Teambuilding voor grote groepen

Als het gaat om het organiseren van teambuilding voor grote groepen, staan wij met ons uitgebreide aanbod van teambuilding activiteiten klaar om jullie bedrijfsuitjes naar een hoger niveau te tillen.


Of het nu hele grote groepen van 200 personen zijn of een selecte groep deelnemers, gericht werken aan teamspirit en samenwerking is van onschatbare waarde voor het behalen van de doelstellingen. Met de diverse steden en evenementen die DoeNederland te bieden heeft, kun je een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren dat de teamgeest versterkt en een blijvende impact achterlaat.


Wij vertellen je graag hoe DoeNederland je kan helpen bij het organiseren van teambuilding voor grote groepen, waarbij de focus ligt op het bevorderen van samenwerking, het vergroten van de teamspirit en het creëren van een positieve werkomgeving.


Ontdek de vele mogelijkheden en activiteiten die beschikbaar zijn voor teamuitjes, speciaal ontworpen om aan de behoeften van het bedrijf en alle collega's te voldoen. Of je nu de stad wilt verkennen of een specifiek doel voor ogen hebt, wij staan klaar om jouw teambuildingevenement tot een succes te maken.

Teambuilding activiteiten

Bij DoeNederland kun je terecht voor activiteiten voor teambuilding voor grote groepen en natuurlijk voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de samenwerking tussen collega's te stimuleren en met een teamuitje een onvergetelijke ervaring te bieden aan alle deelnemers. Daarom hebben wij een aantal suggesties voor teambuilding activiteiten die specifiek gericht zijn op het bevorderen van de teamspirit.


1. Werk samen tijdens een workshop

Een teambuilding activiteit voor grote groepen in de vorm van een creatieve workshop is een geweldige manier om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.


Bij DoeNederland bieden we verschillende creatieve uitjes voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes aan, zoals de workshop Koe schilderen. Een workshop die perfect aansluit op een teambuilding activiteit en geschikt voor grote groepen.


Tijdens de workshop kunnen de deelnemers hun creativiteit gebruiken en hun vaardigheden ontwikkelen. Het is een uitje waarbij samenwerken en het stimuleren van creativiteit centraal staan. Na afloop van de workshop kunnen de kunstwerken bewonderd worden op kantoor of in de kantine, wat een blijvende herinnering vormt aan een geslaagde teambuilding activiteit.

2. Doe een speurtocht

Een speurtocht van DoeNederland is uitermate geschikt en een effectieve manier om een grote groep deelnemers te vermaken en te betrekken. Of het nu gaat om een Wandelspeurtocht, Fietsspeurtocht, Stepspeurtocht of Tandemspeurtocht, deze activiteiten bieden een geweldige combinatie van teambuilding en plezier.


In de omgeving van een bruisende stad zoals Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven kun je met een grote groep samenwerken en de speurtocht als teambuilding spel spelen. Ook kunnen jullie je communicatievaardigheden verbeteren terwijl jullie gezamenlijk uitdagingen aangaan.


Of jullie nu te voet door smalle straatjes dwalen, op de fiets langs prachtige bezienswaardigheden zoeven, op de step door levendige wijken cruisen of op een tandem de stad verkennen, de speurtochten van DoeNederland bieden altijd een onvergetelijke ervaring voor grote groepen.

3. Maak een vaartocht

Grote groepen kunnen gegarandeerd plezier beleven tijdens een vaartocht in de stad Den Bosch. Of je nu kiest voor een tocht over de prachtige rivier de Dommel of de mysterieuze grachten van de Binnendieze, een uitje met varen is perfect voor teambuilding en de verbinding binnen een grote groep.


Of het nu gaat om een bedrijfsuitje of een andere speciale gelegenheid, deze vaartochten bieden een unieke manier om samen te genieten van de omgeving, terwijl je de teamgeest versterkt en onvergetelijke herinneringen creëert.


Kies bijvoorbeeld voor het arrangement Ganzenborden - Vaartocht Dommel. Eerst spelen jullie Ganzenbord, dat in een hip jasje is gestoken. De complete binnenstad van Den Bosch is namelijk het speelveld geworden! Daarna nemen jullie plaats voor een interessante vaartocht.

en cijfercodes. In De Verloren Soon duik je in de mysterieuze geschiedenis van een verlaten stadscafé en probeer je het familiegeheim te ontrafelen.


Of kies voor het arrangement Escape room - Vaartocht Binnendieze. Tijdens de escape room staat teambuilding absoluut centraal. Jullie spelen een spannend spel en moeten zo snel mogelijk uit een kamer zien te ontsnappen. Communicatie en samenwerken is hierbij van groot belang.


Na deze leuke uitdaging genieten jullie van een leuke vaartocht over de Binnendieze, waarbij een gids jullie alles vertelt over de rijke geschiedenis van Den Bosch.

4. Werk samen tijdens een escape room

We blijven nog even bij de escape room als tip voor een teambuilding activiteit. Ons aanbod van escape rooms als teambuilding grote groepen is namelijk erg groot en bovendien kun je een escape room met een groot aantal deelnemers tegelijk spelen.


Samenwerken in een escape room is namelijk een uitdagende ervaring die je kunt beleven in het centrum van Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen. Met keuze uit drie spannende kamers, zoals de Martelkelder, Da Vinci Code en De Verloren Soon, staan er geweldige avonturen te wachten.


In de Martelkelder moet je de aanwijzingen ontcijferen en de sleutel van de martelkelder bemachtigen om Hazel te redden. De Da Vinci Code daagt je uit om binnen 60 minuten het geheim van de Heilige Graal te onthullen met behulp van cryptische aanwijzingen

Deze escape rooms bieden niet alleen een spannende uitdaging, maar zijn ook perfect voor teambuilding activiteiten. Samenwerking is essentieel om de juiste oplossingen te vinden en te ontsnappen. Combineer het voor een afwisselende en memorabele dag met andere leuke activiteiten, zoals een kroegentocht of een wandelspeurtocht. Wat je voorkeur ook is, er zijn volop mogelijkheden om van een escape room een geweldig teamuitje te maken.

5. Doe een dinner game

Met onze dinner games geniet je van een unieke ervaring. Een dinner game is een activiteit waarbij je de anderen beter leert kennen, vertrouwen moet opbouwen en waar samenwerking van groot belang is. Uiteraard bevordert het ook de teambuilding. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk driegangendiner!


Of je nu een bedrijfsuitje organiseert of een grote groep wilt vermaken, de dinner games zorgen voor een onvergetelijke avond vol plezier en uitdaging. Elk spel is gebaseerd op een specifiek thema en vereist een goede communicatie en samenwerking om de opdrachten succesvol te volbrengen. Met een verscheidenheid aan thema's om uit te kiezen, biedt DoeNederland de ideale activiteiten om de teambuilding grote groepen op een leuke en interactieve manier sterker te maken.


Kies bijvoorbeeld voor het Moorddiner, waarbij iedereen een eigen rol krijgt toebedeeld en deze zo overtuigend mogelijk moet spelen. Ontdekken jullie wie de moordenaar is? Of kies voor De Grote Diner Spelshow. Tijdens een lekker diner spelen jullie verschillende spellen uit bekende televisieprogramma's zoals "Oh wat een jaar!" en "Jongens tegen de Meisjes."

6. Sightseeing

Bij DoeNederland bieden we met onze city games een unieke combinatie van sightseeing en games waarbij samenwerking centraal staat. Onze diverse selectie van city games zorgt ervoor dat deelnemers tijdens het uitje op een interactieve en uitdagende manier de stad kunnen ontdekken.


Of je nu de spanning van Escape City wilt ervaren, je detectivevaardigheden wilt testen in de Sherlock Citygame, of liever de stad wilt verkennen met behulp van moderne technologie in de Team Challenge Citygame, wij hebben voor ieder wat wils.


Onze city games brengen deelnemers niet alleen in contact met de verborgen pareltjes van de stad, maar stimuleren ook de teamgeest en een gezonde competitie tussen de deelnemers. Kortom, met onze sightseeing activiteiten bieden wij de ideale mix van plezier, avontuur en ontdekkingen in de prachtige steden van Nederland.

7. Doe een quiz

Een quiz is een populaire teambuilding activiteit die draait om samenwerking en het testen van vaardigheden. Bij DoeNederland bieden we een scala aan quizzen aan, speciaal ontworpen voor teambuilding, ook voor grote groepen.


Onze quizzen zijn ideaal voor bedrijfsuitjes en bieden een leuke en interactieve manier om samen te werken aan een uitdagende opdracht Met verschillende thema's en formats kunnen we de perfecte quiz samenstellen die past bij de wensen en doelen van jouw team.


Doe mee en ontdek hoe onze quizzen jouw team kunnen versterken en de samenwerking naar een hoger niveau kunnen tillen.

Doe bijvoorbeeld de That's so 90's Quiz, waarbij jullie je kennis tonen over de nostalgische en populaire negentiger jaren. Of speel een echte Pubquiz, waarbij in allerlei kennisrondes verschillende onderdelen aan bod komen.

8. Doe een sportieve activiteit

Een sportief uitje is de perfecte keuze als je op zoek bent naar mogelijkheden voor teambuilding voor grote groepen. Samenwerken staat centraal, waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en als team te presteren.


Of het nu gaat om een wandelspeurtocht door de bossen, een intensieve steptocht of een sportief uitje in combinatie met een ander spel of borrelmiddag, het sportieve aanbod van DoeNederland zorgt voor een onvergetelijke dag vol plezier en saamhorigheid.


Een uitdagend sportief uitje biedt niet alleen een welkome afwisseling van de dagelijkse routine, maar versterkt ook de onderlinge banden binnen het team, terwijl iedereen zijn of haar fysieke en mentale grenzen verlegt.


9. Speel een spannend spel

Ook spannende spellen voor grote groepen zijn een goed idee als je op zoek bent naar mogelijkheden voor teambuilding grote groepen. Of je nu een interactief spel voor ouders en kinderen, collega's of vrienden wenst, bij DoeNederland vind je een groot aanbod van teambuilding activiteiten en spellen die geschikt zijn voor grote groepen. Een goede communicatie en samenwerking staan hier altijd centraal.


Zelf kun je bedrijfsuitjes zoals levend bingo, Cluedo, Stratego of Weerwolven bedenken, maar bij DoeNederland vind je volop citygames, quizzes en mogelijkheden voor een workshop.


De spellen van DoeNederland zijn geschikt voor jong en oud en zorgen voor een gezellige en spannende middag of avond. Of het nu binnen of buiten is, DoeNederland heeft altijd de perfecte spellen voor grote groepen. Van de Team Challenge Citygame tot aan escaperooms, workshops, quizzen en speurtochten: iedereen kan altijd wel een opdracht doen en er is voor ieder wat wils.

10. Combineer activiteiten

Wij snappen dat als je op zoek bent naar mogelijkheden voor teambuilding grote groepen, het uitje perfect aansluit op de wensen van jouw team. Daarom kun je bij DoeNederland verschillende onderdelen combineren en zo een compleet dagprogramma samenstellen.


Kies bijvoorbeeld voor een workshop en andere teambuilding activiteiten die de creativiteit en teambuilding met een grote groep versterken. Zo kun je eerst de workshop Koe schilderen doen en daarna het spannende spel Wie is de...? spelen.


Of geniet met de grote groep eerst van een heerlijke lunch, speel daarna een city game zoals Da Vinci Code en sluit af met een borrel, diner of zelfs een compleet verzorgde dinner game zoals de Ranking your Stars! Dinner Game.

11. Teambuilding op de tandem

Nog een leuk idee voor teambuilding voor grote groepen: stap op de tandem. Verken tijdens deze leuke activiteit Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen op de tandem en ontdek de prachtige routes die voor je klaarliggen.


De tandems staan al voor je klaar en na een paar lachwekkende eerste meters ben je snel gewend aan het fietsen. Ga samen met je groepje op pad en ontdek de meest bijzondere plekjes van de omgeving.


Werk goed samen, beantwoord leuke en interessante vragen en los puzzels op om de route te volgen. Durf jij de speurtocht aan? De activiteit wordt afgesloten met een prijsuitreiking, waar het beste team een mooie verrassing te wachten staat. De tandemspeurtocht is ideaal voor bedrijfsuitjes met grote groepen!

Programma van het teambuilding activiteit

Wil je werken aan de teambuilding, dan is het leuk om een compleet dagprogramma aan te bieden. Onze ervaren planners helpen jou graag met het samenstellen en organiseren van een compleet teambuilding programma voor bedrijfsuitjes met grotere groepen.


Een voorbeeld van een bedrijfsuitje programma waar er constant een teambuildingactiviteit centraal staat, kan bijvoorbeeld als volgt zijn:


09.00 - 09.30 uur: Ontvangst en welkomstwoord
Bij aankomst worden alle collega's verwelkomd door de organisatoren en wordt het programma uitgelegd.


09.30 - 12.30 uur: Teambuilding activiteit: Party & Co
Tijdens het spel Party & Co gaan jullie in teams met een plattegrond en smartphone de stad in om zoveel mogelijk partypunten te scoren. Dit doe je door opdrachten uit te voeren.


12.30 - 14.00 uur: Lunch


14.00 - 15.00 uur: Workshop Bossche bollen maken
Tijdens deze workshop leren jullie alles over deze bekende Bossche lekkernij en krijgen jullie alle attributen om de Bossche bol zelf te bereiden. Natuurlijk mogen jullie hem daarna lekker opeten.


15.00 - 15.30: Korte pauze


15.30 - 17.30: De Grote spelshow
Onder begeleiding van een ervaren quizmaster komen de leukste spellen aan bod uit bekende televisieprogramma's. Speel bijvoorbeeld het hilarische letterspel, waarbij jullie met letters op je lijf een woord moeten zien te vormen. Of doe "Wedden dat..." en "Hoger of lager". Afsluiten doen jullie met de "Geheugentrainer". Heb je aan het begin van de show goed opgelet en weet je hier nog vragen over te beantwoorden?


17.30: Afsluiting
Het programma wordt afgesloten met een bedankwoordje en de prijsuitreiking aan de winnaars van de verschillende activiteiten. Dit is een gelegenheid om het team te feliciteren en de successen van de dag te vieren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om met zijn alleen nog even een hapje te eten.


Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van het bedrijf en de collega's.


Het is belangrijk om te overwegen wat het doel is van de teambuildingsdag en hoe de gekozen activiteiten hieraan kunnen bijdragen. Daarnaast kunnen er logistieke details, zoals locatie, catering en eventuele overnachtingen, worden toegevoegd om het programma compleet te maken.

Teambuilding grote groepen bij Doe Nederland

Bij DoeNederland begrijpen we het belang van effectieve teambuilding voor grote groepen en we zijn er trots op dat we een groot aanbod van uitjes kunnen aanbieden. Onze ervaren teambuilding experts staan klaar om jou te ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement voor jouw collega's en teamleden.


Of je nu een bedrijfsuitje, een teambuilding spel of een speciale gelegenheid plant, wij hebben activiteiten die speciaal zijn ontworpen om de teamspirit te vergroten en een positieve werkomgeving te creëren. We bieden diverse mogelijkheden aan die passen bij de interesses de grote groep deelnemers. Uiteraard leren de deelnemers effectief samenwerken in verschillende situaties.

Daarnaast bieden we ook sportieve uitjes aan die perfect zijn om teambuilding en samenwerking te bevorderen. Denk aan een actieve speurtocht, een sportdag in de buitenlucht of zelfs een ontspannen vaartocht.


Deze teambuilding uitjes dagen de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen, teamstrategieën toe te passen en als één team te presteren. Wat de keuze ook is, bij DoeNederland zorgen we ervoor dat de grote groep deelnemers een onvergetelijke ervaring heeft waarbij samenwerking en teambuilding centraal staan.

Bedrijfsuitje grote groepen organiseren met je collega's

Het organiseren en plannen van een bedrijfsuitje of teamuitje is een essentieel onderdeel geworden van het moderne zakelijke landschap. Het biedt een unieke gelegenheid om de teamgeest te versterken, de samenwerking te verbeteren en de werknemers te belonen voor hun harde werk.


Met de mogelijkheid om uitjes en evenementen te organiseren voor groepen tot 200 personen, kan DoeNederland de hele organisatie betrekken bij het uitje. Wij weten dat elk team verschillende behoeften heeft, en daarom bieden wij maatwerkprogramma's die zijn afgestemd op de specifieke doelstellingen en wensen van jullie bedrijf.


Of het nu gaat om teambuilding, het verbeteren van communicatie of het versterken van leiderschapsvaardigheden, DoeNederland heeft de ervaring en expertise om een onvergetelijk uitje te creëren voor het hele bedrijf.

Wat het organiseren van teambuilding voor grote groepen met DoeNederland zo leuk maakt, is de diversiteit aan uitjes. Van avontuurlijke spellen zoals Wie is de...? tot creatieve workshops en quizzen, er is voor elk wat wils. Het uitje kan bovendien worden afgestemd op een specifiek thema dat past bij de bedrijfscultuur, waardoor het een unieke ervaring wordt die de teamgeest versterkt en de betrokkenheid vergroot.


Naast het plezierige aspect heeft het organiseren van een bedrijfsuitje of teamuitje voor grote groepen ook een belangrijke rol bij het vergroten van een positieve werkomgeving. Het geeft werknemers de mogelijkheid om elkaar buiten de werkomgeving beter te leren kennen, waardoor de onderlinge relaties worden versterkt en de communicatie wordt verbeterd. Het creëert een gevoel van saamhorigheid en bevordert een gezonde competitiegeest, wat weer leidt tot een hogere motivatie en productiviteit op de werkvloer.

Boek teambuilding uitjes voor grote groepen bij DoeNederland

Enthousiast geworden over de mogelijkheden voor teambuilding voor grote groepen via DoeNederland? Wij helpen je graag! Neem snel contact met ons op en wij voorzien je binnen 24 uur van een gepast voorstel op maat.

Mijn planning
Je planning is nog niet gevuld, maar je bent slechts enkele stappen verwijderd van een leuk uitje.

Bekijk onze uitjes