Escape room - Bierproeverij tapcursus Escape room - Bierproeverij tapcursus
Programma
Prijzen
Reviews (2)

Een ontsnapping uit de Escape room midden in het centrum van Den Bosch is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Genoeg sensatie? Je houdt vast wel van een biertje en gezelligheid. Dan is onze bierproeverij/tapcursus geschikt voor je! 


19.00 – 20.00 Escape room

Je hebt de keuze uit 2 ontzettend spannende kamers… Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen?


De martelkelder

Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen.

Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek!


Da Vinci Code

Op slechts 500 meter van de Sint-Janskathedraal, midden in het Bisdom 's-Hertogenbosch ligt de Heilige Graal verborgen. In de ondergrondse bewaarkamer krijg je exact 60 minuten om het geheim van de Graal te onthullen. Een haast onmogelijke opgave met cryptische aanwijzingen, mysterieuze cijfercodes en ondoorgrondelijke symbolen. Alleen met de juiste oplossing gaat de deur weer open.

Onthul jij het eeuwenoude geheim op tijd?


20.30- 22.30 Bierproeverij/ tapcursus

Speciale bieren zijn hipper dan ooit: kijk, ruik, proef en oordeel zelf!
In ons proeflokaal in het hart van bourgondisch Den Bosch krijg je van ons een spoedcursus BIER. Waar komen de bieren zoals wij ze nu kennen nou eigenlijk vandaan en van welke ingrediënten worden ze gemaakt?

Zorg ervoor dat al je zintuigen op scherp staan, je notitieblok bij de hand en kom er zo snel mogelijk achter welke 3 biertjes wij voor je hebben ingeschonken.
Aansluitend krijg je ook nog een korte tapcursus van onze eigen tapspecialist. Drinken lukt vast en zeker maar lukt het jou ook om 2 mooie biertjes zelf te tappen? Proost!! 

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.7
2 reviews
Uitje: 9.0
Service: 9.0
Horeca: 9.0
Locatie: 9.0
Prijs/kwaliteit: 8.0
Personeel: 8.0
beoordeelt dit uitje met een:
8.3
Bedrijf / gezelschap: 1945
Locatie: Den Bosch
We werden ten eerste heel vriendelijk ontvangen bij de aanvang van de escape room. Toen we uitlegden, dat er 1 persoon helaas niet mee kon op het allerlaatste moment werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan. We kregen zelfs bijna alles terug van 1 persoon. Zeer netjes! Heel de groep had nog nooit escape room gedaan, maar waren na afloop allemaal erg enthousiast. Daarna de bierproeverij en tapurcus gedaan. De presentatie werd hier door een beginneling gedaan die hier en daar nog wat hulp van de zijkant kreeg. Voor deze eerste keer deed hij het niet onaardig. Beetje statisch, maar hij zal na een paar keer een ware verteller worden. Het was erg interressant en leerzaam.Als laatste moesten we gaan tappen. Dit ging ons allen aardig af. Met wat drank en snacks werd dit uitje afgesloten. Zeer aanbevelingswaardig
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Vriendengroep
Locatie: Den Bosch
Het was een goeie dag. Had af en toe wel het gevoel dat we jullie attent moesten maken van het feit dat wij een activiteit hadden. We zijn 2 activiteiten 10 min later begonnen dan gepland, waardoor deze wat korter waren.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja

Bij dit uitje inbegrepen

  • Toegang tot escape room en keuze uit 2 kamers
  • Leuke uitleg over de herkomst van speciaal bieren
  • 3 speciaal biertjes proeven
  • Halve liter bier tijdens de tapcursus
  • Gebruik van eigen tapje tijdens de tapcursus


Bijzonderheden

Escape Room:

  • Vaste start tijden Escape Room: 10.00 uur - 11.30 uur - 13.00 uur - 14.30 uur - 16.00 uur - 17.30 uur - 19.00 uur - 20.30 uur - 22.00 uur - 23:30 uur.
  • In de Da Vinci Code kamer te Den Bosch wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop. Dit kan hinderlijk zijn voor bijvoorbeeld mensen met epilepsie. 
  • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan.
  • Alle Escape Rooms zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 

Bierproeverij/tapcursus:

  • Minimale leeftijd: 18 jaar.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

8.9
Denken, Doen & Durven Quiz
"Superleuke quiz met uiteenlopende activiteiten. Werkt erg op je lachspieren!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke