MIJN
PLANNING
0
KLANTENSCORE 8,2 BEKIJK ALLE REVIEWS
WHATSAPP 0621654931 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
VRAGEN? 073 614 89 72 MA T/M ZAT VAN 09:00 - 18:00
Budget per persoon
TOON
8.3
Speurtocht door Utrecht
"Prima dag, speurtocht was leuk zelfs voor mensen die in Utrecht bekend zijn. We hadden mooi weer en dat maakt het zeker nog leuker om te doen vanuit het terrasje starten eindigen op het terras. Sommige vragen waren pittig in het vinden van het antwoord, maar maakt je wel fanatiek om te weten wat het dan is. Zeker met twee groepen komt er rivaliteit, maar wel gezonde rivaliteit in het willen winnen."

ZO BEOORDELEN KLANTEN ONS

8.2
1699 reviews
Uitje: 9.2
Service: 9.1
Horeca: 8.3
Locatie: 9.1
Prijs/kwaliteit: 8.5
Personeel: 9.4
Mvr. Agneta Van Rekum beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
25-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Vrijgezellenfeestje
Super avond gehad
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Renate Ketelaars beoordeelt ons met een:
8.3
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
22-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
CSU
Prima activiteit i.c.m. diner
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Danique van Langeveld beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
21-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Provinciehuis, team
Het leuke van de escaperoom - de martelkamer was dat de kamer was veranderd, ik persoonlijk had de escaperoom - de martelkamer al 1 keer gedaan dus het was een pluspunt dat deze nu in een andere setting was, goed dat de kamers na een tijd ook worden aangepast, zo blijft het leuk en elke keer weer een nieuwe uitdaging!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. MHM Butink beoordeelt ons met een:
8.4
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
21-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Marel
Leuke avond gehad. Iedereen was zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Loes K beoordeelt ons met een:
7.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Utrecht
Datum:
19-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Gezelschap
Een hele leuke ervaring en voor een ieder erg leuk. Ook als je niet kunt tekenen een leuke dag. De groepskarikatuur is een aanrader.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Sophie Gauquier beoordeelt ons met een:
9.2
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
19-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Brinkhof N.V.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Dhr. Helma Verberne beoordeelt ons met een:
9.6
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
N.v.t.
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Eindhoven
Datum:
17-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
ZaonikAovendCommissie CV de Meerpoel uitje
Ieder heeft het als een geslaagde activiteit ervaren. Het was een pittige escaperoom, maar erg leuk! Mijn complimenten gaan vooral naar de service: de optie/reservering verliep soepel. Door vertraging van het openbaar vervoer waren we een half uur te laat maar we mochten toch het hele uur gebruiken. Dat vonden we echt TOP!!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Saskia van Rooij beoordeelt ons met een:
8.7
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
16-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
Kras
We hebben een hele gezellige avond gehad met lekker eten en een leuk spel als afsluiting. We hebben veel gelachen en het spel werd ook begeleid door een hele enthousiaste dame, Amber!
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. J. S. beoordeelt ons met een:
10.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Nijmegen
Datum:
15-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
SBR
Zeer leuke activiteit in een gezellig café op een prima locatie.
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mvr. Monique Schroeders beoordeelt ons met een:
9.0
Per categorie
Uitje:
Service:
Horeca:
Locatie:
Prijs/kwaliteit:
Personeel:
Uitje:
Locatie:
Den Bosch
Datum:
13-11-2018
Bedrijf / gezelschap:
vriendinnen
Een leuke dag, met leuke plekjes in Den Bosch
Zou je ons aanbevelen
Ja
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes
Heb je vragen? Chat met één van onze medewerkers!
chat met Charlotte
Charlotte

Om je beter van dienst te kunnen zijn gebruiken wij cookies. sluiten