Leuke activiteiten Nederland

Wat zijn nu leuke activiteiten om te doen in Nederland? We kunnen je vertellen: bij DoeNederland vind je er genoeg. Wat je ook leuk vindt om te doen, bij ons vind je zeker weten de activiteit die erbij past. 

Je vindt bij ons activiteiten die worden georganiseerd in verschillende leuke steden in Nederland, zoals Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Ook zijn veel van onze activiteiten op een locatie naar keuze te organiseren. Kortom: de mogelijkheden om leuke dingen te doen zijn eindeloos.

127 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema

Wat ga jij vandaag doen?

Stel, het is zondagochtend en je wilt iets leuks gaan doen. Maar wat? Wanneer je ons aanbod aan leuke activiteiten in Nederland bekijkt, vind je ongetwijfeld iets wat je interesse wekt. En veel van onze activiteiten zijn ook gewoon de dag zelf te boeken. Zeg nu zelf, spontane uitjes zijn toch het allerleukste?


Leuke activiteiten in Nederland voor jong en oud

Jong en oud, man of vrouw, voor iedereen bieden we de leukste activiteiten aan. Wil je een middag iets gezelligs doen met de hele familie? Kies dan iets wat voor iedereen leuk is, bijvoorbeeld koe schilderen of je eigen Bossche bol maken. Organiseer je een vrijgezellenfeest? Werk samen tijdens de workshop samen aan de kwast of ga erop uit op een solex. Heb je een activiteit gekozen? Reserveer dan direct via onze website!


Leuke activiteiten met vrienden

Een leuke activiteit om met je vrienden te doen is bij DoeNederland zo gevonden. Kies bijvoorbeeld voor Da Vinci Code, waarbij jullie in teams de binnenstad van Nijmegen, Eindhoven of Den Bosch in gaan. Via de “kluizenaar” krijgen jullie op een tablet locaties door, die je kunt vinden door de cryptische aanwijzingen te ontrafelen. Het uiteindelijke doel is om alle benodigde informatie te verzamelen en als eerste de kluis te kraken.


Andere leuke activiteiten om te doen met vrienden zijn onder andere Wie is de…?, een Step-kroegentocht en Ganzenborden

.

Leuke uitjes bij DoeNederland

Leuke uitjes zijn bij DoeNederland zo gevonden. Of je nu op zoek bent naar een hilarische quiz, originele citygame, speurtocht, escape room of creatieve workshop, wij hebben altijd een leuk uitje voor je dat aan al jullie wensen voldoet.

Wil je de beschikbaarheid weten van de door jou gewenste activiteit? Bel dan naar 040 – 231 90 52 of vul het contactformulier in. Ook om vooraf te reserveren zijn wij via dit nummer te bereiken. 

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke