Dagje uit met vrienden

Wat is nu leuk om te doen voor een dagje uit met vrienden. Het liefst gaan jullie iets origineels doen. Met een leuke en bijzondere activiteit wordt je dagje weg met vrienden gegarandeerd een groot succes. Met de meer dan 50 activiteiten waarvoor je terechtkunt bij DoeNederland, weet je zeker dat het goed komt. Of je nu kiest voor een volledig verzorgd arrangement of de dag liever zelf samenstelt, het wordt gegarandeerd een middag waar jullie nog vaak over zullen praten.

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Waar gaan jullie heen op het dagje uit met vrienden?

Wanneer je een dagje weg gaat met vrienden is het extra leuk om meteen een nieuwe stad te verkennen. Daarom zijn onze activiteiten te organiseren in verschillende steden in Nederland. Gaan jullie naar Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven? In elk van deze steden zijn enorm veel leuke activiteiten te organiseren. Combineer bijvoorbeeld een escape room met een walking diner, maak indruk met je kennis tijdens een pubquiz of speel het ‘Wie is de ...’ spel.


Laat je volledig ontzorgen tijdens je dagje uit met vrienden

Wil jij tijdens het dagje weg met je groep vrienden helemaal nergens aan hoeven denken? Genieten van een gezellig dagje weg waar alles voor je wordt geregeld? Wij verzorgen het graag voor je! Zo heb je keuze uit verschillende arrangementen waarin een of meerdere activiteiten worden gecombineerd met gezellig samen eten. Ook is het mogelijk om de dag helemaal op maat samen te stellen. Vertel ons wat je voorkeuren zijn door te bellen naar 040 – 231 90 52. Dan gaan wij voor je aan de slag. Wil je nog iets vragen? Ook dat kan door te bellen naar bovenstaand nummer. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Party & Co in Den Bosch
"Vanaf het reserveringsproces tot het uitje zelf is alles goed verlopen. Fijne flexibiliteit m.b.t. wijzigingen. Het uitje is echt een aanrader, leuke opdrachten & vragen, echte teambuilding! Ook het eten & drinken was goed geregeld en ruim voldoende. "
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes