Wie is de mol grote groep

Gaat jouw hart sneller kloppen als je alleen al de Wie is de mol tunes hoort? Dan is voor een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje met collega's het spel Wie is de ...? een echte aanrader. Beleef volop plezier met dit wie is de mol grote groep spel dat met zowel grote als kleine groepen als citygame of dinner game kan worden gespeeld.


Wie is de ..? is een variant op het populaire televisieprogramma, waarbij deelnemers diverse opdrachten moeten uitvoeren, terwijl er een saboteur in het midden is. Deze mol probeert de boel te saboteren en de andere deelnemers te misleiden, terwijl de anderen juist proberen om de mol te ontmaskeren.

Wie is de mol spelen met een grote groep bij DoeNederland

Het groepsuitje Wie is de ..? is een ideaal mol teamuitje voor grote groepen. Natuurlijk compleet met jokers en vrijstellingen. Het vergt even wat voorbereiding, maar dan heb je ook een ideaal bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest voor een hele grote groep.


Onze enthousiaste spelleider ontvangt jullie in een gezellige horecalocatie in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. De sfeer en spanning zijn meteen te voelen!


Is iedereen wel wie hij of zij zegt dat hij is? De saboteur weet alles al en heeft de volledige kennis van alle komende opdrachten. Zijn of haar taak is om te saboteren en om er onopvallend voor te zorgen dat er geen geld in de pot komt.


Na de speluitleg en instructies van de spelleider gaan jullie samen met je team de stad in voor originele, spannende en gekke opdrachten. Het spel bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en hersenkrakers.

Wat houdt het spel wie is de mol in?

Jullie krijgen van de spelleider een tas met benodigdheden, die jullie gaan gebruiken tijdens de opdrachten in de binnenstad.


Met deze benodigdheden gaan jullie verschillende opdrachten in de binnenstad doen, waarbij de mol probeert de spellen te saboteren. Beleef de spanning en ga de strijd aan! Oplettendheid is zeker geboden, want wie zit er te mollen en wie is er wel te vertrouwen?


Naast een teampresentatie is er ook een individuele prestatie en de combinatie hiervan bepaalt uiteindelijk de winnaar. Spannend! 

Hoe speel je het spel wie is de mol?

Tijdens het spel Wie is de ...? komen jullie samen in een door jullie gekozen horecagelegenheid, op een centraal punt in de stad of op een eigen locatie. Voordat het spel begint, worden de teams ingedeeld en iedereen krijgt instructies en uitleg over zijn of haar rol in het spel.


Ieder team heeft van tevoren te horen gekregen wie de mol is en wie zich ontpopt tot een echte saboteur. Jullie gaan op pad door de stad en trachten zoveel mogelijk geld te verdienen door verschillende opdrachten uit te voeren. Maar let op, de mol zit niet stil!


Aan het einde van het spel komen jullie weer samen op de startlocatie om de laatste opdracht uit te voeren en de belangrijke test in te vullen. Wie was het meest verdacht? Wie heeft geprobeerd zo min mogelijk geld in de pot te krijgen? Oftewel; wie heeft lopen mollen?


Als de test is ingevuld, dan wordt ook de winnaar bekend gemaakt en uiteindelijk zullen ook de mollen zich bekend maken. Dit uitje voor grote groepen zorgt voor genoeg gespreksstof: wie heeft zich laten foppen en wie heeft de mol weten te ontmaskeren?

Waar kan ik wie is de mol spelen?

Het spel Wie is de ...? van DoeNederland is te spelen in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Maar ook een eigen gekozen locatie is mogelijk, hiervoor kun je contact opnemen met DoeNederland.


Ook zijn de Wie is de ...? spellen te combineren in een arrangement, zodat jullie de gehele dag van een echt mol teamuitje kunnen genieten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het arrangement Escape room - Consumptie - Wie is de ...?, dat ideaal is als je een teamuitje of bedrijfsuitje met collega's gaat organiseren.


Eerst hebben jullie de keuze uit drie escape rooms, waar jullie verschillende opdrachten moeten uitvoeren en het spel goed moeten spelen om zo te kunnen ontsnappen. In zowel Eindhoven, Nijmegen als Den Bosch is het mogelijk om met een grote groep in één tijdslot verschillende kamers tegelijk te spelen.

Na de escape room is het tijd voor pauze met een lekker drankje en daarna spelen jullie het spannende Wie is de ...?


Een ander leuk arrangement waar de citygame Wie is de ...? is inbegrepen is Wie is de ...? - That's so 90's Quiz. Eerst gaan jullie de binnenstad in om Wie is de ..? te spelen, zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen en te ontdekken wie er wel en niet te vertrouwen zijn.


Daarna is het tijd voor de That's so 90's Quiz. Jullie kennis wordt getest door vragenrondes, doe opdrachten, muziekrondes en natuurlijk televisiefragmenten. Druk jij als snelste op de quizknop en geef je het juiste antwoord? Dan verdien je geen punten, maar flippo's!

Hoeveel spelers zijn er nodig?

Ga je een teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje organiseren voor een grote groep en wil je graag het spel Wie is de ..? spelen? Dan is het aantal spelers dat je nodig hebt minimaal 10 personen.


Willen jullie tijdens dit uitje ook genieten van een lekker diner, dan is de Wie is de ...? Dinner Game wellicht iets voor jullie. Hier zijn minimaal 8 spelers voor nodig.


Het lijkt alsof je een onschuldig dinerspel aan tafel speelt, maar helaas: schijn bedriegt. Je wordt namelijk misleid waar je bij staat. Wie van je medekandidaten is te vertrouwen en wie is dan toch echt... de mol?

Verschillende opdrachten en gekke opdrachten

Worden de opdrachten wel goed ingestuurd? Is er niet meer geld in de pot gespeeld? Doordat Wie is de ...? en Wie is de ..? Dinner Game gebaseerd is op het tv-programma "Wie is de Mol?", lijken de opdrachten van dit teamuitje ook op die van Wie is de Mol.


Er zijn zowel gekke als verraderlijke opdrachten en hersenkrakers uit te voeren en op te lossen, en dankzij de app komen er een tal van verrassende elementen aan bod. Jullie moeten tijdens het Wie is de Mol spel onder andere foto's maken en raadsels oplossen.


Tv programma wie is de mol spel

Wie is de ...? van DoeNederland is vergelijkbaar met het spel "Wie is de Mol?" van televisie. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk geld in de pot komt en net zoals de bekende acteurs en andere bekende Nederlanders dat altijd doen, kunnen jullie jokers en vrijstellingen inzetten. En ook hier geldt: de mol zit nooit stil...


Natuurlijk doen jullie ook de bekende eindtest van 10 vragen over hoe de mol te werk is gegaan.

Wie is de mol spel met grote groep voor teambuilding

Met grote groepen wordt de Wie is de mol citygame of dinner game altijd een groot succes. Het is bovendien een ideale teambuilding activiteit.


Je moet met je teamgenoten samenwerken om zo op de beste manier te besluiten wie de mol in jullie midden is. Welk teamlid en welk team wordt de winnaar?


Beleef volop plezier met grote groepen met Wie is de ..?, gebaseerd op het televisieprogramma "Wie is de Mol?". Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Ik hou van Holland (versie 2023)
"Ik hou van holland quiz was erg leuk! We hebben echt gelachen. Daarna hebben we een escape room gedaan en gedineerd bij caffee allee. Het was een geweldige dag. Dank jullie wel."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke