Wat te doen met een grote groep

Ben je op zoek naar ideeën voor een bedrijfsuitje voor grote groepen? Of ben je op zoek naar leuke groepsuitjes voor jou en je collega's? Zoek niet verder, want onze tips voor wat te doen met een grote groep bieden de perfecte oplossingen voor elke gelegenheid.


Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, teamuitje of uitje voor het hele bedrijf, wij bieden door heel Nederland gegarandeerd plezier voor jong en oud.


Onze activiteiten zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grote groepen zoals vrijgezellen of families en bieden de ideale mix van teamwork, uitdaging en vermaak. Of je nu kiest voor een sportieve activiteit zoals Solex rijden of een Wandelspeurtocht, we hebben voor ieder wat wils.

Wat te doen met grote groep bij DoeNederland

Als je op zoek bent naar een teambuilding uitje, personeelsuitje of andere leuke groepsactiviteit voor hele grote groepen, dan bieden wij verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes zoals Escape rooms of buitenactiviteiten waarbij jullie diverse steden op een speelse manier kunnen ontdekken.


Kies bijvoorbeeld voor het spel Party & Co waarbij jullie verschillende opdrachten moeten uitvoeren, de Sherlock Citygame of de Escape City Game. Afsluiten met een lekkere borrel maakt groepsuitje of bedrijfsuitje grote groepen natuurlijk helemaal af.


Bovendien stimuleren al deze groepsuitjes de samenwerking en communicatie tussen onder andere collega's en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring.

Groepsuitje organiseren met grote groepen

Een groepsuitje organiseren voor grote groepen kan een uitdagende taak zijn, maar bij DoeNederland helpen we je graag om er een succes van te maken. Of je nu op zoek bent naar een leuke dag voor een teamuitje, bedrijfsuitjes of ander gezelschap, wij hebben een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen.


Bij het organiseren van een groepsuitje is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de groep. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen. Bovendien zijn er bij elk uitje de juiste aankleding en benodigde materialen inbegrepen.


En misschien wil je afsluiten met een lekkere borrel of heerlijk diner? Onze event planners helpen je graag met een groepsactiviteit of complete dag op maat.

Kies bijvoorbeeld 's ochtends voor een gezamenlijke kop koffie en wat lekkers, doe daarna een gezamenlijke activiteit en plan in de middag een keuzeprogramma. Van te voren kunnen jullie dan kiezen uit meerdere groepsuitjes en kan iedereen doen wat hij of zij leuk vindt. Zo kan de ene helft van de groep de Stepspeurtocht doen en de andere helft Wie is de...? spelen.

Leuke groepsactiviteiten

Een groepsactiviteit voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes of familie uitjes is door heel Nederland mogelijk bij DoeNederland. Bovendien kun je met onze arrangementen verschillende groepsactiviteiten samenstellen in een dag- of middagprogramma.


Combineer bijvoorbeeld een echte teambuilding activiteit met een moordspel in het arrangement Team Challenge - Moordspel. Eerst gaan jullie de binnenstad van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen in, waarbij jullie 999 punten moeten zien te verdienen.


Daarna is het tijd voor het Moordspel. Volgens de politie is er een moord gepleegd en de dader is nog in de buurt... iedereen kruipt in een rol en aan jullie de taak om de moordenaar te ontmaskeren!

Overigens is het Moordspel ook te spelen als dinner game met een driegangen diner met bijpassende hapjes en drankjes in het Moorddiner.


Andere leuke groepsactiviteiten voor grote groepen zijn onder andere de arrangementen Rondleiding Strijp-S - Sherlock CitygameStep-kroegentocht - Diner - De Grote Spelshow en Solex rijden - Bierproeverij - tapcursus.

Tips wat te doen met grote groepen

Leuke groepsactiviteiten voor grote groepen zijn niet moeilijk te vinden. Natuurlijk kun je kiezen voor het standaard paintball of watersporten op het Scheveningse strand, maar laat je ook eens inspireren door de tips van DoeNederland.


Bij ons kun je altijd terecht voor een leuk bedrijfsuitje of groepsuitjes in verschillende steden. Of je nu een groepsactiviteit voor de hele dag zoekt of een kort uitje, echt alles is mogelijk.1. Volg een workshop

Onze workshops is een ideaal bedrijfsuitje als jullie creatief bezig willen zijn. Zo kunnen jullie Je eigen Bossche bol maken, maar ook de workshop Koe schilderen is een leuke en creatieve groepsactiviteit.


Wil je van het groepsuitje iets sportiefs maken, combineer de workshop dan in het arrangement Wandelspeurtocht - Je eigen Bossche bol maken. Of kies voor twee workshops in het arrangement Dollen met Bossche bollen - Koe schilderen.


2. Doe een teambuilding spel

Bij DoeNederland kun je terecht voor verschillende activiteiten waar teambuilding centraal staat. Zo krijgen jullie tijdens de Hunted Citygame eerst uitgebreid uitleg en daarna spelen jullie onder begeleiding dit zinderende spel. Weten de premiejagers de criminelen te vangen? Of zijn de criminelen de premiejagers te snel af?


Ook De Grote Spelshow staat garant voor een fantastisch groepsuitje met grote groepen. Onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster komen twee uur lang de leukste spellen uit tv-programma's zoals "De slimste mens" en "Oh, wat een jaar!" aan bod.


3. Speel een escape room

Een andere leuke activiteit voor grote groepen die ook nog eens spannend is, is een escape room. Bij DoeNederland vind je zowel losse escape rooms als escape rooms in combinatie met Virtual Reality. Bekijk hiervoor snel het aanbod van de Escape - en VR games.


Bovendien zijn de escape room groepsactiviteiten ook mogelijk als dinerspel, waarbij jullie tussendoor genieten van een heerlijk driegangendiner. Kijk hiervoor eens naar het groepsuitje VR Escape Game - Driegangendiner.


4. Maak een rondvaart

Een rondvaart door de grachten en daarna een lekkere lunch: dit behoort natuurlijk tot een van de meest relaxte groepsactiviteiten.


Wil je het groepsuitje wat actiever maken, kies dan voor een combinatie van rustig en sportief in de arrangementen Rondvaart Binnendieze - Sherlock Citygame of Rondvaart Dommel - Wandelspeurtocht.

5. Ontdek de stad tijdens een city game

Stad ontdekken zoals Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen? Dat kan met een van onze city games.


Zo kunnen jullie de uitdaging aangaan in het citygame groepsuitje Ganzenborden. De plattegrond van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch is hierbij omgetoverd tot speelbord, maar natuurlijk hebben wij het traditionele ganzenborden iets hipper gemaakt. Voer opdrachten uit en beantwoord vragen en verzamel de meeste punten.


Een andere citygame groepsactiviteit is de Team Challenge Citygame. Tijdens dit groepsuitje verdelen jullie je in twee teams, die zich ook weer in twee groepen verdelen. Samenwerking is hierbij enorm belangrijk, want misschien kan de andere groep uit jullie team jullie wel helpen. Wie weet als eerste de 999 punten bij elkaar te verzamelen?

Boek groepsuitjes voor grote groepen bij DoeNederland

Geïnteresseerd in de groepsuitjes van DoeNederland voor bijvoorbeeld jullie bedrijfsuitje of andere uitjes? Neem gerust een kijkje in ons brede aanbod van activiteiten. Wij helpen je graag bij het boeken of een groepsuitje met meerdere activiteiten samen te stellen.


Neem snel contact met ons op. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes