Moordspel grote groep

Op zoek naar een originele en leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of groepsuitje voor grote groepen? En houdt jullie gezelschap van een gezellige avond vol mysterie, humor en spanning? Dan is een moordspel grote groep echt iets voor jullie!


Het Moordspel is een interactief spel waarbij je samen met je vrienden, familie of collega's een moord moeten oplossen. Tijdens dit spel kruipen jullie in de huiden van personages die betrokken zijn bij de moord en natuurlijk moeten jullie de moordenaar proberen te ontmaskeren.


Ons Moordspel is zowel te spelen met een kleine groep van 10 personen als grote groepen. Het doel is dat alle spelers volop plezier beleven. Als jullie het Moordspel spelen, kan je zien dat wij veel aandacht besteden aan de voorbereiding. Wij bieden een compleet pakket aan inclusief attributen voor de rol en bijbehorende opdrachten.


Het moord spel is niet alleen spannend, maar ook gezellig en grappig. Jullie kunnen je helemaal inleven in jullie rollen en genieten van de interactie met de andere spelers. Zo komen jullie steeds dichter bij de waarheid.


Wie is er niet te vertrouwen, wie heeft het gedaan en wie lost uiteindelijk de moord op?

Moordspel met grote groep bij DoeNederland

Bereid je tijdens deze teambuilding activiteit of familie uitje voor op een avond plezier, spanning en criminele activiteiten! Door de politie wordt er namelijk gesproken van een misdrijf en niemand mag de plaats delict verlaten.


Iedere speler krijgt een eigen personage en jullie zijn allemaal verdachten. Wie van jullie voert de rollen het beste uit? Oftewel: wie heeft een motief als dader en heeft de moord gepleegd?


Om tijdens dit spel de moord op te lossen en de dader te achterhalen, is er natuurlijk een ervaren spelleider nodig. Deze geeft jullie een duidelijke uitleg over het verhaal, zodat jullie goed in de huid van jullie personages kunnen kruipen.

Hoe werkt het spel?

Tijdens dit moordspel voor grote groepen hebben wij van tevoren de rollen verdeeld. Het spel draait om belangrijke ontdekkingen door raadsels op te lossen en het gesprek aan te gaan. Alleen zo kun je informatie krijgen over de moordenaar.


Behalve jullie rol krijgen jullie ook bijpassende attributen, waarover van te voren aan jullie wordt uitgelegd. Hoewel verkleden niet echt nodig is, is het natuurlijk wel leuk om te doen. Zorg er verder voor dat je het juiste script kent en de scènes vol overtuiging speelt. Zo kun je anderen misleiden en zelf de moord oplossen.

Waar kunnen we het spel spelen?

Het Moordspel is te spelen in zowel Den Bosch, Eindhoven als Nijmegen, maar ook op een eigen gekozen locatie. Wil je het spel graag spelen op een eigen locatie, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Ook bieden wij verschillende arrangementen aan, zodat je een compleet pakket voor grote groepen hebt. Zo is het arrangement Team Challenge - Moordspel de perfecte teambuildingactiviteit als je met veel spelers bent.


Eerst gaan jullie met zijn allen de stad in, waar jullie je verdelen in twee teams die zich weer verdelen in twee groepen. Door de hele stad moeten jullie opdrachten doen, Deze vinden jullie met de plattegrond op de meegekregen tablet. Wie weet als eerste de 999 punten te behalen?


Daarna is het tijd voor bijvoorbeeld een lekkere lunch met zijn allen of een gezellige borrel. Hier kunnen jullie je voorbereiden op het zinderende Moordspel of Moordspel diner dat daarna plaatsvindt.


Een ideale combinatie van zowel een binnen- als buitenactiviteit is het arrangement Wandelspeurtocht - Diner - Moordspel. Tijdens de wandelspeurtocht kunnen grote groepen zich verdelen in groepjes van 5 tot 6 personen die op pad gaan met een kaart met vragen voor onderweg. Door de vragen die hierop staan juist te beantwoorden, vinden jullie de juiste route.


Na de prijsuitreiking van de Wandelspeurtocht is het tijd voor een heerlijk driegangendiner. Daarna staat het Moordspel op het programma. Willen jullie het driegangendiner en het Moordspel tegelijk doen, dan is dit ook mogelijk. Hiervoor biedt ons Moorddiner uitkomst.

Moordspel diner spelen

Doe belangrijke ontdekkingen tijdens het Moordspel diner! Ons Moorddiner is een erg leuk idee voor grote groepen en er kunnen zowel jongeren als volwassenen meespelen. Ook hier krijgt iedereen - net zoals bij het Moordspel - een andere rol.


Aan tafel lossen jullie in verschillende spelrondes een moordzaak op. Heb je iets gezien wat verdacht is? Of doet er iemand verdacht tijdens verschillende opdrachten? Ga het gesprek aan en probeer te achterhalen wie de moordenaar is.


Bovendien worden er tussen de spelrondes door de heerlijkste gerechten geserveerd tijdens een driegangen diner.


Het moordspel diner is ook te combineren in een arrangementen met meerdere activiteiten, zoals Stepspeurtocht - Moorddiner.

De Stepspeurtocht is een leuke activiteit om te doen met grote groepen, waarbij je met een step door een stad gaat en vragen moet beantwoorden over de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Het is een goede manier om veel van de stad te zien en te leren. De Stepspeurtocht is mogelijk in verschillende steden zoals Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven. Maar ook een eigen locatie is mogelijk.


Na de speurtocht staat het Moorddiner op het programma. Tijdens een heerlijk driegangendiner krijgen jullie uiteraard eerst uitleg en daarna begeleiden wij jullie volop in dit gave spel.

Moordspel voor grote groep organiseren

Of het nu een vrijgezellenfeest, familie-uitje of teamuitje betreft, als je een moordspel voor een grote groep gaat organiseren, zijn er een aantal punten waar je rekening mee kunt houden. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn en wanneer zij hun agenda vrij moeten houden.


Vraag informatie aan

Heb je het Moordspel of Moorddiner van DoeNederland op het oog, dan adviseren wij om over allebei deze activiteiten informatie aan te vragen. Vooral voor grote groepen is een goede voorbereiding belangrijk.


Je hebt immers een spelleider nodig en wilt weten of er nog andere mogelijkheden voor activiteiten zijn. De ene helft van de groep wilt bijvoorbeeld het Moordspel spelen en de andere helft kan wellicht een activiteit zoals De Grote Spelshow doen.

Onze afdeling reserveringen ziet elke aanvraag als een uitdaging om een mooie dag of geweldige avond samen te stellen.


Boek het uitje

Boek het Moordspel of moorddiner en regel ook het eten en drinken. Bijvoorbeeld de koffie en thee 's ochtends, een lekkere lunch 's middags, een borrel (in goed gezelschap!) of een diner. Wij hebben veel samenwerkingen met verschillende horeca, dus er is van alles mogelijk.


Regel het vervoer

Vindt de activiteit plaats op een centrale locatie.? En hoe komt iedereen hier? Met een eigen auto, carpoolen of het OV? Check wie welke mogelijkheid heeft en of je iets kunt combineren.


Verstuur uitnodigingen en een reminder

Is iedereen enthousiast om het Moordspel en eventuele andere activiteiten te doen, verstuur dan de uitnodigingen. Hierin plaats je onder andere de datum en meer informatie over het uitje. Stuur een paar dagen van tevoren nog een reminder, zodat iedereen op de dag zelf zeker weten aanwezig is.

Moordspel voor grote groepen bij DoeNederland

Of je nu eerst het Moordspel wilt spelen en daarna lekker feesten, of juist rustig starten met koffie en thee en daarna wilt ontdekken wie het heeft gedaan, bij DoeNederland is alles mogelijk.


Wij leveren altijd maatwerk voor grote groepen en bovendien profiteer je dan van een gereduceerd tarief. Informatie krijgen doe je door contact met ons op te nemen.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes