Leuke activiteiten voor grote groepen

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor grote groepen? Dan ben je bij DoeNederland aan het juiste adres! Al jaren bedenken wij voor onze klanten bijzondere en de leukste ideeën voor groepsuitjes. Wij hebben een ruim aanbod van groepsuitjes voor elk gezelschap en elke gelegenheid. Of je nu met je collega's komt, vrienden, familie, of sportteam voor een geslaagd groepsuitje, wij hebben de leukste ideeën voor je klaarstaan. Ook voor een vrijgezellenfeest bieden wij volop mogelijkheden.


Bij DoeNederland kun je kiezen uit meer dan 100 unieke activiteiten in drie te gekke steden: Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen. Van spannende escape rooms tot hilarische citygames en van creatieve workshops tot sportieve activiteiten: er is voor ieder wat wils. Je kunt zelf je programma samenstellen of kiezen uit een van onze kant-en-klare arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel in combinatie met een leuke activiteit.


Een groepsuitje met een grote groep bij DoeNederland staat garant voor plezier én gezelligheid. Je wordt begeleid door enthousiaste spelleiders die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bovendien kun je werken aan teambuilding en leer je elkaar beter kennen op een leuke manier. Neem snel een kijkje op onze website en ontdek de verrassende mogelijkheden voor jouw volgende bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Wij zorgen er gegarandeerd voor dat je een leuke dag hebt!

Zit hier nog niet het juiste uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Leuke activiteiten bij DoeNederland met grote groepen

De beste groepsuitje ideeën? Soms lukt het niet om ze te bedenken, maar bij DoeNederland hebben wij groepsuitje ideeën genoeg! Een groepsuitje voor grote groepen is namelijk niet alleen leuk, maar ook goed voor de teambuilding. In een teambuilding uitje kun je de groep opdelen in teams en de onderlinge competitie aangaan. Wie wint de meeste punten bij de spellen? Wie ontsnapt als eerste uit de Escape Room? Wie scoort het hoogste bij de gezellige pubquiz?


Na al die inspanning kun je natuurlijk ook genieten van een ontspannen lunch in een van onze sfeervolle locaties. Een heerlijke afsluiting van het perfecte groepsuitje.

Leuk groepsuitje organiseren met grote groep

Leuke groepsuitjes organiseren met grote groepen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje kan best een uitdaging zijn. Hoe zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft, dat alles goed geregeld is en dat je binnen je budget blijft? Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Bij DoeNederland helpen we je graag met het organiseren van een geslaagd groepsuitje.


Een groepsuitje organiseren gaat niet alleen om het kiezen van een leuke activiteit, maar ook om het maken van een strakke planning, het regelen van vervoer, het communiceren met de deelnemers en het bewaken van de kwaliteit. Dat kan best veel werk zijn, zeker met grote groepen. Daarom kun je rekenen op onze professionele begeleiding. Wij nemen de organisatie uit handen en zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.


Wij weten als geen ander hoe je een leuk groepsuitje organiseert. Wij kennen de leukste plekjes, de beste restaurants en de gezelligste cafés. Aansluitend lunchen of dineren kun je bijvoorbeeld doen in een van onze sfeervolle locaties. Wij hebben een frisse blik op wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw groep.


Leuke groepsuitjes organiseren betekent plezier voor iedereen. Onze experts, die alleen voor het beste gaan, stellen een mooi programma samen dat aansluit bij jouw wensen, doelen en budget. Wij weten raad met jouw wensen, houden rekening met al je voorkeuren en zorgen voor een strenge budgetbewaking.


Leuke ideeën bedenken voor een uitje met grote groep

Leuke groepsuitjes vind je gegarandeerd bij DoeNederland. Leuke ideeën bedenken voor groepsuitjes is namelijk onze specialiteit. Je kunt je laten verrassen door onze bijzondere opties zoals een Moordspel of Solextocht. Of ga voor een klassieker zoals een rondvaart of Fietstocht.


Je kunt ook je eigen groepsuitje samenstellen door verschillende activiteiten te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een leuke actieve dag eindigen met een heerlijk diner. Of kies voor een citygame uitje, natuurlijk gecombineerd met een gezellige borrel.

6 Leuke groepsuitje ideeën

Of je nu op zoek bent naar outdoor uitjes of de leukste actieve groepsactiviteiten voor binnen als groepsuitje, wij bieden allemaal leuke activiteiten aan voor groepsuitjes.

Of je nu zelf je dag samen wilt stellen, of gebruik wilt maken van een arrangement: onze experts helpen je graag met bijzondere opties voor een fantastisch groepsuitje.


1. The Great Company Battle

The Great Company Battle is een perfect groepsuitje met grote groepen. Tijdens deze unieke citygame ga je midden in de stad met je team de strijd aan tegen andere teams. Wie weet de meeste opdrachten te voltooien, de meeste punten te verzamelen en de andere teams te slim af te zijn?


The Great Company Battle is een interactief spel dat gebruik maakt van een app op je smartphone. Het spel duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor groepen vanaf 50 personen.


2. The Ultimate School Battle

Het groepsuitje The Ultimate School Battle is een interactief spel waarbij de leerlingen in teams tegen elkaar strijden om de meeste punten te verzamelen. Dit doen zij tijdens zowel educatieve- als fun opdrachten. Ideaal als bijvoorbeeld een brugklasintroductie of eindexamenactiviteit.3. Doe een Escape room

Een Escape Room is ideaal als groepsuitje als je activiteiten zoekt voor grote groepen. Onze Escape Rooms kun je spelen in verschillende tijdsloten. In zo'n tijdslot is het voor de andere helft van de groep mogelijk een andere activiteit te spelen.

4. Doe een Dinner game

Genieten van een bijzonder diner die door de chef koks met aandacht gemaakt zijn? Dat doe je tijdens een van onze dinner games. Jullie spelen een van de spellen en tussendoor wordt er een gang van het driegangen diner geserveerd. Doe bijvoorbeeld Wie is de...? aan tafel. Ontmasker de ... en kijk wie de spellen saboteert.5. Volg een workshop

Volg een van onze creatieve workshops zoals Je eigen Bossche bol maken of Koe schilderen. Deze workshops kun je ook combineren met bijvoorbeeld rondvaart zoals het arrangement Vaartocht Binnendieze - Je eigen Bossche bol maken.

6. Sightseeing

Een groepsuitje met grote groepen en de stad ontdekken? Wij organiseren verschillende stadspellen waarbij je de binnenstad van Eindhoven, Den Bosch of Nijmegen kunt ontdekken. Speel bijvoorbeeld de Hunted Citygame of Party & Co.

Activiteiten voor grote groepen

Een groepsuitje voor grote groepen is zo gevonden. Neem snel contact met ons op via het contactformulier, de bericht chat of per mail en wij voorzien je binnen 24 uur van een offerte op maat.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes