Leuke teamuitjes

Wat zijn nu écht leuke teamuitjes om te doen? Waar het teamuitje vorig jaar al hartstikke gezellig was, wil je het dit jaar nóg grootser aanpakken. Belangrijk is dat het een activiteit wordt waaraan iedereen kan meedoen en die iedereen leuk vindt. Ga je dan voor een creatief, cultureel of sportief uitje? Of voor een verrassende combinatie ervan?


Met de leuke teamuitjes die je vindt op DoeNederland kan het allemaal!

Zit hier nog niet het juiste team uitje tussen bekijk dan ons gehele aanbod van uitjes.

Vind eenvoudig leuke teamuitjes voor jouw team

Met het enorme aanbod aan leuke teamuitjes waarvoor je bij ons terecht kunt, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Dat begrijpen we helemaal. Daarom maken we het je graag wat gemakkelijker. Zo zijn de uitjes op onze website eenvoudig te filteren. Kies het aantal personen, de datum en de locatie van het uitje.


Ook is het mogelijk om een dagdeel en type activiteit te selecteren. Op deze manier zie je alleen de activiteiten die voor jou relevant zijn. Zo wordt het maken van een keuze een stuk gemakkelijker.

Leuke teamuitjes

Er zijn genoeg mogelijkheden om een groepsuitje met je team te doen. Bij DoeNederland vind je namelijk de meest originele teamuitjes. Ontdek het mooie Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen met een van de spannende en unieke citygames, doe een dinner game of ga voor een echte teambuildingactiviteit.

Teamuitjes in verschillende steden

Een teamuitje organiseren kan veel werk kosten. Hoeveel personen gaan er mee, hebben ze dieetwensen en hoe vind je iets dat voor iedereen geschikt is? Daarom helpt DoeNederland je uit de brand. Wij bieden de leukste uitjes in meerdere steden. Er is dus altijd wel een activiteit die geschikt is voor jou en je teamgenoten. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Sportieve activiteiten

Zijn jij en jouw teamgenoten graag actief bezig? Ga je bijvoorbeeld met een sportieve groep collega’s op pad of zit je in een voetbal-, of hockeyteam? Kies dan voor een van onze sportieve activiteiten. Bekijk ons aanbod van sportieve fun zoals solex rijden, een wandelspeurtocht of het arrangement Stadswandeling met professionele gids - Team Challenge, een arrangement waarin sportiviteit met teambuilding wordt gecombineerd.


En wat dacht je van een leuke dag weg met het arrangement Steppen - Lunch - Party & Co? Ideaal als je een gecombineerd team hebt waarvan een deel graag sportieve activiteiten doet. Eerst vertrekken jullie op eigen gelegenheid vanuit het centrum van Eindhoven, Nijmegen of Den Bosch op de step. Hierbij hebben jullie de keuze uit verschillende routes zoals een natuurrijke tocht of juist een route langs de highlights van een van deze bruisende steden.


Na de tocht staat er een lekkere lunch voor jullie klaar en dan is het tijd voor het stadsspel Party & Co. In teams gaan jullie de stad in waarbij het doel is zoveel mogelijk partypunten te scoren. De opdrachten liggen verspreid in de binnenstad. Denk aan uitbeelden, algemene vragen beantwoorden en hilarische foto-opdrachten.

Leukste teamuitjes om te doen

Ben jij dit aan de beurt om een teamuitje te organiseren, dan zijn wij natuurlijk benieuwd welke ideeën je zelf al hebt. De steden Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven zijn interessante trekpleisters om leuke activiteiten te doen. Wij hebben dan ook een groot aanbod van teamuitjes in deze steden, maar denken ook graag met je mee voor een geslaagd teamuitje op maat. 

Outdoor laser gamen

Gamen in het bos met handguns, sniperguns, shotguns en/of handgranaten op een echt battlefield: dat is outdoor laser gamen. Op het battlefield vind je onder andere geheime schuilplaatsen en versperringen. Of je nu speelt met je team of collega’s, outdoor laser gamen is een spannende activiteit voor iedereen. Zorg dat jouw team het andere uitschakelt en win het spel!

Fietsspeurtocht

Onze fietsspeurtocht is een fantastische speurtocht en actief teamuitje door Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven. Je krijgt vragen mee over de stad. Als je een vraag goed hebt beantwoord, ontvang je informatie over het vervolgen van de route. Een fietsspeurtocht is gegarandeerd voor een middagje plezier en gezelligheid met je team.

Escape room

De leukste Escape rooms én escape rooms in combinatie met VR games vind je natuurlijk bij DoeNederland. Als jij en je teamgenoten graag gebruik maken van jullie hersenen en actieve ontspanning, dan zijn de escape rooms de juiste keuze voor jullie. Deze spellen zijn zowel spannende avonturen als een geweldig teamspel. 


Het doel van de escape rooms is om te ontsnappen uit een kamer binnen de gegeven tijd of om een missie te voltooien. Escape rooms worden steeds populairder en zijn door heel Nederland te vinden. Alleen bij DoeNederland heb je al een enorme keuze. 


Vind in Den Bosch bijvoorbeeld de verborgen sleutel in de Martelkelder, help Merlijn te bevrijden in Merlin's Magic, of ontrafel het mysterie in De Verloren Soon. Of kies voor een Escape room in Nijmegen. Laat je hersens kraken in de Las Vegas Room, ga de ijzingwekkende opdracht aan in The Graveyard of los de puzzels op in Disco Inferno. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je in Eindhoven je mee laten voeren naar het Verre oosten in de Adventure Camper of de gangsters te slim af zijn in Crime Lab.


Een Escape Room uitje maak je bovendien nóg origineler als je kiest voor een VR Escape Game. In de activiteit VR Escape Game: Casa de Papel ervaart jouw team hoe het is om voor even een heuse bankrover te zijn. De puzzels en raadsels bevinden zich zowel in real life als virtual reality. Je hebt elkaar hard nodig, want de oplossingen zijn soms in de ‘andere wereld’ te vinden. 

Step-kroegentocht

Houden jij en de andere teamleden wel van een drankje? Maar houden jullie ook graag de vaart erin? Dan is de Step-kroegentocht echt iets voor jullie. Beetje sportief, gezellig én afwisselend door Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen.


Stap op de step en step door de stad van de ene naar de andere kroeg. In elke kroeg krijg je een drankje in de vorm van wijn, bier of fris. Ook wordt er steeds in teamverband een spel gespeeld. Verdien punten en zorg dat je er zoveel mogelijk bij elkaar sprokkelt. Want heb jij de meeste punten, dan krijgt jouw team een mooie prijs. 

80's, 90's en 00's Quiz

Stap terug in de tijd en dompel jezelf onder in de gouden jaren van de 80's, 90's en 00's met onze sensationele 80's, 90's en 00's Quiz! Verzamel je vrienden, collega's of familie en bereid je voor op een onvergetelijke reis door de tijd vol nostalgie, plezier en competitie!


Dankzij onze moderne quizknoppen en software bieden we een breed scala aan spelvormen aan, zodat geen enkel moment saai zal zijn. Van snelle vragenrondes tot uitdagende puzzels, onze quiz heeft voor elk wat wils!

Herinner je je het razend populaire programma "5 tegen 5" nog? Nu is het jouw kans om zelf deel te nemen aan dit programma en te laten zien wat je in huis hebt! En wie kent het legendarische "Rad van Fortuin" nog? Stap op het podium en draai aan het rad voor geweldige prijzen!


Maar dat is nog niet alles! Onze quiz zit boordevol verrassende onderdelen die je terugbrengen naar de hoogtijdagen van de 80's, 90's en 00's. Wat dacht je van ‘Can you feel it?’ Durf jij het aan om je handen in de voeldoos te steken en te raden welke gadget uit de jaren 90 je voelt? Bereid je voor op een stortvloed van 'ohja'-momenten en deel mooie herinneringen met je team!


En als klap op de vuurpijl sluiten we af met een knotsgekke muziekbingo! Pak je kaart erbij en luister goed naar de muziek. Wie als eerste een horizontale rij op zijn bingokaart vol heeft, wint punten voor zijn team en gaat naar huis met de legendarische oud Hollandsche snoepzak of zelfs de champagne!

Mis deze kans niet om terug te gaan in de tijd en herinneringen op te halen aan de geweldige 80's, 90's en 00's! Onze enthousiaste quizmaster zorgt voor een avond vol plezier, lachen en herinneringen die je nooit zult vergeten!

Reserveer jouw teamuitje direct

Leer je teamgenoten beter kennen tijdens een spel ‘Wie is de ...?’, daag elkaar uit met de Pubquiz of werk samen om uit de escape room te ontsnappen. Welke van onze teamuitjes lijkt jou het allerleukste? 


Reserveer meteen via onze website of bel hiervoor naar 085 760 2556. Ook voor meer informatie over onze uitjes en mogelijkheden tot combineren mag je ons altijd bellen. 

Nieuwsbrief


Blijf maandelijks op de hoogte van onze aanbiedingen & acties

Zo beoordelen klanten ons

9.0
Escape room - Wie is de ...?
"Gezellige dag uit met collega's. Eerst de escape room, vervolgens het centrum van Den Bosch verkend door het spel Wie is de Mol."
Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes