Spellen voor grote groepen binnen

Ben je op zoek naar spellen voor grote groepen binnen? Bij DoeNederland ben je aan het juiste adres. Wij bieden een ruime selectie aan spelletjes voor grote groepen deelnemers, waar zowel volwassenen als kinderen volop plezier mee beleven.


Onze leuke groepsspellen zijn ideaal voor teambuilding en samenwerking. Of je nu een bedrijfsuitje voor je collega's, teamuitje, familie uitje met kinderen of ander groepsuitje plant, onze spellen zijn perfect voor elke groepsgrootte.


Al onze spellen zijn geschikt voor grote groepen spelers. Bij elk spel bespreekt onze enthousiaste spelbegeleider altijd eerst de spelregels. Daarna kunnen jullie een spel spelen zoals een quiz of Escape room.

Voor spellen voor grote groepen binnen ga je naar DoeNederland

Ben je op zoek naar een groepsspel voor een grote groep, bekijk dan snel het grote aanbod van onze spellen. Of je nu een bedrijfsuitje, familie uitje of vriendenweekend organiseert, er is voor ieder wat wils.

Een spannend spel voor grote groepen binnen

Voor grote groepen zijn er genoeg spannende spellen te bedenken. Denk aan levend bingo, levend Cluedo, levend Stratego of Weerwolven. Deze leuke spelletjes zijn zowel als binnen- als buitenspel te spelen en geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.


Natuurlijk behoort een speurtocht ook tot de mogelijkheden als spannend groepsspel. Deze kun je zelf bedenken uitzetten. Of schakel de hulp in van DoeNederland.

Leukste spellen voor grote groepen binnen

Leuke spellen voor een groot aantal spelers en die geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen vind je bij DoeNederland. We geven je graag een aantal tips.

1. Volg een workshop

Een workshop volgen met grote groepen is een creatieve manier om de band tussen de deelnemers te versterken. Bij DoeNederland bieden we verschillende creatieve workshops aan zoals Je eigen Bossche bol maken en Koe schilderen.


De bedoeling van deze workshops is om de deelnemers op een leuke manier in teamverband te laten samenwerken aan een gezamenlijk doel. Tussendoor is er voldoende ruimte voor ontspanning en om bij te praten, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor iedereen.


2. Speel Ranking The Stars

Ranking your Stars! is een leuk spel dat gebaseerd is op het gelijknamige tv programma Ranking The Stars. Van te voren krijgen jullie allemaal een vragenlijst, waarin jullie de andere spelers bij bepaalde stellingen moeten ranken.


Ranking your Stars spelen jullie onder begeleiding van een ervaren spelleider, die er een heus spektakel van maakt. Om de beurt mogen de teams hun top 3 rankings toelichten. Wie heeft de meeste personen goed gerankt en gaat er vandoor met een leuke prijs?


3. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een quiz

Met een quiz zit je voor een groepsspel voor grote groepen natuurlijk altijd goed. Welke spelers weten de meeste (bizarre) weetjes te noemen over bepaalde onderwerpen?


Kies voor onze Pubquiz met vragenrondes in verschillende categorieën. Weet jij bijvoorbeeld die ene film of serie te noemen? Of kies voor de 80's, 90's en 00's Quiz, waarmee jullie de 80, 90 en 00's jaren herbeleven.

80's, 90's en 00's Quiz


4. Speel Ik hou van Holland

Bij Ik hou van Holland kan het team op een leuke manier tegen elkaar spelen. Het spel bestaat uit opdrachten en spelletjes die allemaal draaien om ons eigen kikkerlandje. Elk team krijgt opdrachten in de verschillende spelrondes om zoveel mogelijk punten te scoren.


Het spel is zowel geschikt voor volwassen als kinderen en natuurlijk is samenwerken van groot belang. Er komen verschillende spellen aan bod zoals het "Letterspel" "Petje op, Petje af", "Raad een lied of niet" en "Woorden raden".


5. Doe een dinner game

Ook een dinner game is het perfecte spel als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit. Bij DoeNederland combineren we daarom graag teambuilding tijdens een gezellig driegangen diner. Tijdens een dinner game spelen jullie aan tafel een spel zoals de Escape Dinner Game Save The World of het Moorddiner.


Bij het Moorddiner moeten jullie een moord oplossen. In dit rollenspel is iedereen verdachte. Zie jij aan een bepaald teken of andere gedragseigenschappen wie de moordenaar is? Spannend en interactief!


6. Speel Wie is de Mol

Een andere dinner game dat garant staat voor een interactief groepsspel om binnen te doen, is de Wie is de ...? Dinner Game. Dit spel is gebaseerd op het welbekende Wie is de Mol? van televisie.


In elk team bevindt zich een mol. Wie zit alles bij elkaar te verzinnen en weet jij degene te ontmaskeren die de boel saboteert? Dan heb je gewonnen en ga je naar huis met een leuke prijs.

7. Ontsnap uit een Escape room

Zeer populair onder de groepsspelen en als teambuilding spel voor grote groepen zijn natuurlijk onze Escape rooms. Met een Escape room van DoeNederland is een ruimte in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven het speelveld.


Onder andere De Martelkelder in Den Bosch is een echte aanrader en samenwerking is een must. Los de puzzels op en doe verschillende opdrachten waarbij je bijvoorbeeld iets moet gooien of vangen. Vind de verbogen sleutel en ontsnap binnen het uur.


Een Escape room is prima te spelen met grote groepen. In Den Bosch kunnen er in een tijdslot van een uur 24 spelers tegelijk spelen, in Nijmegen 28 deelnemers en in Eindhoven 40 stuks.

Voor wie zijn de spellen voor grote groepen binnen geschikt?

De groepsspelen die je binnen kunt spelen zijn geschikt voor iedereen. Of je nu met een grote groep volwassenen op pad bent of iets zoekt voor kinderfeestjes omdat je veel kinderen te gast hebt: je vindt altijd spelletjes die passen bij je wensen.


Kijk snel in het grote aanbod van activiteiten voor grote groepen deelnemers op DoeNederland.nl. Iets gezien wat je interesse heeft gewekt? Neem dan snel contact op.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Vaartocht Binnendieze - Lunch - Bierproeverij- tapcursus
"Leuke dag, prachtig weer. Hele goede gidsen in de rondvaartboten. Uitgebreide toelichting bierproeverij. Minpuntjes: Bossche bol was niet van Jan de Groot. Biertapcursus stelde weinig voor."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes