Escape room Den Bosch grote groep

Als je op zoek bent naar een spannende activiteit voor grote groepen in Den Bosch, dan is een Escape room Den Bosch grote groep perfect. Of je nu een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje van kantoor of een gezellige dag met familie voor de boeg hebt, onze Escape rooms zijn de ideale activiteit voor iedereen die van uitdagingen houdt.


Ontrafel de geheimen van een bepaalde kamer, werk samen met je collega's en laat je hersenen kraken terwijl je opgesloten zit in een mysterieuze ruimte. Behalve verschillende Escape rooms bieden wij ook diverse Escape spellen aan, waarbij de beleving in de stad centraal staat.

Wat houdt een escape room Den Bosch met grote groep in?

Ben je voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestactiviteiten op zoek naar een spannende en hilarische activiteit om met een grote groep te doen? Dan zijn escaperooms de perfecte uitdaging.


Laat je meevoeren in onze Escape rooms in Den Bosch en probeer uit elke kamer te ontsnappen. In Den Bosch beschikken we over drie escape rooms, waarbij 22 personen in één tijdslot tegelijk kunnen spelen. Deze Escape rooms in Den Bosch zijn:Merlin's Magic

In de donkere hoeken van Merlijn's kelder heeft een groot mysterie zich ontvouwen. Door een ongelukkig toeval is Merlijn vast komen te zitten in de dichtstbijzijnde spiegel, waarin zijn krachtige magie nu gevangen zit. Zijn trouwe sneeuwuil is ontroostbaar en heeft jullie hulp nodig om Merlijn te bevrijden. 

Merlin's MagicDe Martelkelder

In Den Bosch wordt Hazel beschuldigd van hekserij en tot dood veroordeeld op de brandstapel. Alleen een ontsnapping uit de kelder kan haar redden van haar afschuwelijke lot. Volg de aanwijzingen, vind de sleutel van haar martelkamer en ontsnap aan de vloek van deze escape room.De Verloren Soon

In hartje van Den Bosch ligt een verlaten café, dat een lange en mysterieuze geschiedenis heeft. In het verleden was dit pand eigendom van de gelukkige familie Bosch, totdat moeder en zoon spoorloos verdwenen. De ramen waren dichtgespijkerd en er hing een slot op de deur. Wat is er gebeurd? Ontdek de geschiedenis en ontrafel het geheim van dit café in deze Escape room Den Bosch.


Hoe werkt de escape rooms grote groep in Den Bosch?

Een escape room voor grote groepen in het centrum van Den Bosch is een ideaal teamuitje, groepsuitje of familie uitje, waar de beleving centraal staat. Bij binnenkomst krijgen jullie een korte uitleg over de escape room en de regels.


Vervolgens worden jullie in groepen verdeeld over de verschillende kamers (met een maximum van 22 personen) en begint de tijd te lopen. Het doel is om binnen een bepaalde tijd - meestal een uur - door raadsels en puzzels te lossen, te ontsnappen uit de kamer.


Waar kan ik nog meer een escape room doen?

Behalve in 's-Hertogenbosch, biedt DoeNederland ook escape rooms aan in de steden Eindhoven en Nijmegen. In Nijmegen kun je met 28 personen tegelijkertijd verschillende escape rooms spelen en in Eindhoven met 40 spelers.


In Eindhoven is er ook een battle mogelijk, waarbij jullie teams elk in een andere kamer als eerste geheimen moeten ontrafelen en moeten ontsnappen. De adrenaline giert door jullie lijf!

Escape games in Den Bosch

Een escape room voor een grote groep hoeft niet per se alleen een kamer te zijn waar jullie uit moeten ontsnappen. Ook zijn er verschillende spellen mogelijk, waarbij de stad Den Bosch centraal staat.


Speel bijvoorbeeld Escape City, waarbij de hele stad het speelveld is. Jullie hebben drie uur de tijd om 's-Hertogenbosch te redden van de ondergang. Of ga met jullie grote groep op zoek naar codes en de stadsschat om het geheim van een kluizenaar te ontdekken in Da Vinci Code.


Genieten van combinatie van een escape room en een diner doen jullie tijdens de Escape Dinner Game Save The World. Los de puzzels op en probeer het tegengif te bemachtigen om zo de wereld te redden. Bekijk snel alle mogelijkheden voor escape rooms en escape room spellen.

Escape room voor teambuilding

Een teamuitje met collega's is altijd goed en erg leuk voor de teambuilding. Een escape room met een grote groep dwingt de teamleden namelijk om samen te werken en hun communicatie- en probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.


Jullie moeten samenwerken om raadsels in de kamer op te lossen die uiteindelijk de ontsnapping mogelijk maken. Zo kunnen jullie in de VR Escape Game: Casa de Papel ervaren hoe het is om even een bankrover te zijn. De uitdagingen bevinden zich zowel in virtual reality als in real life. Jullie strijden tegen een ander team die ook als doel hebben een bank te beroven. Samenwerking met je team of collega's is hierbij dus een must.Combineer de escape room in Den Bosch met een ander uitje

Laat je meenemen in een wereld vol sensatie en spanning in een Escape room voor een grote groep. Gaan jullie er een complete dag tussenuit, dan kun je de escape room ook combineren met een ander uitje. Denk bijvoorbeeld aan het arrangement Escape room - Consumptie - Wie is de...? of Party & Co - Escape Dinner Game Save The World.

Tips voor het organiseren van een escape room met grote groep

Het organiseren van escape room met een grote groep voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of uitje voor vrienden lijkt makkelijk, maar in de praktijk vergt dit nog best wat voorbereiding. Een event bureau zoals DoeNederland helpt je hier graag bij. Onze event planners hebben veel ervaring met het organiseren van uitjes voor een grote groep en gaan enthousiast voor je aan de slag. Geef je wensen door en wij regelen de rest.

Boek een escape room voor een grote groep bij DoeNederland

Een escape room doen om nooit te vergeten? Neem dan snel contact op met DoeNederland. Binnen 24 uur ontvang je een offerte op maat.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes