Schoolreisje Brabant

Schoolreisjes in Brabant

"The Ultimate School Battle" biedt leerlingen in Brabant een interactieve ervaring. Het spel combineert educatie met plezier door ludieke uitdagingen, met een prijsuitreiking voor het winnende team. "The Introduction Game" in Eindhoven is een interactief spel voor groepen, waarbij teams vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Onze schoolreisjes, ook in Brabant, zijn op maat gemaakt voor de hele klas of school, op eigen locatie of rond een thema.

Onze schoolreisjes in Brabant

Beleef de ultieme uitdaging met "The Ultimate School Battle" en ontdek een interactieve ervaring met "The Introduction Game".


The Ultimate School Battle

The Ultimate School Battle" biedt leerlingen in Brabant een spannende en interactieve ervaring. In groepen van zes gaan ze aan de slag met tablets om diverse opdrachten te voltooien. Deze opdrachten, variërend van educatief tot vermakelijk, worden live beoordeeld door begeleiders, wat zorgt voor constante interactie.


Het spel combineert educatie met plezier door middel van ludieke video- en foto-uitdagingen die creativiteit en lachbuien stimuleren. Na afloop worden de foto's en video's gedeeld met de school, gevolgd door een opwindende prijsuitreiking. Het winnende team krijgt de felbegeerde Grote Beker overhandigd.


The Introduction Game

The Introduction Game" in Eindhoven biedt een interactieve ervaring die ideaal is voor groepen vanaf 30 personen en duurt 2 uur en 15 minuten. Dit op maat gemaakte spel viert de start van het schooljaar en versterkt de banden tussen studenten. 

The Ultimate School Battle Brabant
Introduction Game Brabant

Schoolreisje op maat

Onze schoolreisjes zijn volledig aanpasbaar naar jullie wensen. Of het nu op jullie eigen locatie is of rond een thema dat perfect aansluit bij jullie school, wij zorgen ervoor dat het schoolreisje perfect past bij de hele klas of de hele school. Niet te uitdagend, maar ook niet te eenvoudig. Zo ben je er zeker van dat iedereen er volop van kan genieten.


Schooluitjes/schoolreisjes locaties in Brabant

Onze schooluitjes in Brabant bieden we aan in Eindhoven en Den Bosch. Maar ook op een eigen locatie. Dus is jullie school in Tilburg? Dan komen wij gewoon naar jullie.

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Moorddiner
"Het was super leuk!! Leuke ambiance, goede begeleiding van het moorddiner. Ons zie je voor weet terug. Top!! Bedankt!"
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes