Ranking The Stars grote groep

Iedereen kent het tv programma Ranking The Stars: een leuk spel waarin bekende Nederlanders elkaar gaan ranken in verschillende stellingen zoals Wie is de beste minister president?, Wie kan er het beste op een bar dansen? of Wie spendeert de meeste tijd aan gamen?


Zoek jij een activiteit voor een groot aantal deelnemers zoals je vriendengroep of collega's, dan is een Ranking The Stars grote groep uitje een leuke optie. Ga jij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren, dan staan de spellen Ranking your Stars! of de Ranking your Stars! Dinner Game garant voor een gezellige middag of avond vol hilarische momenten.


Tijdens deze quiz zal één team per ronde de antwoorden moeten motiveren. Maar durft iedereen deze nog wel toe te lichten? Daar kun je heel gemakkelijk achter komen als je de uitdaging aangaat. Scoor de meeste punten en leer elkaar echt kennen tijdens dit fantastische groepsuitje!


Ranking The Stars spelen met een grote groep bij DoeNederland

Wie zou het het liefst meedoen aan Temptation Island?, Wie overleeft er het langst op een onbewoond eiland? of Wie is er op de middelbare school het vaakst uit de klas gestuurd? Dit zijn een paar van onze meeste favoriete Ranking The Stars vragen.


Voordat het bedrijfsuitje Ranking your Stars plaatsvindt, krijgt iedere deelnemer een korte vragenlijst. Jouw collega's, teamgenoten of familie moeten vragen over zichzelf beantwoorden, maar ook de andere deelnemers rangschikken. Wij verwerken deze ingevulde lijsten en met de antwoorden verzorgen wij een fantastische spelshow.

Wat houdt het spel Ranking The Stars in?

Ons spel Ranking your Stars! is gebaseerd op het officiële Ranking The Stars van televisie en staat garant voor een ontzettend gezellige avond. Ranking The Stars is een spel waarin de deelnemers elkaar rangschikken op echte Ranking The Stars vragen zoals Wie heeft de meeste blunders in zijn of haar leven gemaakt?, Wie huilt er als eerste bij een zielige film?, Wie vergeet als eerste zijn kinderen uit school te halen? of Wie doet er het meest vreemd bij andere mensen thuis?


Ranking The Stars van DoeNederland is te spelen voor grote groepen vanaf 10 personen. Het maakt niet uit met wie je het speelt, je kan namelijk zelf de Ranking The Stars vragen kiezen die het beste passen bij jullie groep.

Hoe speel je het spel Ranking The Stars?

Ranking the Stars van DoeNederland spelen jullie onder begeleiding van een ervaren spelleider die er een grappige presentatie en show van maakt.


Tijdens deze leuke activiteit beantwoordt iedereen in totaal 10 vragen, afgestemd op jullie groepssamenstelling. Bijvoorbeeld op familie, collega's of deelnemers van een vrijgezellenfeest. Zo wordt het zeer eenvoudig om bijvoorbeeld een Ranking de Collega op maat te maken.


Of speel het spel met je vriendengroep of tijdens een vrijgezellenfeest, waarbij je de vragen zo ondeugend kunt maken als je zelf wilt. Bijvoorbeeld Wie heeft er wel eens met een vrouw geëxperimenteerd? Of Wie heeft er binnen nu en 5 jaar de meeste kinderen?

Net zoals in het echte Ranking The Stars, zetten de mensen thuis - oftewel iedere deelnemer - de andere mensen uit de groep op een positie van 1 tot 10. Deze lijsten verwerken wij voor jullie.


Tijdens de show krijgen jullie eerst uitleg en daarna gaan jullie in teams van 2 tot 3 personen de strijd met elkaar aan. Wie weet de meeste personen op de juiste plek te ranken? Uiteindelijk worden alle punten uit de verschillende rondes bij elkaar opgeteld en hier komt een gemiddelde uit. Wie het meeste aantal punten heeft, wint en krijgt een leuke prijs.

Waar kan ik Ranking The Stars spelen?

Ranking The Stars is een echt groepsspel om te doen met vrienden of vriendinnen, familie, collega's of tijdens een vrijgezellenfeest.


Ranking your Stars! en de Ranking your Stars! Dinner Game van DoeNederland zijn mogelijk op verschillende locaties in Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Wij werken samen met vele horecagelegenheden, waardoor er altijd van te voren of aansluitend een heerlijke lunch, lekkere borrel of smaakvol diner mogelijk is.


Maar ook op een door jou eigen gekozen locatie kunnen jullie je tegoed doen aan de meest hilarische stellingen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Het programma dat wij voor jullie organiseren kan bijvoorbeeld als volgt zijn:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers of een gezellige lunch (optioneel)
  • Ontvangst op de locatie
  • Uitleg van het spel, kennismaking met de begeleider en evt. indeling van de teams
  • Het echte Ranking the stars spelen en genieten van een show vol hilariteit
  • Einde activiteit en prijsuitreiking. Wie heeft het beste gemiddelde qua punten?
  • Start borrel of diner


Overigens kun je Ranking The Stars ook spelen in de Ranking your Stars! Dinner Game. Er staat dan een heerlijk driegangendiner voor jullie klaar. Tussen elke gang door gaan jullie de strijd met elkaar aan.


Tips voor het spelen van Ranking The Stars

Ga je Ranking The Stars spelen, zorg dan dat iedereen goed voorbereid is. Want wie heeft de lijstjes het best ingevuld en weet de meeste punten te scoren tijdens de Ranking The Stars vragen?


Maar ook de organisatie zelf van het Ranking The Stars uitje vergt een goede voorbereiding. Wij helpen je graag op weg met wat tips om een zo leuk mogelijk personeelsuitje of teamuitje te regelen.

Tip 1: Maak een planning

Hoewel het misschien logisch lijkt om meteen aan de slag te gaan met een goed idee, is het verstandig om eerst een planning te maken. Anders loop je later tegen allerlei onverwachte problemen aan die niet alleen tijd, maar ook geld kosten.

Bovendien kan het ontevreden gezichten opleveren van de deelnemers aan je Ranking the Stars uitje. Het hoeft geen compleet boekwerk te zijn, maar aantekeningen met de belangrijkste zaken is altijd handig.

Tip 2: Zet de "wie", "wat", "waar", "wanneer" en "hoe" op een rij

Wie: organiseer je een personeelsfeest, dan gaat het personeel mee. Maar als je een vrijgezellenfeest organiseert, dan gaan er vrienden of vriendinnen van de bruid of bruidegom mee. Wie zijn dit precies? En wat voor soort Ranking The Stars vragen passen het beste bij hen?

Wat: dat is in dit geval makkelijk: je gaat Ranking your Stars spelen. De vragen en stellingen die jullie voorgeschoteld krijgen, hangen wel af van een aantal factoren. Wat willen de deelnemers graag? Zijn ze jong of oud? Mag het wel een beetje ondeugend of moet het juist wat braver?

Waar: waar gaan jullie Ranking your Stars spelen? Doen jullie dit op een gezellige locatie in Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen die van tevoren al door DoeNederland is geregeld, of kiezen jullie voor een eigen locatie?

Wanneer: prik ruim van tevoren een datum. Check ook even of deze datum wel geschikt is. Dus bijvoorbeeld niet op een feestdag of in vakantieperiodes. Je hebt dan de kans dat er veel mensen uit een grote groep niet mee kunnen. Ook een datumprikker is een goed idee. Je kan dan verschillende data voorleggen, en de datum prikken waarop de meeste mensen kunnen.

Hoe: de "hoe" gaat vooral over het vervoer. Is de gekozen locatie op korte afstand voor iedereen? Of is er een grote groep die met eigen vervoer moet komen? In sommige gevallen - bijvoorbeeld voor een teamuitje - is er budget om vervoer te regelen, zoals een bus waar alle werknemers in kunnen. Houd er ook rekening mee dat iedereen weer makkelijk naar huis moet kunnen.

Tip 3: Houd rekening met het budget

Een uitje kost geld. Natuurlijk helpen de event planners van DoeNederland je om precies op het gestelde budget uit te komen. Houd er rekening mee dat er ook eten en drinken bij komt kijken. Het is dus belangrijk om hiervoor een deel van je budget te reserveren. En ook voor het vervoer is budget nodig.

Wat er na deze kostenposten overblijft, is voor de locatie en het spel Ranking The Stars. Bij ons kun je vaak de activiteit boeken waar de locatie al bij inbegrepen is.

Tip 4: Regel een blijvende herinnering aan het uitje

Hebben jullie Ranking your Stars of de Ranking your Stars Dinner Game gespeeld, dan is het leuk om hier een blijvende herinnering aan te hebben. Laat bijvoorbeeld een mooie groepsfoto afdrukken en hang hem aan de muur in de kantine.

Of stuur alle deelnemers van het uitje zoals familieleden en genodigden van het vrijgezellenfeest een afdruk die ze zelf in kunnen lijsten.

Voorbeeld vragenlijst Ranking The Stars

Tijdens het spel krijgen de deelnemers stellingen voorgelegd, waarvan ze van tevoren een top 10 ranking voor hebben gemaakt. Een stelling kan bijvoorbeeld zijn Wie maakt de meeste kans op een miljoen? Maar soms is het ook iets ondeugender, zoals Wie zou er als eerste naar een parenclub gaan?


Ook eigen vragen zijn zeer welkom, zodat je zeker weet dat het afgestemd is op de grote groep waarmee je gaat spelen. Hieronder staan een aantal Ranking The Stars vragen waar je inspiratie uit kunt halen.

1. Wie is er het meest modieus?

2. Wie is het meest ijdel?

3. Wie maakt de meeste blunders?

4. Wie eet het meest ongezond?

5. Wie is het vaakst dronken?

6. Wie is de ideale schoonzoon/dochter?

7. Wie kan er het slechtst tegen onrecht?

8. Wie laat er scheten in het bijzijn van zijn of haar partner?

9. Wie eindigt er met een beroemdheid?

10. Wie belandt er al eerste in de gevangenis?

Ranking The Stars spelen met grote groep voor teambuilding

Ranking your Stars met een grote groep is een ideale teambuilding activiteit. Tijdens dit hilarische spelprogramma moeten jullie nauw samenwerken en leren jullie elkaar echt kennen.


Aan het einde wordt de winnaar bekend gemaakt. Zowel individueel als met het team winnen jullie dan een leuke prijs!


Enthousiast geworden over Ranking your Stars en de Ranking your Stars Dinner Game? Bekijk dan ook ons aanbod van andere te gekke spellen.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes