Uitjes Nederland

Met de meer dan 50 originele uitjes in Nederland die DoeNederland aanbiedt, vind jij gegarandeerd iets leuks om te gaan doen met jouw volgende uitje! Ga je er binnenkort op uit met de hele familie? Gaat iemand in de vriendengroep trouwen en ben je verantwoordelijk voor het vrijgezellenuitje? Of komt het einde van het seizoen eraan en wil je dit vieren door iets leuks te doen met het hele team? Wat jouw gelegenheid ook is, bij ons vindt je zeker weten het perfecte uitje in Nederland.

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Je kunt alle kanten op met onze uitjes in Nederland

De activiteiten die wij aanbieden variëren enorm. Van een kroegentocht tot aan het rijden op een solex en van het schilderen van een kunstkoe tot aan een spannend stadsspel met hilarische opdrachten. Doordat onze uitjes in Nederland zo uiteenlopen, vindt je voor werkelijk elke gelegenheid en elke groep een geschikt uitje.


Hulp nodig bij het organiseren van je uitje in Nederland?

Kom je er niet helemaal uit welk uitje het meest geschikt is voor jouw gezelschap? Neem dan contact op. Wij vertellen je meer over de verschillende uitjes die wij aanbieden en bieden je persoonlijk advies over welke uitjes we voor jou kunnen aanbevelen. Naast losse uitjes is het ook mogelijk om diverse arrangementen te boeken. Kies uit onze kant-en-klare arrangementen of laat een arrangement op maat samenstellen.


Begin vandaag nog met het plannen van jouw uitje

Wist je dat het plannen van een uitje heel eenvoudig is? Je geeft simpelweg je voorkeuren door via ons online invulformulier. Ook is het op deze manier simpel om meerdere uitjes met elkaar te combineren. Wil je voordat je een activiteit reserveert eerst wat meer informatie? Of wens je onze hulp in te schakelen bij het plannen van je uitje? Neem dan contact op en bel naar 040 – 231 90 52

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
Chat met Lieke
Lieke