Escape room Escape room
Programma
Prijzen
Reviews (286)
Veelgestelde vragen

Escape room Den Bosch

Een escape room Den Bosch midden in het centrum van de Brabantse hoofdstad is een unieke belevenis. Je hersenen draaien op volle toeren en de adrenaline giert door je lijf. Na een uur lang puzzels maken en raadsels oplossen is het moment daar. Gaat de deur van de escape room open?

Voor een escape room Den Bosch heb je de keuze uit 3 ontzettend spannende kamers: de Martelkelder, Da Vinci Code en De Verloren Soon. Uit welke kamer wil je nou écht ontsnappen?


Leukste escape room van Den Bosch: de mogelijkheden

De leukste escape room van Den Bosch vind je natuurlijk op DoeDenBosch.nl. Wij hebben 3 keuzes voor een escape room Den Bosch en geven je graag alle informatie.


De Martelkelder

Het is 1603: in Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en veroordeeld tot de brandstapel. In de donkere gewelven wordt ze gefolterd en wacht ze hongerig en moegestreden op de voltrekking van haar vonnis. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van een wisse dood. Aan jullie de zware taak om de aanwijzingen te ontrafelen en de sleutel van haar martelkelder te bemachtigen. Vind de verborgen sleutel en ontsnap aan de vloek in deze escape room Den Bosch!


De Verloren Soon

In het centrum van Den Bosch bevindt zich een stadscafé. Het café kent een lange, mysterieuze geschiedenis. Ooit was het café van vader, moeder en zoon Bosch. De trotse vader doopte het pand ‘Café de Soon’. Het leek een gelukkig gezin, tot moeder verdween en zoon ook op een dag niets meer van zich liet horen. Vaste gasten zagen op een zaterdagochtend tot hun grote schrik dat het café was verlaten. Houten planken voor de ramen, een groot kettingslot op de deur… Het leek erop dat vader, het laatste familielid Bosch, ook was verdwenen. Tot voor kort was de geschiedenis van het café een mysterieus raadsel, totdat de huidige eigenaar bij de verbouwing een afgesloten kamer vond. Duik in het verleden van het café en ontrafel het mysterie in deze zinderende escape room Den Bosch van de familie Bosch!


Merlin's Magic

In de donkere hoeken van Merlijn's kelder heeft een groot mysterie zich ontvouwen. Door een ongelukkig toeval is Merlijn vast komen te zitten in de dichtstbijzijnde spiegel, waarin zijn krachtige magie nu gevangen zit. Zijn trouwe sneeuwuil is ontroostbaar en heeft jullie hulp nodig om Merlijn te bevrijden. Gelukkig hebben de levende schilderijen van Merlijn alles gezien, en zij zullen jullie leiden op dit epische avontuur.


Human VS A.I.

Ontdek de ultieme sensatie die niet zomaar een escape room is, maar een ongekend avontuur! Onze Escape Box tilt het concept naar nieuwe hoogten en laat je een unieke ervaring beleven zoals nooit tevoren. Duik in de spanning terwijl de ruimte om je heen een cruciale rol speelt bij het oplossen van uitdagende puzzels. Ben jij klaar voor deze rollercoaster van technologische spanning en keuzes die de wereld kunnen veranderen? Ook in battle modus te spelen als je met meer dan 4 personen reserveert.


Escape room als teambuilding uitje

Zoek je een teambuilding uitje, dan past een escape room Den Bosch hier perfect bij. Om tot de juiste oplossingen te komen en de uitgang te vinden, moeten jullie namelijk samenwerken. En waar kan dat beter dan bij een escape room? 


Kijk snel op DoeDenBosch.nl voor een escape room Den Bosch die aan al jullie wensen voldoet. Wij bieden meerdere escape rooms aan, vaak in combinatie met een andere leuke activiteit zoals een kroegentocht of wandelspeurtocht. Zo wisselen jullie het nadenken eenvoudig af met een sportieve activiteit.


Escape room Den Bosch combineren

Op DoeDenBosch.nl vind je vele mogelijkheden voor een escape room Den Bosch. Vaak in combinatie met een ander uitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van het arrangement Solex rijden - Escape room, Escape room - Ranking your Stars! of Escape room - Step-kroegentocht? Zoek je iets rustigs na de escape room Den Bosch, kies dan voor Escape room - Vaartocht Binnendieze. Zoals je ziet: naar welke escape room Den Bosch je voorkeur ook uitgaat, er zijn volop mogelijkheden bij DoeDenBosch!

Prijzen kunnen per locatie verschillen. Selecteer eerst een locatie.
Gemiddelde beoordeling
8.8
286 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.0
Horeca: 7.8
Locatie: 8.7
Prijs/kwaliteit: 8.4
Personeel: 9.2
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: De testers
Locatie: Den Bosch
Mogen testen en de kamer is geweldig met mooie details Tot in de puntjes gedetailleerd met een leuk verhaal
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: KMWE
Locatie: Den Bosch
De deelnemers hebben een topavond gehad. Het begon met een gezellig drankje bij The Stamp, toen de twee escaperooms en daarna diner bij Bistro Bon. Alles was helemaal naar wens. Het boeken van dit uitje ging ook heel makkelijk, accurate en vriendelijke klantenservice.
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
10.0
Bedrijf / gezelschap: Personeelszaken
Locatie: Den Bosch
Helemaal top, zouden eigenlijk een buiten uitje hebben gepland, maar het was zo’n slecht weer dat het eigenlijk geen optie was. Ons is toen de escape room aangeboden, wat een top service. We hebben genoten met zijn alle.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: Abn Amro Assed Bassec Finance
Locatie: Den Bosch
we hebben als 2 groepjes van 8 de martelkamer en da vinci gedaan, het was erg leuk. helaas zijn we er bij de martelkamer niet uitgekomen.
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
beoordeelt dit uitje met een:
8.0
Bedrijf / gezelschap: APG
Locatie: Den Bosch
Het was de eerste keer dat wij als teamuitje een Escape room hebben gedaan. Heel erg leuk moet ik zeggen. We werden heel fanatiek :-). De kamer de Verloren Soon is erg leuk. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Leuke middag gehad!
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Zou je ons aanbevelen?
Ja
Is een praatje vooraf mogelijk? Of achteraf een borrel?

Ja dit is allemaal mogelijk bij ons. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen voor het aanmaken van de meeting. En geven jullie de ruimte om eerder te beginnen of langer door te borrelen.

Is het mogelijk om vanuit meerdere locaties samen 1 spel te spelen?

Alle activiteiten zijn ingericht om samen een online spel te spelen vanuit verschillende locaties. Er wordt soms individueel gespeeld vanuit verschillende locaties. Maar ook in teams spelen is mogelijk, daarvoor heb je naast de algemene meeting ook een eigen meeting nodig met je team. 


Kan ik ook borrelboxen bij jullie afnemen en laten opsturen?

Ja, ook dat kan bij ons. Wij nemen de totale organisatie uit handen. Wij hebben keuze uit 2 borrelboxen die opgestuurd worden naar de deelnemers. Zo heeft iedereen tijdens de activiteit hetzelfde om te nuttigen.

Betaal ik per persoon of per team?

Wij hanteren altijd de per persoon prijs. Dus speel je als koppel op 1 computer mee dan rekenen wij daarvoor 2 personen.

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Je kunt online een offerte opvragen op onze website. Ga naar een activiteit naar keuze en klik op de button info aanvragen. Ook kunt u telefonisch een offerte opvragen op 085 760 2556 of stuur ons een mail via info@doenederland.nl

Zijn de uitjes met een live presentator?

Ja, de meeste uitjes zijn met een live presentator die zorgt voor de link voor de meeting. De presentator zorgt voor een gezellige quiz of ander uitje. Onze online escape room is zonder begeleiding tevens is deze wel met begeleiding bij te boeken. Dan zorgt de presentator voor de uitleg van te voren en een prijsuitreiking na dat er gespeeld is.

Kunnen wij zelf een tijd bepalen wanneer het uitje begint?

Ja, jullie kunnen zelf aangeven wanneer jullie willen beginnen met de activiteit. Als er beschikbaarheid is dan zorgen wij dat het uitje op jullie gewenste tijdstip begint.

Onze groep is kleiner dan het aangegeven minimum aantal personen, kan ik alsnog het uitje reserveren?

Ja dat is mogelijk. Er dient wel betaald te worden voor het minimaal aantal personen. Dus is het minimum 8 personen en je bent met 6 personen? Dan betaal je voor 8 personen en kan het uitje toch doorgaan!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?

Een heel groot aantal van onze eigen activiteiten zijn in het Engels te spelen. Geef dit duidelijk bij je aanvraag aan en onze afdeling Reserveringen zullen aangeven of het mogelijk is. 

Via welk platform organiseren jullie de online uitjes?

Wij verzorgen onze online uitjes via Zoom of via Teams. Onze voorkeur bij quizzen gaat uit naar Zoom vanwege de snelheid van het delen van het scherm. Met beide platformen hebben wij erg veel ervaring. Er kan zelfs in break-out rooms gespeeld worden als daar interesse in is.


Bij dit uitje inbegrepen

  • Toegang tot escape room
  • Keuze uit diverse kamers

Bijzonderheden

Escape room:

  • Vaste starttijden escape room: 10:00 uur - 11:30 uur - 13:00 uur - 14:30 uur - 16:00 uur - 17:30 uur - 19:00 uur - 20:30 uur - 22:00 uur - 23:30 uur
  • Vaste starttijden escape room The Battle: 09:30 uur - 11:00 uur - 12:30 uur - 14:00 uur - 15:30 uur - 17:00 uur - 18:30 uur - 20:00 uur - 21:30 uur - 23:00 uur
  • Escape room Eindhoven bevindt zich op Strijp-S
  • Geef bij je reservering de kamer voorkeur en starttijd aan
  • Alle escape rooms zijn ook in het Engels mogelijk, geef dit bij je reservering aan. 
Ook leuk

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Pubquiz (versie 2024)
"Het was een leuke middag met de pubquiz. De prijs/kwaliteit vonden we minder, we hadden meer show verwacht voor deze prijs per persoon. Het personeel deed leuk mee en was enthousiast!!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes