Doe Nederland
Coronaproof uitjes
Reset

Coronaproof

Samen lachen en ontspannen en dat geheel Coronaproof? De uitjes in deze categorie voldoen allemaal aan de richtlijnen van het RIVM. Boek je een uitje binnen deze selectie dan kun je er van uitgaan dat je ze Coronaproof kunt spelen. Natuurlijk geldt dat voor de online uitjes maar op deze manier bieden wij ook leuke activiteiten aan die in de binnenstad gespeeld kunnen worden.


De meeste (online) uitjes worden live begeleid door onze eigen quizmasters. Plan het uitje wanneer het je uitkomt en speel vanaf 2 tot wel 1.000 personen! 

Wij denken graag met jullie mee voor een uitje op maat en aangezien wij alles vanuit eigen beheer organiseren zijn wij flexibel, leveren we offertes binnen 24 uur en kunnen we creatief maatwerk leveren. 

Voor bedrijven kunnen we een quiz of spel personaliseren, waardoor je echt iets unieks kunt aanbieden aan de medewerkers. 


Indien de overheid de regels verandert, waardoor het uitje niet door kan gaan, dan kun je kosteloos de bestaande boeking verzetten naar een andere datum.

0 uitjes gevonden
Budget per persoon
Toon resultaten
Populair
Type
Gezelschap
Waar en wanneer
Thema
Er zijn geen resultaten gevonden voor de gekozen filters.

De dag van je leven!

Een compleet verzorgd uitje boek je bij DoeNederland, voor elk gezelschap hebben we een passend uitje. Wij nemen de volledige organisatie uit handen!

Onze uitjes zijn weer te boeken en coronaproof, ze kunnen begeleid en gespeeld worden volgens de 1,5 meter afstand afspraak.


We werken volgens de maatregelen van de RIVM en hopen dat dit ook vanuit jullie zal worden gehanteerd.

Zo kunnen we het samen succesvol organiseren en er een mooie dag van maken!


Mochten er nog vragen zijn omtrent onze coronaproof uitjes dan zijn wij te bereiken via 073 - 614 89 72 of per mail.

Wij staan voor je klaar!

Ontmoet ons

Wij staan voor je klaar

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Step-kroegentocht
"Super leuk, leuke simpele spelletjes, genoeg tijd voor een drankje en de afstand om te steppen is prima te doen. De activiteitenbegeleiders waren erg enthousiast. En gelukkig zat het weer mee. Lekker warm zonder regen. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes