Vriendenweekend activiteiten

Vriendenweekend activiteiten

Stel, je gaat binnenkort op vriendenweekend, wat zijn dan leuke activiteiten om te doen? Bij DoeNederland kunnen we je er alles over vertellen. Wanneer je ons aanbod aan uitjes bekijkt, zie je al snel dat wij de ene leuke activiteit na de andere organiseren. Bekijk daarom zeker ons aanbod. Zeker weten dat je er leuke activiteiten voor jouw vriendenweekend tussen ziet.


Voor elk vriendenweekend de leukste activiteiten

Elke vriendengroep is anders. Wat de ene vriendengroep hartstikke leuk vindt om te doen, vindt de ander weer helemaal niks. Bij DoeNederland begrijpen we dat als geen ander. Daarom vind je bij ons een enorme diversiteit aan leuke activiteiten om te doen tijdens je vriendenweekend. Deze activiteiten zijn heel eenvoudig te filteren op het aantal personen, de locatie en het soort activiteit. Wedden dat jullie bij ons leuke activiteiten vinden om te doen tijdens je vriendenweekend?


Van alles om te doen tijdens je vriendenweekend

Daag elkaar uit tijdens een spelletje Wie is de ...?, werk samen om te ontsnappen uit een escape room of volg de Bossche bollen workshop. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk! En weet je wat helemaal leuk is? Veel van onze activiteiten hebben we ook gecombineerd in verschillende arrangementen. Zo doe je ’s middags een sportieve activiteit en sluit je af met een gezellige pubquiz. Dat is nog maar een voorbeeld. Er is van alles mogelijk. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Bossche bollen workshop
"Heel leuke en gezellige dag zo met de familie :) ik vond de prijs ietsjes aan de dure kant, maar het is leuk ingericht met de snelheidswedstrijd en we hebben veel gelachen met zijn allen."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes