Familiedag organiseren low budget

Wist je dat een familiedag organiseren ook low budget kan? Met de activiteiten van DoeNederland hoeft het helemaal niet veel te kosten om een gezellige tijd met familie te beleven. En doordat wij enorm veel low budget activiteiten aanbieden vind je ongetwijfeld een leuke activiteit voor het organiseren van de familiedag.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

Een familiedag organiseren met diverse low budget activiteiten

Bij ons beleef je al een gezellige familiedag voor minder dan €10,- per persoon! Voor dat geld maak je een mooie vaartocht of heb je een gezellige borrel met zijn allen. Meer ideeën voor het organiseren van een low budget familiedag? Wat dacht je van je eigen Bossche bol maken, samen aan de kwast, of een steptocht door de stad? Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden van de activiteiten waaruit je kunt kiezen. Bekijk daarom zeker ons volledige aanbod. Welke low budget activiteit kies jij voor het organiseren van je familiedag?


Plan je familiedag eenvoudig online

Welke activiteit kies je? Met hoeveel mensen wil je de activiteit doen? En om welke tijd? Door jouw voorkeuren door te geven, plan je eenvoudig je familiedag via onze website. Wil je na de activiteit gezamenlijk een hapje eten? Of juist van tevoren genieten met een kop koffie met gemak? Alles is mogelijk! Voor meer informatie over onze mogelijkheden of hulp bij het plannen van de familiedag, bel je naar 040 – 231 90 52.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke