Leuke activiteiten Nederland

Wat zijn nu leuke activiteiten om te doen in Nederland? We kunnen je vertellen: bij DoeNederland vind je er genoeg. Wat je ook leuk vindt om te doen, bij ons vind je zeker weten de activiteit die erbij past. 


Je vindt bij ons activiteiten die worden georganiseerd in verschillende leuke steden in Nederland, zoals Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Ook zijn veel van onze activiteiten op een locatie naar keuze te organiseren. Kortom: de mogelijkheden om leuke dingen te doen zijn eindeloos.

Wat ga jij vandaag doen?

Stel, het is zondagochtend en je wilt iets leuks gaan doen. Maar wat? Wanneer je ons aanbod aan leuke activiteiten in Nederland bekijkt, vind je ongetwijfeld iets wat je interesse wekt. En veel van onze activiteiten zijn ook gewoon de dag zelf te boeken. Zeg nu zelf, spontane uitjes zijn toch het allerleukste?

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Leuke activiteiten in Nederland voor jong en oud

Jong en oud, man of vrouw, voor iedereen bieden we de leukste activiteiten aan. Wil je een middag iets gezelligs doen met de hele familie? Kies dan iets wat voor iedereen leuk is, bijvoorbeeld koe schilderen of de Bossche bollen workshop. Organiseer je een vrijgezellenfeest? Werk samen een escape game of ga erop uit op een solex. Heb je een activiteit gekozen? Reserveer dan direct via onze website!

Leuke activiteiten met vrienden

Een leuke activiteit om met je vrienden te doen is bij DoeNederland zo gevonden. Kies bijvoorbeeld voor Da Vinci Code, waarbij jullie in teams de binnenstad van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch in gaan. Via de “kluizenaar” krijgen jullie op een tablet locaties door, die je kunt vinden door de cryptische aanwijzingen te ontrafelen. Het uiteindelijke doel is om alle benodigde informatie te verzamelen en als eerste de kluis te kraken.


Andere leuke activiteiten om te doen met vrienden zijn onder andere Wie is de…?, een Step-kroegentocht en Ganzenborden.

Leuke activiteiten voor grote groepen

Voor grote groepen bieden wij volop mogelijkheden. Zo is een escape room een echte aanrader. Deze is altijd ingericht in een bepaald thema, zoals een zwaarbewaakte gevangenis of een bunker uit de Koude Oorlog. Onze escape rooms zijn zelfs te spelen met groepen van meer dan 30 personen. Jullie spelen de kamers dan in meerdere tijdsloten. 


Daarnaast zijn onze Escape city game en VR Escape Game: Casa de Papel ideaal voor grote groepen. En wist je dat we ook wisselprogramma’s kunnen opzetten voor een grote groep? Zo doet de ene helft bijvoorbeeld een spannende escape room en speelt de andere helft een ander spel zoals onze Pubquiz, 80's, 90’s en 00's quiz of het Ik hou van Holland spel.

Leuke uitjes bij DoeNederland

Leuke uitjes zijn bij DoeNederland zo gevonden. Of je nu op zoek bent naar een hilarische quiz, originele citygame, speurtocht, escape room of creatieve workshop, wij hebben altijd een leuk uitje voor je dat aan al jullie wensen voldoet.


Wil je de beschikbaarheid weten van de door jou gewenste activiteit? Bel dan naar 085 - 760 2556 of vul het contactformulier in. Ook om vooraf te reserveren zijn wij via dit nummer te bereiken. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes