Escape room Eindhoven grote groep

Ben je voor een bedrijfsuitje of teamuitje op zoek naar een uitdagende activiteit voor een grote groep? Dan is een Escape room Eindhoven grote groep de perfecte keuze. Een Escape room in Eindhoven van DoeNederland biedt een geweldige ervaring waarbij je op een leuke manier samenwerkt met meerdere personen om te ontsnappen uit uitdagende kamers met verschillende puzzels.


Onze escape rooms in Eindhoven zijn geschikt voor een groepsgrootte van 40 personen, waardoor het een ideaal spel is voor bijvoorbeeld een familie uitje of vrijgezellenfeest. De locatie van onze Escape rooms in Eindhoven is bovendien altijd gemakkelijk bereikbaar.

Wat houdt een escape room Eindhoven met grote groep in?

Al puzzelend en cryptische raadsels oplossend ontsnappen uit een kamer of gebouw met een bepaald thema, dat is een escape room. De Escape rooms op verschillende plekken in Eindhoven zijn een aanrader voor een groepsuitje met grote groepen. Wij bieden onder andere de volgende escape rooms in Eindhoven aan:Crime Lab

Het verhaal: er is een crime lab ontdekt en CSI stuurt jullie team erop af. De bende die hierachter zit, heeft jullie komst ontdekt. Wees de gangsters te slim af en ontsnap uit deze crime scene. Durven jullie de uitdaging aan?Disco Inferno

In deze kamer stappen jullie met meerdere personen een vrolijke en unieke wereld in. De speciale software houdt bij tot hoeveel puzzels jullie in staat zijn op te lossen. Hoe minder hints jullie vragen, hoe meer geld jullie overhouden.Adventure Camper

Een escape room in een camper. Wist je dat deze trendy camper al vele uithoeken van de wereld heeft gezien? Als je zelf benieuwd bent waar deze camper is geweest, reis dan in 60 minuten de wereld rond en beleef een fantastisch avontuur.

Hoe werkt de escape rooms grote groep in Eindhoven?

Voor een groepsgrootte van meer dan 20 personen is een escape room op een locatie in het centrum van Eindhoven ideaal. Wij bieden meerdere kamers waar jullie uit kunnen ontsnappen.


Start jullie volgende avontuur in een Escape room van DoeNederland, waarbij jullie begeleiding krijgen van onze ervaren spelbegeleiders. Onze escape rooms zijn ontworpen om jullie groep uit te dagen en samen te laten werken om te ontsnappen binnen de tijdslimiet. Er zijn verschillende kamers beschikbaar om in meerdere groepen in hetzelfde tijdslot te spelen.


Escape room voor teambuilding

Er zijn verschillende redenen waarom escaperooms populair zijn voor teambuilding. Allereerst biedt een escape room een unieke en uitdagende ervaring die de deelnemers uit hun comfortzone haalt en hen dwingt om samen te werken om te ontsnappen. Ook leren ze elkaar zo beter kennen.


Door de beperkte tijd en de druk voor de ontsnapping, worden deelnemers gedwongen om snel en effectief samen te werken en gebruik te maken van elkaars sterke punten. Dit bevordert niet alleen de teamgeest en de sfeer, maar kan ook helpen om de communicatie en samenwerking tussen collega's te verbeteren.


Kende je bijvoorbeeld onze Escape Dinner Game Save The World al? Tijdens een heerlijk driegangen diner spelen jullie dit zenuwslopende groepsspel. Per team ontrafelen jullie de mysterieuze code om de kluis te kraken.


Daarnaast is The Battle Room! een echte teambuildingactiviteit. Tijdens dit escape room spel spelen jullie met 24 personen tegelijk twee of vier identieke escape rooms. Het leuke hieraan is dat je kunt zien hoe ver de andere teams zijn en ze plagen met behulp van een Bully. Doe bijvoorbeeld bij het andere team het licht uit voor 2 minuten, maak een puzzel moeilijker of laat ze een irritant muziekje horen.


Een andere teambuilding activiteit dat wat weg heeft van een escape room, maar dan buiten is onze Team Challenge Citygame. Wie weet het beste alle opdrachten te voltooien en de meeste punten te scoren?

Waar kan ik nog meer een escape room doen?

Behalve op een leuke locatie in de stad Eindhoven, kun je ook een escape room met veel deelnemers ondernemen in andere steden zoals Nijmegen en Den Bosch. Kies in Den Bosch bijvoorbeeld voor de Martelkelder of maak een trip naar Las Vegas in Nijmegen.

Originele puzzels tijdens de escape room

Alle kamers van onze escape rooms in Eindhoven hebben een ander thema en aankleding. Moet je dus een puzzel oplossen of een opdracht doen, dan is deze per locatie altijd uniek en origineel.


Denk hierbij aan getallen in een kamer terugvinden, het losmaken van knopen en het gebruikmaken van je zintuigen bij licht en geluid opdrachten.

De ultieme escape ervaring

Omdat een escape room natuurlijk altijd erg leuk is om te doen - bijvoorbeeld voor familie uitjes - hebben wij meerdere mogelijkheden ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan de escape game Escape City. Tijdens dit spel in het centrum van Eindhoven krijgen jullie een koffer mee met hulpmiddelen en materialen en gaan jullie met meerdere personen op pad om raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. Zorg dat jij met je team binnen drie uur de stad weet te redden van de ondergang...


Een combinatie van een escape room en een VR game is onze VR Escape Game: Casa de Papel. Weten jullie de kluis te kraken van de Koninklijke Munt van Spanje? Stap in de karakters van de bendeleden en combineer puzzels uit de realiteit en de Virtual Reality om de bank te infiltreren. Bovendien kun je dit spel ook spelen terwijl je geniet van een driegangen diner en een drankje. Boek hiervoor dan VR Escape Dinner: Casa de Papel.

Wil je met bijvoorbeeld je collega's, familie of een andere samenstelling van veel personen een escape room combineren met een andere activiteit? Ook dan bieden wij genoeg arrangementen. Ga bijvoorbeeld lekker borrelen nadat jullie "Save The World" hebben gespeeld in Escape Game Save The World - Borrelen. Of stap eerst op de solex en speel daarna een van onze escape kamers in het arrangement Solex rijden - Escape room.


Heb je zelf een aantal activiteiten of escape room kamers gezien die je leuk lijken voor jullie groepssamenstelling? Dan helpt DoeNederland je graag. Doordat wij veel activiteiten in eigen beheer hebben, zijn wij zeer flexibel. Op die manier kunnen wij je eenvoudig helpen met een escape room uitje op maat.

Tips voor het organiseren van een escape room met grote groep

Is het gelukt om een leuke escape room (eventueel in combinatie met een andere activiteit) te vinden op een locatie in Eindhoven naar keuze? Dan wordt het tijd om jullie bedrijfsuitje of teamuitje ook daadwerkelijk te organiseren.


Wij hebben al veel tips op een rij gezet om bijvoorbeeld een uitje voor vrienden, een familie uitje of vrijgezellenfeest te organiseren.


Denk bijvoorbeeld aan een datum prikken op een moment dat niet iedereen het te druk heeft, zorg dat je het maximale budget weet en of er vervoer naar de betreffende locatie geregeld moet worden.

Escape room in Eindhoven boeken

Weet je de beschikbaarheid van iedereen en heb je ook alle andere belangrijke zaken op een rij gezet? Boek dan de escape room voor je team, collega's of familie bij DoeNederland.


Bekijk snel het aanbod van al onze escape rooms en escape games en maak je keuze. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag met een voorstel op maat. Neem hiervoor contact met ons op en wij voorzien je binnen 24 uur van een passende offerte.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes