Groepsspelen volwassenen teambuilding

Groepsspelen voor volwassenen zijn enorm goed voor de teambuilding. Deze groepsspelen zijn enorm leuk voor bedrijven, collega’s om elkaar op een andere manier te leren kennen. Ook is het voor sportteams of vriendengroepen natuurlijk hartstikke leuk om deel te nemen aan groepsspelen. Bij DoeNederland ben je aan het juiste adres voor diverse leuke groepsactiviteiten. Bekijk gerust eens de mogelijkheden. Welke activiteit lijkt jou het leukste?

Groepsspelen voor volwassenen, om op een leuke manier aan teambuilding te werken

Hou jij ook zo van spelletjes? Dan haal je zeker weten je hart op aan de vele teambuilding groepsspelen voor volwassenen die DoeNederland aanbiedt. Wat dacht je van een potje Party & Co door de stad? Het testen van je Nederlandse kennis tijdens een spel Ik hou van Holland? Een spelletje ‘Wie is de ...?’ waarin je plots niemand meer vertrouwd? Of het klassiek ganzenbord, maar dan gespeeld in de stad in plaats van op een speelbord?


Zoals je ziet zijn de mogelijkheden voor groepsspelen voor volwassenen om aan teambuilding te werken eindeloos.


Maak je activiteit compleet met een arrangement

Voordat je begint met de groepsspelen eerst samen gezellig een lunch nuttigen? Of kies je juist achteraf voor een diner met zijn allen? Kies dan voor een van onze arrangementen. Op deze manier wordt het gehele uitje voor je geregeld. Ook is het mogelijk om arrangementen op maat samen te stellen. 

Hoe dat precies werkt? Bel ons via 040 – 231 90 52 voor meer informatie. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Heerlijk: mijn zusjes deden er erg lang over om alle winkeltjes langs de route ook te bekijken... We kwamen daardoor dik 3 kwartier later terug dan de bedoeling was, maar dat was gelukkig geen probleem! Daarnaast hadden we geweldig weer. Heel leuke en attente 'prijsuitreiking': de dag is dan ook echt afgerond."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes