Vrijgezellenfeest grote groep


Staat er een bruiloft op de planning en ga je een vrijgezellenfeest grote groep organiseren voor je vriend of vriendin (bijvoorbeeld van de middelbare school), je broer, zus of iemand anders? Dan kan een vrijgezellenfeest organiseren soms best een uitdaging zijn.


Je wilt immers een fantastische dag voor de aanstaande bruid of bruidegom. Maar ook wil je ervan verzekerd zijn dat alle genodigden genieten van een onvergetelijke dag. Gelukkig biedt DoeNederland veel originele vrijgezellenfeest ideeën voor grote groepen en die natuurlijk geschikt zijn voor zowel mannen en vrouwen.


Of je nu op zoek bent naar een actief vrijgezellenfeest, een workshop of andere originele ideeën voor vrijgezellenfeesten; er is van alles te bedenken voor een vrijgezellenfeest vrouwen of mannen. Wat is er bijvoorbeeld leuker voor de vrijgezel dan een citygame, kroegentocht of escape room? Bekijk snel ons grote aanbod van vrijgezellenfeest activiteiten.

Vrijgezellenfeest met een grote groep bij DoeNederland


Bij DoeNederland kun je kiezen uit verschillende activiteiten en workshops voor een creatief vrijgezellenfeest of een actief uitje. Wij helpen je graag op weg met een aantal vrijgezellenfeest ideeën.


De Grote Spelshow is bijvoorbeeld een leuk vrijgezellenfeest voor vrouwen, maar uiteraard ook voor mannen. Deze interactieve en hilarische spelshow draait om de teams die het in verschillende spelrondes tegen elkaar opnemen.


Tijdens deze rondes moeten zij - om zoveel mogelijk punten te scoren - hun kennis en creativiteit inzetten én doen aan teamwork. De spelshow is gebaseerd op bekende televisieshows en is daarom herkenbaar en superleuk om te spelen. Natuurlijk is er een spannende finale waarin het winnende team bepaald wordt.

Zoek je mogelijkheden voor een gezellige middag met vriendinnen voor een vrijgezellenfeest? Dan kun je kiezen voor een leuke workshop. Zo biedt DoeNederland de workshop Je eigen Bossche bol maken aan. Tijdens deze workshop leer je hoe je de lekkerste Bossche bollen bereidt. Na afloop kun je natuurlijk genieten van je eigen gemaakte bol! Of kies voor de workshop Koe schilderen. Hierbij gaan jullie aan de slag met verf en schilderen jullie een echte koe. Een originele en creatieve activiteit die zorgt voor veel gezelligheid.


Ben je op zoek naar een andere leuke activiteit voor het vrijgezellenfeest van de aanstaande bruid of bruidegom? Kies dan voor de Steppen speurtocht. Tijdens dit actieve uitje gaan jullie per step op zoek naar verschillende bezienswaardigheden en lossen jullie onderweg diverse opdrachten op.

Ook kun je kiezen voor Escape City, waarbij jullie als groep op zoek gaan naar de verlossende eindcode om de stad te redden. Jullie zullen moeten samenwerken, puzzels oplossen en codes ontrafelen.


Voor de avontuurlijke types is de Hunted Citygame een echte aanrader. Julie worden verdeeld in twee groepen: de premiejagers en de criminelen. Als premiejager ga je op zoek naar de criminelen, maar als crimineel moet je juist uit handen zien te blijven van de premiejagers.

Vrijgezellenfeest organiseren voor een grote groep

Het belangrijkste bij het organiseren van een vrijgezellenfeest met grote groepen, is dat iedereen zich vermaakt en zich betrokken voelt bij de activiteiten. Bij DoeNederland zijn er tal van mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren voor de bruid of bruidegom.


Het is aan jullie om te bepalen welke vrijgezellenfeest ideeën het beste passen bij de vrijgezel en jullie groep. Wordt het bijvoorbeeld een weekendje weg, gezellige middag, een actieve dag of maak je een keuze uit leuke uitjes waarbij je meteen t shirts met opdruk verzorgt, zodat jullie tijdens het feest herkenbaar door de stad kunnen paraderen?


Bij DoeNederland is er van alles mogelijk. Bekijk daarom snel al onze tips om een supertof vrijgezellenfeest te organiseren. Onze afdeling reserveringen houdt absoluut van uitdagingen en heeft al voor vele bedrijven mooie programma’s mogen opzetten. Dit betreft enkele activiteiten, maar ook complete dagprogramma's. Daarbij profiteren grote groepen van een gereduceerd tarief.


Al onze buitenactiviteiten en quizzen zijn geschikt voor grote groepen. Bovendien kunnen wij voor groepen boven de 30 personen ook een vrijgezellenfeesten verzorgen op een eigen gekozen locatie.

En anders regelen wij graag een mooie locatie bij een van de partijen waar wij mee samenwerken. Wij hebben namelijk ontzettend veel samenwerkingen met restaurants en andere horeca die ook zalen aanbieden.


En ben je op zoek naar een plek waar gratis geparkeerd kan worden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.


Organiseer je een vrijgezellenfeest, dan zijn er voor de activiteiten verschillende mogelijkheden. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld eerst met zijn alleen gezellig koffie of thee drinken en daarna één gezamenlijke groepsactiviteit doen.


Grote groepen kunnen bij ons gezamenlijk een activiteit doen. Maar wat ook vaak gebeurt, is dat ze bijvoorbeeld samen kopje koffie met iets lekkers krijgen. Daarna doen zij een gezamenlijke activiteit en in de middag bijvoorbeeld een keuzeprogramma. Dan staan er meerdere activiteiten klaar waar de deelnemers van te voren uit hebben gekozen. En zo kunnen ze dus iets doen wat ze zeker leuk vinden. En daarna sluiten we weer gezamenlijk af met een borrel of diner: genieten van een heerlijk hapje en een lekker drankje drinken.


Voor het vrijgezellenfeest is een wisselprogramma eventueel ook een leuk idee. Hierbij kun je diverse activiteiten combineren. De ene helft van de groep doet dan een bepaalde activiteit en de andere helft ook. Zo speelt bijvoorbeeld de ene helft het spel Wie is de ...? en de andere helft doet de Fietsspeurtocht. Na de lunch ruilen de groepen dan om.

Originele vrijgezellenfeest ideeën voor een grote groep

Voor een vrijgezellendag helpt DoeNederland je graag met originele vrijgezellenfeest ideeën. Bekijk bijvoorbeeld eens onze binnen activiteiten, maar ook een heerlijke barbecue of juist visagie workshop is een gaaf idee.


Maak snel gebruik van deze tips voor een vrijgezellenfeest. Van een actieve dag voor de vrijgezel tot de leukste activiteiten waarin opdrachten uitgevoerd moeten worden en natuurlijk drankjes worden genuttigd.

1. Speel een escape room voor een grote groep

Met grote vrijgezellenfeest groepen is een escape room natuurlijk een fantastisch vrijgezellenuitje. Tijdens een escape room worden jullie opgesloten in een kamer en moeten jullie binnen een bepaalde tijd (meestal 60 minuten) proberen te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Het doel is om samen te werken en alle aanwijzingen te vinden die nodig zin om de sleutel van de deur te vinden.


De escape rooms van DoeNederland zijn altijd ingericht in een bepaald thema en de puzzels sluiten hierbij aan. Organiseer je een vrijgezellenfeest en zijn jullie met veel deelnemers, dan kunnen jullie de escape rooms in meerdere tijdsloten spelen. Zo kunnen er in Nijmegen in een tijdslot 28 personen tegelijkertijd spelen in verschillende kamers. In Den Bosch zijn dit 24 spelers en in Eindhoven maar liefst 40 personen.


En kende je onze Escape dinner game al? Dit vrijgezellenfeest uitje is mogelijk van 8 personen en is een van de meest originele vrijgezellenfeest ideeën. Deze activiteit combineert het beste van twee werelden: een heerlijk diner en een uitdagende escape game.


Terwijl jullie genieten van lekkere hapjes en drankjes, moeten jullie door middel van intrigerende puzzels en cryptische aanwijzingen de mysterieuze code zien te ontrafelen. Weten jullie de wereld te redden binnen de tijd?

2. Maak een rondvaart over de grachten

Een rondvaart is een leuke en ontspannende optie voor vrijgezellenfeesten. Je ontdekt de stad namelijk op een unieke manier: vanaf het water. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een rondvaart tijdens een vrijgezellenfeest.


Zo kun je als vrijgezellenuitje bijvoorbeeld kiezen voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam, Utrecht of Den Bosch. Tijdens deze rondvaarten krijg je een prachtig uitzicht op de historische gebouwen en andere bezienswaardigheden van de stad.


Bovendien weten jullie op het water zeker dat jullie niet gestoord woorden door andere groepen en kunnen jullie dus ongestoord gênante verhalen over de bruid of bruidegom delen.


Organiseer jij het vrijgezellenfeest, dan is een leuke optie om de rondvaart te combineren met een spel of speurtocht.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Rondvaart Binnendieze in Den Bosch in combinatie met de Sherlock Citygame. Eerst verkennen jullie de stad vanaf het water en daarna is het tijd om een moordmysterie op te lossen. Een andere optie is het arrangement Rondvaart Dommel - Wandelspeurtocht, waarbij je een wandelspeurtocht door de stad afwisselt met een rondvaart.

3. Dinner game: speel een spel tijdens een heerlijk diner


Dineren met een twist doe je met een dinner game en de bijbehorende leuke opdrachten. Wil je voor het vrijgezellenfeest op een originele manier uit eten gaan? Kijk dan naar onze dinner games.


Zo spelen jullie tijdens het Moorddiner een spannend rollenspel waarbij er een moord is gepleegd en jullie moeten uitvinden wie de dader is. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk driegangendiner. Door middel van clues en interactie tussen de gasten komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Wie heeft de moord gepleegd?


Wil je het dineren iets luchtiger aanpakken? Dan is de Ranking your Stars Dinner Game een goede keuze. Hierbij worden jullie onderverdeeld in teams en moeten jullie elkaar rangschikken op verschillende criteria. Deze dinnergame staat garant voor een van de meest hilarische vrijgezellenfeesten. Het is echt een spel waarbij je elkaar nog beter leert kennen en lekker kunt lachen.

4. Kies uit de leukste workshops

Voor vrijgezellenfeesten zijn workshops altijd een goed idee. Neem daarom snel een kijkje bij onze creatieve workshops zoals je eigen koe schilderen of je eigen Bossche bol maken.


Wil je je eigen bier brouwen? Doe dan een workshop je eigen bier brouwen, waarbij je leert hoe je zelf bier kunt maken. Vergeet dus niet een goede bodem te leggen! Jullie krijgen uitleg over het brouwproces, de ingrediënten en de benodigde apparatuur. Vervolgens ga je zelf aan de slag en brouw je samen met andere deelnemers een eigen bier. Wat wordt jullie signature biertje?


Zoek je andere activiteiten of workshops waarin bier voorkomt, kijk dan onder andere naar onze arrangementen Solex rijden - Bierproeverij - Tapcursus en Speciaalbier-proeverij - Tapcursus - Stepkroegentocht.


5. Ontdek de stad tijdens een city game

Een stad ontdekken kan op verschillende manieren, maar wist je dat het ook op een speelse manier kan? Met onze citygames combineer je het ontdekken van een stad met uitdagende en leuke opdrachten.


Tijdens een citygame ga je samen de stad in om verschillende opdrachten uit te voeren. Dit kan variëren van het oplossen van raadsels tot het vinden van verborgen locaties of het uitvoeren van opdrachten tegen andere teams.6. Ga de strijd tegen elkaar aan in een quiz

Hilarische en gekke opdrachten en algemene kennis staan garant tijdens onze quizzen. Of je nu op zoek bent naar een 90's quiz of liever iets doet dat lijkt op de quizzen van televisie zoals Ik hou van Holland: alles is mogelijk.

7. Doe een sportieve activiteit

Is de vrijgezel een echte sportieveling, verras de bruid of bruidegom dan met een actief vrijgezellenfeest uit een van onze sportieve uitjes. Stap bijvoorbeeld op de tandem of de fiets of trek de wandelschoenen aan voor een echte Wandelspeurtocht.

Kosten vrijgezellenfeest grote groep mensen

De kosten voor vrijgezellenfeesten kunnen sterk variëren. Deze kosten zijn afhankelijk van de activiteiten en originele ideeën die je kiest en het aantal mensen dat deelneemt. Over het algemeen moet iedereen er rekening mee houden dat de kosten voor een vrijgezellenfeest hoger liggen dan een reguliere avond met vrienden. Jullie betalen immers ook voor de vrijgezel.


Maak daarom van te voren een globale keuze uit de leuke uitjes en activiteiten van DoeNederland en vraag de kosten op. Deze kun je dan doorgeven aan de deelnemers van het vrijgezellenfeest. Zo kunnen jullie van tevoren een budget vaststellen en hier rekening mee houden.


Ook voorkom je zo dat de kosten uit de hand lopen en dat sommige deelnemers zich misschien buitengesloten voelen vanwege de prijs.

Vrijgezellenfeest grote groepen bij DoeNederland

Enthousiast geworden over ons aanbod van vrijgezellenfeesten voor grote groepen? Wij helpen je graag met een uitje op maat of een compleet dagprogramma. Neem hiervoor snel contact met ons op. Je ontvangt dan binnen 24 uur een gepast voorstel.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes