Uitjes voor grote groepen


DoeNederland is gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor grote groepen. Een leuk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of familie uitjes bedenken, is wat wij dagelijks doen.


Wij willen je graag inspireren met de leukste groepsuitjes voor hele grote groepen. Hebben jullie de doelstellingen behaald en willen jullie met het hele bedrijf op pad tijdens een groepsuitje? Zoek je activiteiten voor een grote groep collega's of je familie? Of heb je de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren?


Maak je keuze tussen een leuke outdoor groepsactiviteit voor veel deelnemers in steden zoals Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Of beleef een een leuke dag vol plezier tijdens een bedrijfsuitje in een andere bruisende stad zoals Utrecht.

Uitjes met grote groepen bij DoeNederland

Staat er een bedrijfsuitje op de planning? Of ben je op zoek naar een teambuilding activiteit om de teamgeest te versterken? Bekijk dan onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje grote groepen. Wij bieden volop groepsuitjes waarin teambuilding activiteiten centraal staan. Dit is altijd onder ervaren begeleiding. Kijk bijvoorbeeld naar onze Team Challenge Citygame, The Phone of Ganzenborden.


Of ga de strijd en uitdaging aan in het arrangement Da Vinci Code - Diner - De Grote Spelshow. Eerst gaan jullie de stad in om de kluis te vinden en de code te kraken. Een echte teambuilding activiteit! Daarna is het tijd voor een heerlijk diner en aansluitend vindt de hilarische Grote Spelshow plaats.


Een andere leuke activiteit voor grote groepen is een solex tour. Tijdens het Solex rijden verkennen jullie op eigen houtje Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven op een echte solex. Uiteraard zijn al onze activiteiten uit te breiden met een lekkere lunch of diner.


Creatieve workshops met grote groepen

Creatief bezig zijn met het personeel is een leuke invulling voor een groepsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingsreis door verschillende wereldkeukens tijdens een kookworkshop of kies voor een activiteit waar je volop je creativiteit in kwijt kan.


Zo is het uitje Koe schilderen bijvoorbeeld een van onze populairste creatieve groepsuitjes. Bovendien een leuk idee als bedrijfsuitje met je collega's. Tijdens dit uitje krijgen jullie een koe van papier maché. Deze toveren jullie onder begeleiding en goed materiaal om tot een prachtig kunstobject.

Dit groepsuitje maak je helemaal compleet met een heerlijke lunch en lekker drankje. Wij hebben veel samenwerkingen, dus informeer vooral naar de mogelijkheden.


Een van de andere workshops die een goed idee is als jij de eer hebt een uitje voor grote groepen te organiseren, is Je eigen Bossche bol maken. Uiteraard vindt deze groepsactiviteit plaats in Den Bosch.


Eerst wordt jullie kennis over deze Bossche lekkernij getest en daarna gaan jullie zelf aan de slag om een heerlijke Bossche bol te bereiden. Elk belangrijk onderdeel komt aan bod: slagroom kloppen, chocolade smelten...


Bovendien kun je deze workshop combineren met een tour door het prachtige Den Bosch met de groepsactiviteit Dollen met Bossche bollen.

Tips uitje met een grote groep

Een groepsuitje of activiteit waar spellen en teambuilding centraal staan, vind je altijd bij DoeNederland. Kijk snel bij ons aanbod van groepsuitjes voor grote groepen en je vindt altijd activiteiten voor een vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsuitjes. We helpen je graag op weg met een aantal tips.

Groepsuitje tip #1 - Ga de uitdaging aan in een Escape room

Ken je onze Escape Rooms al? Deze hebben verschillende thema's en kun je met grote groepen spelen. Reis bijvoorbeeld af naar de Sint-Janskathedraal, want op ongeveer 500 meter afstand van dit bekende bouwwerk ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijgen jullie een uur de tijd om het geheim van de Graal te onthullen.


Andere leuke Escape Rooms van DoeNederland die je als groepsactiviteit met meerdere deelnemers kunt spelen zijn onder andere De Verloren Soon in Den Bosch, Disco Inferno in Nijmegen of de Adventure Camper in Eindhoven.


Zijn jullie met een grote groep, dan spelen jullie de Escape Rooms in verschillende tijdsloten. Zo kan het ene deel van de groep tijdens het bedrijfsuitje bijvoorbeeld een pubquiz doen, terwijl de andere helft de Escape Room doet. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Groepsuitje tip #2 - Geniet op het strand

Zomerse bedrijfsuitjes vinden natuurlijk plaats op het strand! Onderneem de leukste activiteiten op het strand net zoals de echte Expeditie Robinson, doe een spectaculaire groepsactiviteit vol avontuur zoals beachvolleybal, blokarten of boeren beachgolf en sluit af met een fantastisch feest.


Zo kun je bijvoorbeeld in Scheveningen volop feesten op het strand. Zorg dat dit groepsuitje plaatsvindt op een plek waar het is toegestaan om te barbecueën. Zorg voor muziek, een hapje en drankjes en feestelijke aankleding. Dan wordt dit ongetwijfeld een van de bedrijfsuitjes waar nog lang over nagepraat zal worden! Behalve in Scheveningen kun je natuurlijk ook kijken naar bijvoorbeeld het strand van Zandvoort of Egmond aan Zee.

Groepsuitje tip #3 - Doe een spannende dinner game

Een spel spelen en ondertussen heerlijk eten tijdens een uitgebreid driegangen diner. Dat kan met een van onze dinner games. Zo strijden jullie tijdens de Minute to Win it! Dinner Game steeds 1 minuut tegen elkaar in een hilarisch spel. Terwijl de anderen hun drankjes drinken, is de volgende alweer aan de beurt. Wie weet de meeste activiteiten te winnen?


Een andere dinner game groepsuitje is het Moorddiner. Tijdens dit spel krijgt iedereen een rol toebedeeld. En iedereen is verdachte. Wie lost als eerste de moord op?Groepsuitje tip #4 - Speel het echte Ik hou van Holland

Ken je het spel Ik hou van Holland van televisie? Mooi! Het Ik hou van Holland spel is namelijk een van onze activiteiten die je met een grote groep kunt spelen. Alle spellen uit het legendarische televisieprogramma komen aan bod. Denk aan activiteiten zoals "Petje op Petje af", de muziekronde en "Geen ja, geen nee".

Uitje voor grote groepen organiseren

Ga jij een personeelsuitje of groepsuitje organiseren voor een grote groep? Natuurlijk combineer je dan de groepsactiviteit met gezelligheid, maar denk ook aan de praktische zaken. Het is belangrijk om van te voren wat informatie op papier te zetten.


Bepaal bijvoorbeeld het doel van het uitje: willen jullie elkaar beter leren kennen, hebben jullie iets te vieren of willen jullie gewoon een leuke dag hebben met elkaar? Prik ook een datum en doe dit ruim op tijd, zodat iedereen het groepsuitje kan blokken in zijn of haar agenda.


Natuurlijk kun je eerst een datumprikker aanmaken, maar betreft het een bedrijfsuitje met meer dan honderd personen, dan kan dit lastig worden. Zorg dat je een datum vindt waarop er zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn. Dus bijvoorbeeld niet rond de kerst of in de zomerperiode.


Daarna is het belangrijk om te bepalen waar jullie met het groepsuitje naartoe gaan. Bij DoeNederland hebben wij een groot aanbod van activiteiten voor grote groepen. Vaak is er maatwerk mogelijk.


Natuurlijk is het fijn als iedereen dezelfde activiteit kan doen. Onze event planner denkt graag met je mee en kan een voorbeeld van een dagprogramma voor jullie opstellen. Bijvoorbeeld eerst de ruimte voor een welkomstwoord, dan een vaartocht over de Binnendieze, een workshop Koe schilderen en aansluitend een step-kroegentocht. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Is het programma compleet, dan is het belangrijk om na te denken over het vervoer. Regel je bijvoorbeeld een bus waarin iedereen mee kan, of moet iedereen zorgen voor eigen vervoer?

Boek activiteiten voor grote groepen bij DoeNederland

Groepsuitjes, vriendenuitjes, bedrijfsuitjes en familie uitjes zijn bij DoeNederland zo gevonden. Wij zijn gevestigd in Den Bosch en verzorgen veel groepsuitjes in de provincies Noord-Brabant en Gelderland, maar ook in de rest van Nederland zijn volop mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of groepsuitje voor veel personen.


Neem vandaag nog contact met ons op. Je ontvangt dan binnen 24 uur een voorstel voor een mooi dagprogramma in je mailbox.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes