Schoolreisjes

Schoolreisjes

Beleef "The Ultimate School Battle" en "The Introduction Game", interactieve ervaringen waar leerlingen uitdaging en plezier vinden. "The Ultimate School Battle" biedt opdrachten variërend van educatief tot vermakelijk, beoordeeld door begeleiders voor constante interactie. "The Introduction Game" in Eindhoven versterkt de banden tussen studenten en is op maat gemaakt voor groepen. Onze schoolreisjes zijn volledig op maat, afgestemd op de hele school.

Onze schoolreisjes

Beleef de ultieme uitdaging met "The Ultimate School Battle" en ontdek een interactieve ervaring met "The Introduction Game".


The Ultimate School Battle

The Ultimate School Battle" biedt leerlingen een uitdagende en interactieve ervaring waarbij ze in groepen van zes met behulp van tablets diverse opdrachten voltooien.


Deze opdrachten variëren van educatief tot vermakelijk en worden live beoordeeld door begeleiders, waardoor er constante interactie is. Het spel mixt educatie met plezier door ludieke video- en foto-uitdagingen die creativiteit en lachbuien stimuleren.


Na afloop worden de foto's en video's gedeeld met de school en vindt een spannende prijsuitreiking plaats, waarbij het winnende team de Grote Beker ontvangt.


The Introduction Game

The Introduction Game" in Eindhoven is een interactieve ervaring die geschikt is voor groepen vanaf 30 personen en duurt 2 uur en 15 minuten. Het spel is op maat gemaakt om de start van het schooljaar te vieren en versterkt de banden tussen studenten.


Teams van ongeveer 6 leden gebruiken een tablet en app om vragen te beantwoorden en creatieve opdrachten uit te voeren, wat zorgt voor een boeiende ervaring. Het spel eindigt met een spannende prijsuitreiking, waarbij het winnende team de grote beker ontvangt.

Schoolreisje: The Ultimate School Battle
Schoolreisje Nederland
Schoolreisje: Introduction Game

Schoolreisje op maat

Onze schoolreisjes zijn volledig op maat in te delen. Zoals op je eigen locatie, of een thema die aansluit bij jullie school. Zo weet je zeker dat het schoolreisje aansluit bij de hele klas of hele school. Niet te makkelijk of te moeilijk. 


Schoolreisje locaties

De schoolreisjes kunnen plaatsvinden in verschillende locaties, waaronder Brabant (zoals Den Bosch en Eindhoven), Nijmegen, of zelfs op een eigen gekozen locatie.

Alles over schoolreisjes

Schoolreisje organiseren vergt zorgvuldige planning en voorbereiding, van bestemmingskeuze tot vervoer en paklijst. Ontdek onze top 10 schoolreisjes, variërend van interactieve uitdagingen tot avontuurlijke ervaringen, in ons artikel. En hoewel schoolreisjes meestal niet verplicht zijn, kunnen ze waardevolle educatieve kansen bieden.


Schoolreisje organiseren

Een schoolreisje organiseren vergt zorgvuldige planning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat het een succes wordt. Van het kiezen van een geschikte bestemming tot het regelen van vervoer en het opstellen van een paklijst, elke stap is essentieel voor een probleemloos verloop.


Door rekening te houden met de interesses en behoeften van de leerlingen en ervoor te zorgen dat alle details goed zijn doordacht, kan een schoolreisje een waardevolle en plezierige ervaring worden voor iedereen.


Top 10 schoolreisjes

Ontdek onze top 10 schoolreisjes, variërend van interactieve uitdagingen zoals "The Ultimate School Battle" tot avontuurlijke ervaringen zoals een bezoek aan pretparken en dierentuinen. In ons artikel delen we inspiratie voor onvergetelijke schooluitjes.


Is een schoolreisje verplicht?

Nee, in de meeste gevallen is een schoolreisje niet verplicht. Scholen kunnen echter buitenschoolse activiteiten organiseren die als onderdeel van het curriculum worden beschouwd, maar ouders kunnen soms vrijstelling vragen voor hun kinderen vanwege verschillende redenen zoals religieuze of persoonlijke overtuigingen. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop - Consumptie - Da Vinci Code
"We hebben een geweldige dag gehad met als hoogtepunt de vr adventure. Niemand had verwacht dat het zo echt zou lijken. En geweldig personeel????"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes