Beste escape room Nederland

Wat is nu de beste escape room van Nederland? Eigenlijk is hier geen eenvoudig antwoord op te geven. Er zijn namelijk enorm veel escape rooms in Nederland en ze zijn allemaal op hun eigen unieke manier enorm leuk. Welke escape room in Nederland voor jou en je vrienden het leukste is? Dat is afhankelijk van wat jij leuk vindt. Lees snel verder, dan geven we je verschillende opties.


Vind de beste escape room in Nederland voor ieder gezelschap

Wat jij en je vrienden ook leuk vinden, er is altijd een escape room die erbij past. Lijkt een escape room in Nederland met veel schrikmomenten en een griezelige sfeer jou het leukste? Dan zijn de Martelkelder in Den Bosch of The Graveyard in Nijmegen goede opties. Het idee hebben dat je jezelf aan de andere kant van de wereld begeeft? Kies dan voor Adventure Camper in Eindhoven of Las Vegas Room in Nijmegen. En wat dacht je van een spannende escape room? Je vindt het met de Da Vinci Code in Den Bosch of CSI Lab in Eindhoven.


Reserveer nu jouw bezoek aan de leukste escape room van Nederland!

Welke escape room in Nederland lijkt jou het leukste? Je reserveert jouw bezoek aan de beste escape room van Nederland eenvoudig via onze website. Twijfel je tussen verschillende escape rooms? Neem gerust contact op via 040 – 231 90 52. Dan vertellen wij je er meer over. Wist je dat je een bezoek aan een escape room ook kunt combineren met andere activiteiten? Sluit je bezoek aan een escape room bijvoorbeeld af met een gezellige borrel. Zo maak je je bezoek aan de beste escape room van Nederland helemaal compleet. 

Hoofdkantoor

Karrenstraat 22

5211 EH ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 614 89 72

E-mail: info@doenederland.nl


IBAN: NL73RABO0136273750

BIC: RABONL2U

KvK: 17202365

BTW: NL8176.10.868B01

Naam: *
Telefoonnummer: *
Telefoonnummer *
Stel je vraag: *
Verzenden

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Twee uur solex rijden in Nijmegen
"Erg goed eb vlot geholpen. Ook een moie route meegekregen. Hadden onderwev een probleempje met 1 solex, maar dat is ook sn en zonder problemen opgelost. Ze zijn een andere komen brengen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke