Activiteiten voor grote groepen


Heb jij de eer om een vrijgezellenfeest te organiseren? Staat er een volgende bedrijfsuitje op de planning waarbij het hele bedrijf én aanhang welkom is of heb je een familie reünie? Dan bieden onze activiteiten voor grote groepen uitkomst.


Of je nu op zoek bent naar een familie uitje, teamuitje of fantastisch bedrijfsuitje, met onze groepsuitje ideeën zie je dat wij altijd alleen voor het beste gaan. Kijk snel in ons enorme aanbod met verrassende mogelijkheden. Leuke groepsuitjes vind je namelijk altijd bij ons.


Wat dacht je van een Escape Room, een hilarisch en spannend stadsspel als groepsuitje of een gezellige dinner game? Wij stellen graag samen met jou een mooi programma samen met leuke groepsactiviteiten, zodat iedereen een mooie dag beleeft waar nog lang over wordt nagepraat!

Leuke activiteiten voor grote groepen bij DoeNederland

Bij DoeNederland hebben wij groepsuitje ideeën genoeg. Wij weten raad met elk thema en kunnen hier verschillende leuke groepsactiviteiten op afstemmen. Voor hele grote groepen kunnen wij leuke ideeën bedenken. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige pubquiz of stadsspel, natuurlijk gecombineerd met een ontspannen lunch of bijzonder diner.


Kijk snel naar ons aanbod van uitjes met spelelementen. Want een spel zoals Escape City, De Grote Spelshow of Party & Co met een grote groep betekent plezier én teambuilding. Al onze spellen zijn met aandacht gemaakt en zetten aan tot contact met het team, collega's, familie of andere deelnemers. Natuurlijk begeleidt onze ervaren spelbegeleider jullie op de juiste manier door de spellen. Wie gaat er als eerste met de winst vandoor?

Ideeën voor grote groepen

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje die je kunt doen met een grote groep? Wij helpen je graag op weg met de leukste ideeën. Wat dacht je van creatieve workshops zoals een Koe schilderen of leren hoe je Bossche bollen maakt?


Wij organiseren verschillende stadspellen, waarbij jullie de leukste plekjes van de stad ontdekken op een speelse manier. Doe bijvoorbeeld het groepsuitje Ganzenborden, waarbij tijdens het uitje de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen het speelveld is. Of speel The Phone, waarbij jullie binnen een bepaalde tijd Mister X moeten zien te vinden.


En kende je het spel Da Vinci Code al? Met jouw team is het de bedoeling om zo snel mogelijk de locatie van de kluis te vinden én de juiste code te achterhalen. Dit doen jullie door middel van verschillende interactieve opdrachten in de binnenstad. Bovendien leren jullie met dit spel nog meer van Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven.


Aansluitend lunchen en dineren kun je bijvoorbeeld in een restaurant naar keuze, maar wij hebben ook diverse samenwerkingen met verschillende restaurants. Altijd bedenken wij voor onze klanten bijzondere opties, dus het uitje met een grote groep wordt sowieso een bijzonder succes.

Activiteiten bedrijfsuitje grote groepen

Het perfecte groepsuitje met allemaal leuke activiteiten vind je gegarandeerd bij DoeNederland. Bekijk snel ons aanbod van uitjes voor grote groepen, waar teambuilding centraal staat. Kende je bijvoorbeeld de teambuilding activiteit de Team Challenge Citygame al?


Dit is een van de leukste groepsuitjes die wij organiseren waar je door middel van verschillende activiteiten doet aan teambuilding. Tijdens deze groepsactiviteit verdelen jullie je in twee teams, die zich weer opsplitsen in twee groepen. Jullie verspreiden je door de stad, waar jullie diverse opdrachten moeten uitvoeren en zo snel mogelijk de 999 punten moeten zien te behalen.


Probeer bijvoorbeeld uit een doolhof te komen, los een gekke rebus op en ontrafel cryptische omschrijvingen. Het kan best zijn dat je een van die mysterieuze materialen nodig hebt die jullie mee hebben gekregen...


Je kan ervoor kiezen om daarna met zijn allen te genieten van een heerlijke lunch of de leuke actieve dag eindigen met bijvoorbeeld een dinner game of nog een pubquiz zoals de 80's. 90's en 00's Quiz.

Indoor en outdoor uitjes voor grote groepen

Ga de onderlinge competitie aan met de leukste actieve groepsactiviteiten, zowel indoor als outdoor. Zo bieden wij verschillende sportieve activiteiten voor buiten aan.


Doe bijvoorbeeld de Stepspeurtocht of Tandemspeurtocht, of trek de wandelschoenen aan voor een leuke Wandelspeurtocht. Deze sportieve groepsactiviteiten zijn bovendien vaak te combineren in een arrangement, bijvoorbeeld met de Minute to Win it! Dinner Game of het hilarische spel Ik hou van Holland.


Een van onze leuke groepsuitjes voor binnen én een ideaal bedrijfsuitje een Escape room. Tijdens deze groepsactiviteit hebben jullie de keuze uit drie Escape rooms, waar jullie met een groepje binnen een uur uit moeten zien te ontsnappen. Zijn jullie met een grote groep, dan kunnen jullie de Escape Rooms in verschillende tijdsloten met elkaar spelen. Op het einde vergelijken wij de tijden, om te zien wie er als eerste op de juiste manier ontsnapt is.

Leuke groepsactiviteit voor grote groepen organiseren

Bij een geslaagd groepsuitje organiseren gaat het om gevoel, beleving en en een strakke planning. Het is belangrijk dat de groepsactiviteit goed geregeld is; of je nu met je familie, vrienden of collega's komt.


Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden voor een groepsuitje die je kunt doen met grote groepen. Neem eens een kijkje in ons aanbod van workshops. Hierin vind je bijvoorbeeld het arrangement Rondleiding Sint Jan - Bossche bollen workshop - Vaartocht Binnendieze.


Een leuk bedrijfsuitje, waarbij van alles aan bod komt. Eerst beklimmen jullie onder leiding van een gids de Sint Jan, waarbij jullie alles te weten komen over dit bekende bouwwerk van de Noord-Brabantse hoofdstad. Daarna is het tijd voor de workshop waarin jullie je eigen Bossche bol leren bereiden. Aansluitend gaan jullie in verschillende fluisterbootjes de Binnendieze op, waarbij de gidsen jullie álles kunnen vertellen over Den Bosch.


Een ander uitje voor grote groepen is Wie is de...? Bij dit groepsuitje draait het om kennis, spannende opdrachten en vertrouwen, maar kun jij de andere deelnemers wel vertrouwen? Vooraf is de ... ingelicht en heeft kennis van alle opdrachten die jullie moeten uitvoeren. De ... probeert deze opdrachten onopvallend te saboteren.


De opdrachten die jullie moeten uitvoeren, vinden plaats in de binnenstad van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch. Gewapend met een tablet en de Wie is de...? app gaan jullie de stad in. Wie ontdekt als eerste wie de ... is?


Overigens kun je het spel Wie is de ...? ook spelen als dinner game tijdens de Wie is de...? Dinner Game. Tijdens het driegangen diner aan tafel ontmasker je dan de ..., want: wie zorgt er toch steeds voor dat er in de interactieve opdrachten minder geld in de pot gespeeld wordt dan de bedoeling is?

Groepsuitjes voor voor grote groepen bij DoeNederland

De meest bijzondere opties voor activiteiten voor grote groepen vind je bij DoeNederland. Samen met jou stellen wij een mooi programma samen. Zelf doe je (eventueel) een strenge budgetbewaking, zodat je zeker weet dat je voor het groepsuitje binnen het gestelde budget blijft.


Neem snel contact met ons op. Binnen 24 uur ontvang je dan een offerte in je mailbox en uiteraard een frisse blik van ons als je zelf ook al ideeën hebt voor verschillende groepsuitjes.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes