was, komt dit wel binnen. Maar inhoudelijk echt hele leuke invulling, ook met quiz en muziek. Top"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes