Step-kroegentocht Step-kroegentocht
Step-kroegentocht Step-kroegentocht
Programma
Prijzen
Reviews (33)
Veelgestelde vragen

Waar is dat feestje?.. Hier is dat feestje!

Houd jij ook zo van een feestje? Kom dan gezellig mee op onze step-kroegentocht. Je zult diverse kroegen in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen ontdekken, hilarische spellen spelen en onderweg ben je ook nog eens sportief bezig!


De kroegentocht

Op de step gaan jullie met de gehele groep op pad van cafeetje naar cafeetje. In totaal naar 3 cafés. In de cafés wordt de groep opgedeeld in teams. In elk café spelen de teams een spel tegen elkaar. Met de spellen zijn punten te verdienen. Het team met de meeste punten wint aan het eind van de kroegentocht een mooie prijs. 

Tijdens de kroegentocht moet er natuurlijk ook gedronken worden! In elke kroeg ontvang je één consumptie in de vorm van bier, fris of wijn.


Het gezelschap

De kroegentocht wordt afgestemd op het gezelschap. Met bedrijven en families worden er andere spellen gespeeld dan met vriendengroepen en vrijgezellengroepen.


Vervoersmiddel

Geen fan van de step? Geen probleem! Je kunt er ook voor kiezen om de kroegentocht onder begeleiding te voet af te leggen! Zie hiervoor ons arrangement Kroegentocht in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
9.0
33 reviews
Uitje: 9.4
Service: 9.2
Horeca: 8.6
Locatie: 8.8
Prijs/kwaliteit: 8.7
Personeel: 9.5
beoordeelt dit uitje met een:
8.7
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeest
Locatie: Eindhoven
Het was een super leuk uitje! Jorre, Robin en Zina hebben ons heel goed begeleid en een leuke tijd bezorgd. Het steppen was wel ver, maar ze hielden er goed de sfeer in. Aanrader!!!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Van de Lande BV
Locatie: Den Bosch
Met 110 man in 5 groepen de kroegentocht meegemaakt. Kleine ritjes van café naar café dus prima te doen, ook voor de wat minder sportieve mensen. Spelletjes in het café waren simpel en laagdrempelig. Leuke middag gehad met een gezellige begeleider.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Fontys Hogeschool ICT
Locatie: Eindhoven
Het was heel gezellig, goed geregeld en Daan heeft er een heel leuk uitje van weten te maken. Steppen was wel wat zwaar maar we hebben veel lol gehad samen.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.0
Bedrijf / gezelschap: Vrijgezellenfeestje
Locatie: Eindhoven
Het was heel leuk om te doen en onze begeleider Daan was ook erg leuk! Hij deed gezellig met alles mee en draaide onze muziek tijdens het steppen wat het erg leuk maakte. De eerste kroeg vonden we wat minder. De heenweg naar de eerste kroeg vonden we allemaal wel wat pittig maar de terugweg gingen vanzelf. Kortom hele leuke step kroegentocht gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
9.7
Bedrijf / gezelschap: Anneke
Locatie: Den Bosch
We hebben een kroegentocht per step gedaan voor een vrijgezellenfeest. Het was een erg leuke middag, met fijne begeleiding. We hebben veel plezier gehad, het zat goed in elkaar.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Wat is de uiterlijke starttijd van een step-kroegentocht?

De laatste starttijd voor een step-kroegentocht is 20:00 uur. Dit is in verband met de drukte in de stad en de kroegen.

Bij dit uitje inbegrepen

  • Begeleiding naar de cafés en tijdens de spellen
  • Bezoek aan 3 cafés
  • 3 consumpties p.p. (in ieder café 1 consumptie: bier, fris of wijn)
  • Verschillende spelletjes
  • Steps
  • Hoofdprijs voor het winnende team

Bijzonderheden

  • De Kroegentocht is ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan.
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
"Wij zijn voor ons vrijgezellenfeest gaan Bubble Voetballen en Bossche bollen maken. Ondanks dat we een zooitje ongeregeld zijn en niet makkelijk in de hand te houden waren hebben we een geweldige dag gehad. De begeleiders hebben ons goed en leuk begeleid. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes