DoeNederland
MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,9 BEKIJK ALLE REVIEWS 2097
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Kies uit meer dan 50 activiteiten!
bekijk alle uitjes
Budget per persoon
TOON
Populair
Type
Gezelschap
Waar & wanneer
Thema
FILTEREN
FILTER SLUITEN
MIJN PLANNING
  • Meer dan 50 activiteiten
  • Uitjes voor elk budget
  • Professionele begeleiding
  • Binnen 24u een offerte

Beste escape room Nederland

Wat is nu de beste escape room van Nederland? Eigenlijk is hier geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn namelijk enorm veel escaperooms in Nederland en ze zijn allemaal op hun eigen unieke manier enorm leuk. Welke escaperoom in Nederland voor jou en je vrienden het leukste is? Dat is afhankelijk van wat jij leuk vindt. Lees snel verder, dan geven we je verschillende opties.

Vind de beste escape room in Nederland voor ieder gezelschap

Wat jij en je vrienden ook leuk vinden, er is altijd een escaperoom die erbij past. Lijkt een escaperoom in Nederland met veel schrikmomenten en een griezelige sfeer jou het leukste? Dan zijn de Martelkelder in Den Bosch of The Graveyard in Nijmegen goede opties. Het idee hebben dat je jezelf aan de andere kant van de wereld begeeft? Kies dan voor Adventure Camper in Eindhoven of Las Vegas Room in Nijmegen. En wat dacht je van een spannende escaperoom? Je vindt het met de Da Vinci Code in Den Bosch of CSI Lab in Eindhoven.


Reserveer nu jouw bezoek aan de leukste escaperoom van Nederland!

Welke escaperoom in Nederland lijkt jou het leukste? Je reserveert jouw bezoek aan de beste escape room van Nederland eenvoudig via onze website. Twijfel je tussen verschillende escaperooms? Neem gerust contact op via 040 – 231 90 52. Dan vertellen wij je er meer over. Wist je dat je een bezoek aan een escape room ook kunt combineren met andere activiteiten? Sluit je bezoek aan een escaperoom bijvoorbeeld af met een gezellige borrel. Zo maak je je bezoek aan de beste escape room van Nederland helemaal compleet. 

Contact

Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Stel je vraag:
Verzenden
311 uitjes gevonden
Filter de uitjes
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte