Ik hou van Holland spel grote groep

"Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee....een stukje Holland draag ik in mijn hart steeds mee..." Zit jij ook wekelijks voor de buis om deze quiz te kijken over ons koude kikkerlandje, gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol?


Dan heb je vast zin in ons Ik Hou van Holland spel grote groep. Dit is een ontzettend leuke Holland quiz die je met een groep van meer dan 10 deelnemers kunt spelen. Gebaseerd op het bekende tv programma, kunnen jullie tijdens een familie uitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje dé leukste quiz van Nederland spelen.


Kortom: kies voor een gek en hilarische Hou van Holland quiz, dé kroon op alle teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familie uitjes en bedrijfsuitjes en geschikt voor jong en oud.


Ik hou van Holland spel voor een grote groep bij DoeNederland

Ben je op zoek naar een activiteit vol gezelligheid voor bijvoorbeeld je collega's of team, dan is het Ik hou van Holland spel een ideaal groepsuitje. Deze Holland quiz zal duidelijk maken wie in jullie gezelschap het meeste weet over ons eigen kikkerlandje.


In verschillende teams gaan jullie de strijd met elkaar aan met allerlei spellen. Wie durft het tijdens de diverse rondes aan om "Geen ja, geen nee" te spelen of aan het echte Holland rad te draaien? Ik Hou van Holland is een ideaal uitje voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje en bovendien ook mogelijk als Ik Hou van Holland dinerspel.


Hoe werkt het spel?

Gaan jullie Ik Hou van Holland spelen met een grote groep, dan worden jullie tijdens dit Holland uitje natuurlijk welkom geheten door een oer-Hollandse quizmaster, die met zijn of haar enthousiasme jullie eenvoudig door de spellen zal begeleiden.


Met jullie gezelschap wordt jullie algemene kennis over Nederland getest en spelen jullie onder andere "Petje op petje af", "Namen raden" en het welbekende "Verjaardagsspel". Jullie teamuitje afsluiten doen jullie uiteraard met het het Ik hou van Holland rad. Draai jij je team naar de overwinning met 100 punten of...raak je al je punten kwijt?


Ik hou van Holland quiz

De Ik hou van Holland quiz staat garant voor een leuke avond of middag waarin jullie tijdens bijvoorbeeld een teamuitje of familie uitje in verschillende rondes genieten van volop gezelligheid met elkaar.


Natuurlijk mag een ronde met muziek niet ontbreken. Maak het Nederlandse nummer af dat stopt of raad intro's van bekende Nederlandse nummers. Zowel de Ik hou van Holland quiz als het Ik hou van Holland dinerspel zijn ideaal als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit.


Ik hou van Holland spelshow

Kiezen jullie voor het bedrijfsuitje, familiedag of teambuilding dag met een grote groep voor Ik hou van Holland, dan mag de Hollandse aankleding natuurlijk niet ontbreken. Wij zorgen voor versiering zoals vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren. Bovendien is het enorm sfeer verhogend als jullie je allemaal in het oranje of rood-wit-blauw verkleden. Doe maar lekker gek!


Na een leuke middag of avond met je collega's, is het ook mogelijk om aan te schuiven voor een lekkere lunch, borrel of diner.

Ik hou van Holland dinerspel

Tijdens het Ik hou van Holland dinerspel genieten van jullie zowel een gezellige avond als een hapje en een drankje.


Vanavond strijden jullie in de Ik hou van Holland Dinner Game namelijk in diverse rondes om de winst tijdens een heerlijk driegangen diner. Na elke gang gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Denk bijvoorbeeld aan het "Namen raden", waarin je je creativiteit de vrije loop moet laten om de andere deelnemers de juiste naam te laten raden.


Overigens is het ook mogelijk om de quiz los van het driegangendiner te spelen. Dan gaan jullie bijvoorbeeld eerst lekker eten en daarna de spelshow spelen, of andersom. Dieetwensen zoals vegetarisch of iets anders? Ook dat is geen probleem.

Boek de Ik hou van Holland quiz voor grote groepen

De recensies liegen er niet om: iedereen is dolenthousiast over onze Ik hou van Holland quiz! Boek daarom snel het uitje Ik hou van Holland of de Ik hou van Holland Dinner Game voor grote groepen en wij verzorgen alles: van een duidelijke teamindeling tot Hollandse aankleding.


Niets is ons te gek! Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes