Avondspel grote groep

Ontdek alle mogelijkheden voor een avondspel grote groep bij DoeNederland en versterk de banden terwijl jullie plezier beleven en elkaar leren kennen. Of het nu gaat om een spel inclusief feest voor een bedrijfsuitje of teambuilding activiteiten voor een teamuitje, wij bieden altijd de leukste spellen voor grote groepen.


Met onze unieke spellen garanderen wij een middag, avondje of zelfs compleet weekend vol vermaak. Het aantal spelers maakt niet uit, de spellen passen perfect bij elk gezelschap. Van strategische uitdagingen tot creatieve raadsels en fysieke activiteiten: voor iedereen is wat te verzinnen.


Avondspellen met grote groepen bij Doe Nederland

Bij DoeNederland kun je altijd genieten van een spannend groepsspel voor grote groepen. We bieden een breed scala aan leuke spellen die geschikt zijn voor verschillende aantallen deelnemers.


Stap bijvoorbeeld in een meeslepende escape room en werk samen om puzzels op te lossen en te ontsnappen. Of ga met zijn allen op step-kroegentocht en ontdek de stad op een unieke manier. Voor degenen die een binnenstad willen verkennen, zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan een citygame. Er is voor ieder wat wils!


1. Speel een pubquiz

Bij de Pubquiz kunnen deelnemers genieten van een ontzettend leuk spel vol uitdagende vragen. Tijdens deze pubquiz komen in verschillende rondes allerlei onderwerpen aan bod zoals films, muziek, sport en geschiedenis. Met geluids-, beeld- en filmfragmenten wordt de quiz bovendien extra grappig en interactief.

Gedurende de 2 uur durende quiz strijden de deelnemers in groepjes tegen elkaar om de meeste punten te scoren en een prijs te verdienen.


2. Doe een escape room

Een van onze meest bekende en leuke groepsspellen is een escape room. Escape rooms zijn de laatste jaren enorm populair geworden, dus we hebben veel aanbod als je met een groot aantal spelers komt.


In onze escape rooms worden jullie uitgedaagd om de aanwijzingen te volgen en de raadsels te ontcijferen. Alleen op die manier kunnen jullie uit de kamer zien te ontsnappen. In Den Bosch kunnen jullie in 1 tijdslot met 24 spelers tegelijk een identieke escape room doen, in Eindhoven met 40 deelnemers en in Nijmegen met 28 personen.3. Geniet van een Step-kroegentocht

Met onze Step-kroegentocht beleef je 's avonds een feest vol groepsspelen en een sportieve uitdaging. Stap met de andere deelnemers op de step en ontdek de gezellige kroegen in Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. In deze kroegen speel je bovendien hilarische spellen tegen je tegenstander.4. Speel een citygame

Met een citygame speel je een spel waarbij je opdrachten uitvoert en de stad verkent. Hoe je het spel speelt, hangt af van het soort citygame. Zo kun je bijvoorbeeld Ganzenborden, gebaseerd op het bordspel. Of het buitenspel Da Vinci Code spelen, waarbij alle deelnemers op pad gaan met een tablet en verschillende voorwerpen, om verschillende opdrachten uit te voeren.

5. Maak een wandelspeurtocht

Ben je dol op speurtochten en het oplossen van uitdagende puzzels? Dan hebben wij de perfecte groepsactiviteit om 's avonds te doen als je met een groot aantal deelnemers bent: de Wandelspeurtocht.


Tijdens deze speurtocht krijg je een gedetailleerde uitleg en vorm je groepjes van 5 tot 6 personen. Met een kaart en vragen gaan jullie op pad om de tocht te maken. Alleen door de vragen juist te beantwoorden, ontdek je de juiste route.


Na afloop van de wandelspeurtocht is het tijd voor de prijsuitreiking. Het beste speurteam wordt beloond met een mooie verrassing. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te laten zien dat jouw team de beste speurneuzen zijn? Doe mee en beleef een onvergetelijke speurtocht met je vrienden, collega's of familie.


6. Speel een moorddiner game

Het Moorddiner is een spannend en origineel avondje uit voor groepen die bestaan uit een groot aantal spelers. De bedoeling van het spel is om de geheimzinnige moordenaar te ontmaskeren.


Tijdens een heerlijk driegangendiner worden alle spelers betrokken bij het oplossen van de moordzaak. Jullie zijn allemaal verdachte en niemand mag de tafel verlaten. Het is aan jou en de andere spelers om de verhaallijn te volgen, aanwijzingen te verzamelen en te achterhalen wie de dader is.


7. Beleef een VR Experience en speel Ranking your Stars

Het arrangement VR Experience - Ranking your Stars staat garant voor een gezellig en hilarisch avondje. Zowel in Den Bosch als Eindhoven kunnen jullie verschillende VR spellen tegen elkaar spelen in VR-rooms die zijn uitgerust met de nieuwste technologie.


Het spel Ranking your Stars! is ook onderdeel van deze groepsactiviteit. Onder begeleiding van onze fantastische spelleider leren jij en je collega's of vriendengroep elkaar beter kennen. Door middel van een vragenlijst en het ranken van de antwoorden worden er geheimen onthuld en ontstaat er een unieke spelshow. Wie weet de andere spelers het beste te ranken op de meest bijzondere vragen?

8. Speel een dinner game

Met onze dinner games kun je in de avonduren een heerlijk diner combineren met het spelen van een interactief spel. Het aantal spelers kan variëren, afhankelijk van het gekozen groepsspel en de grootte van het gezelschap. Na elke gang van het diner spelen jullie een spelronde.


Of je nu kiest voor een quiz, interactief nachtspel of een spannend moord- of escape room spel, onze Dinner Games zijn erg leuk en er zijn vele mogelijkheden.


Jullie zitten met elkaar aan tafel en genieten van het spelplezier, terwijl jullie de heerlijke gerechten proeven en er natuurlijk een goed drankje bij drinken. Zo is de Minute to Win it! Dinner Game een leuk spel, maar ook het groepsspel De Grote Diner Spelshow behoort tot een van de leukste spellen voor grote groepen.


9. Speel Wie is de Mol? met een borrelarrangement

Kom en ontdek de spanning, sensatie en teambuilding van het groepsspel "Wie is de...?": een uitdagend en interactief avontuur dat je 3 uur lang zal bezighouden. Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? dat gespeeld wordt met bekende Nederlanders, gaat dit spel over het ontdekken van de Mol in je team.


Binnen een groep waarvan je denkt iedereen te kunnen vertrouwen, bevindt zich iemand die opzettelijk, maar ongemerkt opdrachten laat mislukken. Het is aan jou en je team om de identiteit van de Mol te achterhalen. Werk samen, maar wees op je hoede, want de Mol is slim en niet te vertrouwen. Volwassenen en kinderen kunnen deelnemen aan dit spannende spel waarbij je moet letten op de kleinste details en gedragingen van je medespelers.


Behalve een van deze populairste groepsspelen, geniet je 's avonds ook van een lekkere borrel. Tijdens dit 2 uur durende borrelarrangement staan er drankjes klaar voor de deelnemers en kunnen jullie nog even napraten over dit absoluut avontuurlijke spel.

Spannend spel met grote groepen

Bij DoeNederland vind je altijd spannende groepsspelen voor een groot aantal spelers. Bekijk snel het aanbod van onze groepsuitjes voor in de avond en ontdek het avontuur dat op jullie wacht. Of je nu met vrienden, collega's of familie die uit zowel volwassenen en kinderen bestaat, een spannend spel zorgt altijd voor een vergetelijke ervaring.

Een avondspel met je collega's, vrienden of familie

Organiseer een onvergetelijk avondje met je collega's, vrienden of familie met behulp van de familie uitjes van DoeNederland. Met een groot aantal spelers kun je samen genieten van een gezelschapsspel dat speciaal is ontworpen voor een leuke en interactieve ervaring.


De binnenstad van Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen staat als speelveld voor je klaar en natuurlijk krijg je uitleg over de benodigde spelregels. Of je nu met volwassenen of kinderen wilt spelen, een avondspel zorgt voor vermaak voor alle leeftijden.


Op een goede manier samenwerken is essentieel om te kunnen winnen. Een avondspel is perfect voor een familieweekend of een hilarische avond vol lachen en plezier.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes